Vestel CMI 128222 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Vestel CMI 128222 çamaşır makinesinin yorumları, özellikleri ve programlarını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Vestel CMI 128222 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Geniş kapasiteli ve uzaktan kontrol edebileceğiniz bir çamaşır makinesi hayal etmiş miydiniz? Öyleyse bu durumun hayal olmaktan çıktığını bilmenizi isteriz. Vestel CMI 128222 bahsettiğimiz özellikleriyle dikkat çekmeyi başarır. Biz de bu içerikte Vestel CMI 128222 programları, yıkama kapasitesi, kullanıcı yorumları gibi noktaları inceleyerek size yardımcı olmayı amaçladık.

Vestel CMI 128222 Özellikleri

Ağırlık76 kg
Program Sayısı15
Devir1200
Boyut84,5 x 59,7 x 63,2 cm
Kapasite12 kg
Ses Seviyesi76 dB
Amazon
Fiyatlarını Gör
Vestel Çamaşır
Makinesi Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Vestel CMI 128222 Çamaşır Makinesi

Sessiz Inverter motor teknolojisiyle üretilen Vestel CMI 12822, Wifi ile uzaktan kontrol edebilmenizi sağlayan üstün bir teknolojiyle donatılmıştır. 12 kilogram geniş yıkama kapasitesine sahip olan bu çamaşır makinesi, büyük ailelerin de bir numaralı tercihi olmayı başarır.

İşte, uzaktan kontrol imkanı ile hayatınızı kolaylaştıracak Vestel CMI 128222 çamaşır makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Vestel CMI 128222 Tasarım

Siyah ve beyazın mükemmel uyumuna sahip olan Vestel CMI 12822 çamaşır makinesi, siyah paneliyle de kullanışlı bir form yakalamıştır. Zahmetsizce açılıp kapanan kapak yapısı, kullanımı pratik bir noktaya taşır. Buna ek olarak kapağının siyah olması, bu ürüne modern bir görüntü katmıştır.

Vestel CMI 128222 Tasarım

Vestel CMI 128222 Boyutları

Uzunluk84.5 cm
Genişlik59.7 cm
Derinlik63.2 cm
Ağırlık76 kg
RenkBeyaz

Vestel CMI 128222 çamaşır makinesi 84 cm uzunluk, 59.7 cm genişlik ve 63.2 cm derinlik özellikleriyle standart makinelere göre daha büyük bir yapıya sahiptir. Bu durumda 12 kilogramlık geniş bir yıkama kapasitesi sunmayı başarır. Beyaz rengi, siyah kapağı sayesinde şık ve modern bir görünüm sunmayı başarır.

Vestel CMI 12822 Programları

Vestel CMI 12822 çamaşır makinesinin 15 farklı programı bulunmaktadır. Ekonomik ve hızlı bir şekilde çamaşırlarınızı 60 derecede yıkayan 60 dakikalık süreye sahip 60 dk/60 °C programı, pratik bir kullanım için vazgeçilmez bir seçenek sunuyor. Pamuklu ve yünlü programlarına ek olarak yorgan, Eko 40-60, soğuk hijyen gibi programları sayesinde sizler için büyük kolaylık sağlamayı başarır. Gömlek, perde gibi işlevsel programlarına ek olarak 12 dakikalık yıkama programı da bulunan bu çamaşır makinesi, çok yönlü yapısıyla öne çıkar.

Vestel CMI 12822 Programları

Vestel CMI 12822 Kapasite

Kapasite12 kilogram
Kurutma KapasitesiYok
Devir1200

Vestel CMI 12822, 12 kilogramlık yıkama kapasitesi sayesinde rakiplerini geride bırakmayı başarır. 1200 rpm sıkma devri bulunan bu çamaşır makinesi, Inverter motoru ile düşük enerjiyle yüksek performans sunarak kullanıcılarını memnun eder.

Vestel CMI 128222 Yıkama

Vestel CMI 128222 çamaşır makinesi, TwinJet Teknolojisi sayesinde kazan bölümündeki iki özel su jetiyle deterjanın eşit olarak dağıtılmasını sağlar. Bu sayede hızlıca püskürtülen deterjanın etkisi de artar ve temizliğin etkin bir şekilde yapılması sağlanır. Dengesiz Yük Kontrol Sistemiyle çalışan bu makine, sıkma devrini de kontrol ederek yıkamayı sessiz ve sarsılmadan tamamlar. Inverter Motoru, dijital bir şekilde kontrol edilerek sessiz bir şekilde çalışır ve düşük enerji sağlar. Bu sayede makineniz her zaman en yüksek performansla yıkama yapar.

Vestel CMI 128222 Yıkama

Vestel CMI 128222 Teknik Özellikleri

Uzaktan KontrolVar
Program Sayısı15
Kapasite12 kg
Motor TipiInverter

Vestel CMI 12822 çamaşır makinesi 12 kilogramlık geniş kapasitesi ile büyük bir yıkama alanı sunar. 1200 sıkma devri bulunan bu makine, Wifi teknolojisiyle uzaktan kontrol imkanı tanır. Buna ek olarak dengesiz yükleri kontrol eden sistemi sayesinde sıkma devrini otomatik olarak değiştirir, bu sayede çamaşırlarınızın güvenli bir şekilde yıkanmasını sağlar. A sınıfı enerji tasarrufu sunması sayesinde bütçenizi de düşünür. 84,5 x 59,7 x 63,2 cm boyutları, standart makine özeliğini kazanmasını sağlarken 69 litrelik tambur hacmi, tüm çamaşırlarınıza yetecek kadar alan oluşturur. 76 db ses düzeyine sahip olan Vestel CMI 128222, 15 ayrı yıkama programı sayesinde tüm giysilerinizin hassas bir şekilde yıkanmasına öncülük eder.

Vestel CMI 128222 Uzaktan Kontrol

Vestel CMI 128222 Uzaktan Kontrol

Vestel CMI 128222 çamaşır makinesi, Wifi teknolojisinin desteği ile çamaşır makinesi kullanımına yeni bir boyut kazandırır. App Store ya da Google Play üzerinden indirebileceğiniz Vestel Evin Aklı mobil uygulaması, makinenizdeki ayarları ve kontrolleri uzaktan yapmanızı sağlayarak program seçimi, sıcaklık ayarı gibi basit şeyler için kendinizi yormanıza engel olur.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Vestel
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatları Gör

Vestel CMI 128222 Kullanıcı Yorumları

Vestel CMI 128222 Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Henüz birkaç yıkama yaptık. Şimdilik çok memnunuz. Su alırken birazcık ses var ama yıkama esnasında olsun, sıkma esnasında olsun hiç motor sesi yok. sadece içindeki çamaşırların ve suyun çıkardığı ses var. oda hiç duyulmuyor desem yeridir. tavsiye ederim

👤 *** ***: Tam da beklediğimiz gibi. Uygun fiyatlı ve ihtiyacımızı karşılayan bir ürün. Wifi'den kontrol etme ve haber verme özelliği güzel. Kullanımına alıştığımızda daha da iyi olacak. Oldukça memnun kaldık.

👤 *** ***: Ürün oldukça sessiz, sakin, sarsıntısız çalışıyor. Muhteşem derece de sessiz. Şimdilik bir problem yok. Özellikleri, Wi fi ile uzaktan çalışması kusursuz.

👤 *** ***: Her şeyden önce çok sessiz çalışıyor. Tam bir fiyat performans ürünü. Pişman olmazsınız. Servis yetkilisi aynı gün hızlıca kurulumunu yapıyor. Tavsiye ederim mutlaka.

👤 *** ***: Alır almaz çift kişilik yorgan, battaniye yıkadık. Çok temiz yıkadı, kupkuru çıkardı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca çok sessiz ve de çok şık. Teşekkürler Vestel!

👤 *** ***: Ürün çok güzel wi-fi özelliği de var uzaktan başlatıp kapatabiliyorsunuz. Makinenin yıkama performansı ve kapasitesinin büyük olması avantaj bizim için. Tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Bu fiyatta, bu kalitede, bu enerji sınıfında başka makine aramaya gerek yok. Kesinlikle tavsiyemdir. Nakliye ve servis süreci sorunsuzdu.

👤 *** ***: Anneme doğum günü hediyesi aldım gerçekten çok güzel makine güvenle alabilirsiniz. Wifi kontrolü olması çok güzel. Annem severek kullanıyor.

👤 *** ***: Ürün yüksekliği standart, en ve boy küçük kapasiteli makinelere göre büyük. Ön yıkama ve ana yıkama işlemleri oldukça sessiz. Sıkma işleminde titreşim yüksek ama çevirdiği yüke göre normal. Yerli üretim olması sebebiyle tercih edilebilecek bir cihaz.

👤 *** ***: Çok güzel makine, önceden kullandığımız marka olduğu için yenileme kararı alınca yine aynı markayı tercih ettim. Sessiz, yıkanması çok güzel ve inverter motoru sayesinde minimum ses. Yerli malı yurdun malı dedik ve aldık. Pişman değilim tavsiye ederim servisi çok ilgili.

👤 *** ***: Bizim evde daha önce çamaşır makinesi yokmuş, uçak varmış. Bu makine gelince anladık. Sesi o kadar az ki duyulmuyor. Biz çok memnunuz.

👤 *** ***: Ürün gerçekten çok sesli çalışıyor, iç haznesinin plastik olduğunu belirtmeliyim. Açıkçası beklentilerimi karşılayan bir ürün olmadı.

👤 *** ***: Fiyatı alternatiflerine göre uygun, sıkmada ses yapıyor. Önerir miyim, evet öneririm. Vestel iyi bir marka. Sesi görmezden gelirim diyorsanız alın.

👤 *** ***: Bugüne kadar yabancı menşei fakat yerli üretilen bir markayı ilk defa gerçek bir yerli firmamız Vestel ile değiştirdim fiyat performans odaklı hareket ettim tek noksanı belki de 90 derece olmaması.

👤 *** ***: Memnun kalmadım, 12 dk kısa programı ıslak çıkarıyor ayrıca program 600 devirden fazla sıkmıyor tekrar 17 dk 1200 devirde sıkma yaptırıyorum. Devirli sıkarken gürültülü ve titremesi fazla

İçeriğimizin bu kısmında geniş yıkama kapasitesine sahip Vestel CMI 128222 çamaşır makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Vestel CMI 128222 ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Vestel Çamaşır Makinesi WiFi ne işe yarar?

Vestel Evinizin Aklı mobil uygulaması ile çamaşır makinenizi kontrol ederek yönetebilmeniz, ayarlarını yapabilmeniz mümkün hale getirilmiştir. Bu sayede siz dışarıdayken çamaşır makinesinin ne durumda olduğunu düşünmeniz gerekmez.

Vestel 12 kiloluk çamaşır makinesi ne kadar?

Vestel CMI 128222 çamaşır makinesi 12 kilogramlık büyük bir yıkama kapasitesi sunar. İçeriğimizin ilk bölümünde sizler için en uygun fiyatlara yer verdik. Link üzerine tıklayarak sizler için uygun olan fiyata ulaşabilirsiniz.

Vestel çamaşır makinesi uzaktan erişim nasıl açılır?

Vestel CMI 128222 çamaşır makinesini Evinizin Aklı uygulamasından kontrol edebilmek ve uzaktan erişim özelliğini aktifleştirmek için makinenizin ekranında bulunan “Sıcaklık Ayarı” ve “Devir Ayarı” butonlarına 3 saniye boyunca aynı anda basıp uzaktan erişim özelliğini "ON" durumuna getirmeniz gerekmektedir.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.