Viomi Alpha (S9) UV Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Viomi Alpha (S9) UV özellikleri, kullanıcı yorumları ve performans bilgisi gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Viomi Alpha (S9) UV Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Robot süpürgenizin evinizdeki mikroplarla savaştığını hayal etmiş miydiniz? Viomi Alpha UV, tam da böyle bir robot süpürge. UV ışınlarının desteği ile evinizi mikrop ve bakterilerden kurtarır, temizliği üst seviyelere taşır. Biz de bu içerikte Viomi Alpha S9 UV’nin kullanıcı yorumları, özellikleri ve performansını sizler için inceledik.

Viomi Alpha (S9) UV Özellikleri

Ağırlık8.1 kg
Pil5200 mAh
Emiş Gücü2700 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.8 cm
Çalışma Süresi240 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi67 dB
Şarj Süresi2 saat
Toz Kapasitesi300 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Alpha UV S9
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Viomi Alpha (S9) UV İnceleme

Süpürme, paspaslama, süpürme ve paspaslamadan oluşan 3 modu ile Viomi Alpha S9 UV, sızdırmaz şekilde tasarlanarak temizliğin her saniye daha verimli olması hedeflenmiştir. 2700 Pa emiş gücüyle kullanıcılarının kalbini kazanmayı başarmıştır.

İşte, UV sterilizasyon teknolojisiyle evinizi hijyenik bir hale getiren Viomi Alpha UV (S9) akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Viomi Alfa UV (S9) Tasarım

Viomi Alpha UV, yuvarlak formda tasarlanmış olup 1 adet yan fırça, 1 adet ana fırça ile çalışmaktadır. 5200 mAh batarya gücünden aldığı destekle üstün bir emiş performansı gösterir. Aynı zamanda sizi sağlık tehditlerine karşı koruyan UV sterilizasyon teknolojisiyle geliştirilen bu robot  süpürge, ev ortamını hijyenik bir hale getirir. 2700 Pa emiş performansı ile dip ve köşelere ulaşarak evinizin her alanını istediğiniz hale getirir.

Viomi Alpha UV

Viomi Alfa UV (S9) Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.8 cm
Genişlik35 cm
Derinlik35 cm
Ağırlık8.1 kg
RenkBeyaz, Siyah

9.8 cm yüksekliğe sahip olan bu cihaz, 35 x 35 cm boyutları sayesinde kompakt bir form kazanmıştır. Şık ve modern tasarımına ek olarak istasyonlu da olan bu model, 8.1 kilogram ağırlığa sahiptir. Beyaz ve siyah renkleri ile modern bir tasarımın imzasını taşımayı ihmal etmez.

Viomi Alpha UV (S9) Filtre ve Toz Kapasitesi

Viomi Alpha UV, 3 litre kapasiteye sahip istasyonu sayesinde 1 ay boyunca ellerinizi tozdan ve kirden uzak tutmanızı sağlayan bir yapıya sahiptir. Üstün tasarımıyla kendi kendini boşaltabilen bu robot süpürge, 250 ml’lik su deposu sayesinde paspaslama işlemlerini de rahat bir şekilde üstüne alır. Yalnızca paspaslama işlemi yapabilen bu süpürge, aynı anda hem paspas hem de süpürme işlemiyle de fonksiyonel kullanıma uygun olduğunu gösterir. 3 adet filtre sisteminin desteği ile zararlı partikülleri engelleyerek temiz havayı dışarı atan üstün bir performans sunar.

Viomi Alpha UV Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi300 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiVar
Islak MopVar

Viomi Alpha S9 UV, istasyon özelliğinin yanı sıra süpürgeye entegre şekilde tasarlanan 300 ml kapasiteye sahip toz haznesi ile temizliğinizi detaylı bir şekilde yapmayı başarır. Kısa hava kanallarının desteğiyle evinize yumuşak bir hava akışı sunarak sizi memnun eder. Halı ve sert zeminde kullanabileceğiniz bu robot süpürge, ana fırçasının yüzen hareketleri ile halıların diplerinde yer alan gizli tozların ortadan kaldırılmasında önemli bir rol oynar. Bununla birlikte kenar temizliğini titiz bir şekilde yapan 1 adet kenar fırçası, duvarların kenarlarında biriken tozları yok eder. 3'ü1 arada temizlik performansı sayesinde süpürme ve silme sorumluluğunu üzerine alan S9 Alpha UV, evinizde saklanan hiçbir kire müsaade etmez.

Viomi Alpha UV Performans ve Haritalama

LDS 2.0 lazer tarama kullanarak evinizin detaylı ve gerçek bir haritasını çizen Viomi Alpha UV, temizlik programları oluşturmanıza yardımcı olan bir tasarıma sahiptir. Temizlik saatlerini ve bölgelerini özelleştirmenize yardımcı olan bu robot süpürge, odaları isimlendirmenize, yasak alan seçimine, temizlik zamanı ayarlamanıza uygulama üzerinden pratik bir şekilde yardımcı olur. Aynı zamanda tekrarlanan temizlik alanları oluşturarak örneğin akşam yemeğinden sonra yemek masasının altını istediğiniz bir zamanda temizlemenizi de mümkün hale getirir.

Viomi Alpha UV

Viomi Alpha UV Teknik Özellikleri

Emiş Gücü2700 Pa
Max Çalışma Süresi240 dakika
Haritalama YöntemiLDS Lazer
HaritalamaVar
Sensör Sayısı-

Viomi Alpha UV (S9) teknik özelliklerine gelecek olursak UV sterilizasyonu teknolojisiyle üretilen bu makineyle bakteri ve mikropların yok olmasının keyfini çıkarabilirsiniz. Ultraviyole sızdırmaz tasarımı ile Viomi Alpha UV (S9), beklediği sırada ya da yerden kaldırdığınız zaman UV lambası otomatik bir şekilde kapanarak sızdırma yapmaz. Bu sayede hijyenden ve güvenlikten ödün vermez. LDS lazer teknolojisini kullanarak evinizin haritasını çıkarır, ayarlar üzerinden özelleştirme yapabileceğiniz seçenekler sunarak temizliği daha detaylı ve programlı bir hale getirir. Zaman ayarlamanıza ve temizliği tarih ve saate yapmanıza izin veren üstün bir teknolojiye sahiptir. Aynı zamanda uygulama üzerinden robotunuzun konumunu tespit edebilir ve manuel bir temizlik de başlatabilirsiniz. 2 cm’lik engelleri aşabilen bu robot, bununla birlikte 35 x 35 cm boyutlarında kompakt bir form kazanmıştır. 

Viomi Alpha UV (S9) Batarya ve Çalışma Süresi

240 dakika çalışma süresi bulunan Viomi Alpha UV, 250 metrekarelik bir alanı profesyonel bir şekilde temizleyebilen bir yapıya sahiptir. Şarjı bittiğinde otomatik olarak kendisini şarj ederek ve temizliği kaldığı yerden sürdürür. 2700 Pa emiş gücü ile ortalamanın üstüne çıkan bu robot süpürge, 20 mm’ye kadar olan engellerden de rahatlıkla geçebilir. 

Viomi Alpha UV

Viomi Alpha UV (S9)  Batarya Özellikleri

Şarj Süresi2 saat
Çalışma Süresi240 dakika
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi5200 mAh

Viomi Alpha UV 5200 mAh değerindeki batarya gücü sayesine 2700 Pa emiş gücü sunar. 2 saat şarj olduktan sonra işine devam eden bu robot süpürge, 250 ml'li su haznesinin sunduğu ayarlanabilir akış ile 250 metrekarelik bir alanı rahatlıkla paspaslayabilir. 2700 Pa emiş gücü sayesinde halı diplerini ve duvar kenarlarını titizlikle temizleyerek sizi tozdan ve kirden uzak tutar.

Viomi Alpha UV Kutu İçeriği

Viomi Alpha UV

Viomi Alpha UV (S9) kutu içeriğinde; 1 adet kullanım kılavuzu, 1 adet mop aparatı ve mop, 1 adet adaptör kablosu, 1 adet robot süpürge, 1 adet şarj ve toz haznesi istasyonu yer alır. Sterilizasyon teknolojisinin desteğiyle hijyenik ve çok yönlü bir kullanım sunan Viomi Alpha UV (S9), kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarmıştır.

Amazon
Fiyatını Gör
Viomi
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Viomi Alpha UV Süpürge Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Müthiş bir ürün. Kedim olduğu için aldım. Silme performansı tam beklediğim gibi değil ama benim için çok önemli değil önemli olan süpürmeydi. Haritalandırması ve birden farklı haritalama seçeneği benim için en kullanışlı yanı.

👤 *** ***: Parçalarını takıp çıkarmak çok pratik. Haritalandırma çok pratik. 5 oda uzun koridora bir tank su yetiyor. Süpürmeyi de güzel yapıyor. Daha ne olsun. Artık evin reisi o.

👤 *** ***: Aylardır kullanıyorum, bence bir robot süpürgeden bekleneni gayet iyi karşılıyor. Sadece saçlarım uzun olduğundan fırçasına dolanıyor, onları haznesine çekemiyor elektrikli süpürge gibi bu nedenle sık sık temizlemek gerekiyor bu da gayet normal. Ender şekilde evini bulamayıp biraz dolanıyor. Evdeki eşyaların genişliği ve yüksekliği uygunsa özellikle halısız alanlarda daha güzel sonuçlar alıyor. Çıkıntılı halılarda yüzde yüz performans gösteriyor diyemem, düz şekilli halılarda bir sorun yaşamıyor. Ben yatağımı yükseltmek zorunda kaldım bir de mutfak sandalyelerinin arasından geçemiyor. Bir dezavantajı da mop yaparken harita üzerinden halıları yapmasın diye işaretlediğimizde her yere girip çıkamıyor evin şeklinden dolayı o yüzden halıların üzerinden geçmesine izin veriyorum nemli oluyor biraz camları açıp bekliyoruz. Bu tür robotlarda şarjın ne kadar gittiği önemli değil bence çünkü bitince evine gidip şarj olduğunda temizliğe devam ediyor, eviniz aşırı büyük değilse zaten bu durumla karşılaşmıyorsunuz bile, ben üst üste silip süpürmesini istediğimde oluyor anca. Uv ışığı olması da güzel, ben genel olarak memnunum.

👤 *** ***: Kesinlikle verdiğiniz ücreti sonuna kadar hak eden bir ürün, uzun araştırmalar sonucu aldım. Eşim de ben de çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Evdeki mobilya ve halılarınız robot süpürge için uygunsa hiç düşünmeden alın derim. Fiyat-performans ürünü.

👤 *** ***: Robot süpürge almaya karar verdiğimizde biraz araştırma yaptık. Bu modelde karar kıldık.. Özellikle süpürdükten sonra içindeki çöpünü boşaltacak yer olması gayet güzel bir özellik. Ürün bence normal süpürüyor, o kadar ayrıntılı hiç bir yerde pislik kalmayacak diye düşünüyorsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bazen gözle görülen büyük parçaları bile süpüremediğini gözlemledim. Genel olarak değerlendirmem başarılı, yüksekliğinin biraz fazla olması dolası ile koltuk takımının altına girmedi ona üzüldüm. Bazen süpürürken takılabiliyor.(perdeye sardı bir keresinde, bir keresinde piyano ayağına çıktı geri inemedi.)

👤 *** ***: İlk kez böyle bir alet kullanıyoruz ve benim beklentilerimi karşıladı. Engelleri aşması, yönünü bulması gayet iyi. Ancak çalışırken bir şeylere takılmıyor değil. Mesela, bazı halı saçaklarından geçerken halıyı ters düz edebiliyor. Perdelerimiz yere kadar sarkık ve onlara takılabiliyor. Bir de kabloların ortalıkta olmaması lazım. Kısaca, alet temizlik yapmadan önce evi biraz ona göre düzenlemek lazım. Az eşyalı evlerde bu sorun hiç olmayacaktır. Bir de harita çıkarması ile ilgili internette kötü yorumlara pek aldırış etmeyin ve harita çıkarması için aleti birden fazla kez evde "tamamen temizlik" modu ile çalıştırın. Çünkü alet her çalışmada evi daha iyi tanıyor ve haritayı ona göre güncelliyor. Bu teknoloji beni tatmin etti, bu yüzden 5 yıldız veriyorum. Ek olarak kargo sorunsuz geldi ve paketleme iyiydi.

👤 *** ***: 6 aydır kullanıyoruz, yeni yorum yapıyorum. Süpürülmüş evden bile toz toplayabilir. Toz toplama ünitesi tercih sebebim. Kedi sahibi olduğum için günde 2 kere süpürebiliyoruz. Toz haznesi dolu uyarısı almamak güzel. Harita eşyaların yeri değişince haliyle afallıyor ama sorun değil temizlik başlatarak yeni harita oluşturmak çok da zor değil.

👤 *** ***: Ürün iyi çalışıyor, problemsiz wifi bağlantısı oldu, Xiomi App ile çalışıyor, iyi ancak aplikasyonda eksikler var. Belki güncelleme gelir. Cihaz nedense siyah metal parçaları görmüyor ve çok sert çarpıyor, bunun dışında navigasyon ve haritalandırma iyi. Temizlik gayet güzel, paspasta yeterli seviyede, otomatik çöp kutusu iyi ancak opsiyonel manuel çalıştırma yok, temizlik sonrası devreye giriyor, genel olarak başarılı. Orijinal yedek parça bulmak zor, piyasada uyumlu ürünler var, aynı kalitede değil ama başka markaların bazı orijinal ürünleri uygun, bu şekilde çözülebilir. Şarjı yeterli seviyede. UV olması iyi ama sadece UV çalıştırma seçeneği yok, olması gerekirdi.

👤 *** ***: Ürün geldi, paspas yapmıyor.

👤 *** ***:  Ürünüm 7 ay sonra bir anda durdu ve çalışmamaya başladı. Almayın bilindik servis ağı geniş ve ulaşabilir olan bir markaya gerekirse fazla para verin, kafanız rahat olsun. Çok pişmanım aldığıma.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Robot Süpürge TavsiyeleriRoborock S5 Max Kullananlar
Roidmi Eve Plus YorumlarıXiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Özellikleri
Roborock Q7 Max Plus İncelemeViomi S9 Alpha Kullanıcı Yorumları
Tefal Explorer Serie 60 YorumlariRobot Roomba i7 Plus Kullananlar
Makita DRC200z İncelemeNeabot Nomo Q11 Özellikleri
iRobot Roomba S9 Plus ÖzellikleriRoborock S7 Sonic Mopping Kullananlar
Homend Alex Pro 1290H YorumlarıTCL Sweeva 6500 Özellikleri
Hoover H-Go 300 Hydro Kullananlar

Viomi Alpha UV (S9), bakterilere karşı savaşan en iyi robot süpürgelerden biridir. İçeriğimizin bu bölümünde bu robot süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Viomi s9 kaç TL?

Viomi Alpha S9 ve Viomi Alpha S9 UV robot süpürgeler birbirinden farklı tasarımlara sahiptir. Almak istediğiniz modele bağlı olarak fiyat aralıkları da değişebilmektedir.

Viomi S9 kaç kilo?

Viomi Alpha S9 UV, robot süpürgesine ek olarak istasyonlu bir şekilde tasarlanmıştır. Ürünün ağırlığı 8.1 kg olarak belirlenmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.