Viktor Horsting & Rolf Snoeren Gelinlik Koleksiyonu

Hollanda' lı ikili Viktor Horsting ve Rolf Snoeren hazırladıkları gelinlik koleksiyonu ile sıra dışı tasarımlara imza attılar.
Viktor Horsting & Rolf Snoeren Gelinlik Koleksiyonu

Hollanda’ lı modacılar Viktor ve Rolf sıradışı gelinlik tasarımlarına imza atıyor. Viktor Horsting ve Rolf Snoeren ilk gelinlik koleksiyonunu moda severlere tanıttı. 6 farklı gelinlik modelinden oluşan koleksiyon markanın ilk gelinlik koleksiyonu oldu. Diğer gelinlik koleksiyonlarından oldukça farklı bir koleksiyon olarak dikkat çekiyor.

 

viktor-rolf-gelinlik-koleksiyonu-001.jpg

 

Geleneksel ve sıradanlıktan uzak olan bu modeller farklılıkları ile ilgi çekiyor. Sade ve şık görünüme sahip olan bu gelinlik koleksiyonu sadeliği seven gelin adaylarının tercihi olacaktır. 6 parçadan oluşan gelinlik koleksiyonunda fırfır detaylar görülüyor. Etek altlarında, göğüs kısmı fırfır detaylar gelinliği süslüyor.

 

viktor-rolf-gelinlik-koleksiyonu.jpg

 

Bu sezon görülen gömlek elbise modellerini gelinlik koleksiyonunda da görüyoruz. Dik yakalı düğmeleri iliklenmiş önü kısa arkası olan bu model oldukça iddialı. V yaka dar tulum modeli farklı bir tasarım. Koleksiyonda kısa gelinlik modeli de bulunmakta. Viktor Horsting ve Rolf Snoeren farklı bir gelinlik koleksiyonuna imza atmış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.