Vegan Baklava - Seydioğlu Veganlar Geleneksel Tattan Mahrum Olmasın Diye Üretti

Türk mutfağı çeşitliliği ve lezzetiyle öne çıksa da vegan kişiler bu nimetlerin çoğundan yararlanamıyor. Seydioğlu Baklava da vegan baklava üreterek, birçok vegan kişinin baklavayı tatma zevkine ulaştırıyor. Peki vegan baklava nedir? İşte yanıtı…
Vegan Baklava - Seydioğlu Veganlar Geleneksel Tattan Mahrum Olmasın Diye Üretti

Türk mutfağı dünyaya nam salmış eşsiz bir kültür. Gerek sebzeli gerekse de etli yemekleriyle kendine hayran bırakan mutfağımız tatlılarıyla özellikle de baklavasıyla dünyaya meydan okuyor. Vegan kişiler maalesef güzel lezzetimiz baklavadan yararlanamıyordu ta ki vegan baklava çıkana kadar…

Veganlık-Vegan Beslenme Nedir?

1. Veganlık 1944 yılında vejeteryan kelimesinden üretilen bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Vejeteryan kişiler et tüketmezler.

Veganlık-Vegan Beslenme Nedir?


2. Vegan kişiler ise hayvansal tüm gıdaları yemiyor. Yani veganlar etin dışında, yumurta, süt, bal, deri, yün vs. hayvanlardan üretilen her türlü ürünü reddediyorlar.

Veganlık-Vegan Beslenme Nedir?


3. Vegan kişilerin hayvansal ürünleri reddetmelerinin en büyük nedeni ise hayvanlara saygı olarak açıklıyorlar. Öte yandan veganlar, hayvanlara yapılan müdahalenin doğanın dengesini bozacağını ve olumsuz etkileneceğimizi düşünüyorlar.

Veganlık-Vegan Beslenme Nedir?


4. Günümüz dünyasında birçok mutfak hayvansal gıdaları kullanıyor. Peki vegan kişiler neler yiyor? Veganlar tüm yiyeceklerini sebzelerden meydana getiriyorlar. Süt yerine soya sütü, peynir yerine soya sütüyle yapılmış peynir, yumurta yerine çeşitli sebzelerden yapılmış karışımlar gibi birçok alternatifleri bulunuyor.

Veganlık-Vegan Beslenme Nedir?


5. Vegan beslenme eğer dikkat edilmezse protein, kalsiyum, B12 ve bazı vitamin eksikliklerine yol açıyor ancak güzelde dizayn edilmiş ve planlanmış bir vegan diyeti ile son derece sağlıklı olabiliyor.

Veganlık-Vegan Beslenme Nedir?


Vegan Baklava Nedir?

1. Hayvansal gıdalar özellikle tüm dünya mutfaklarında kullanılmasının yanında özellikle Türk mutfağında çokça tüketiliyor.

Vegan Baklava Nedir


2. Birçok kişinin severek yediği yemeklerin yanında tüm dünya bizi baklava ile tanıyor. Son derece sevilen baklavanın da yapımında birçok hayvansal gıda bulunuyordu ta ki vegan baklava çıkana kadar.

Vegan Baklava Nedir


3. “Vegan baklava nedir” diye soracak olursanız vegan baklava yapımında hiçbir hayvansal gıda bulunmayan ve özel bir formülle üretilen baklavadır.

Vegan Baklava Nedir


4. Türkiye’de 1951 yılından beri hizmet veren Seydioğlu Baklava vegan kişilerin bu lezzetten mahrum kalmaması için vegan baklava üretimine başladı.

Vegan Baklava Nedir


5. Özel bir formülle üretilen vegan baklavada yumurta kullanılmamakla beraber, hamurunda sadece un, su, tuz ve nişasta bulunuyor. Yağ olarak ise bitkisel yağlar tercih ediliyor.

Vegan Baklava Nedir

Vegan Baklava Sipariş-Online Vegan Baklava

1. Vegan kişilerin oturdukları yerden vegan baklavanın lezzetine ulaşabilmesi açısından Hasan&Hüseyin Seydioğlu Baklava bir de online sipariş hattı oluşturdu. Seydioğlu Baklavanın internet sitesine girip ya da telefonla müşteri hizmetlerini arayıp istediğiniz şekilde baklava siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Vegan Baklava Sipariş


2. Vegan cevizli sultan, vegan fıstıklı dolma, vegan fıstıklı dürüm gibi tam 8 adet farklı vegan baklava çeşidi bulunan firma dilediğiniz il ve ilçeye kargo yöntemiyle seçtiğiniz baklavanızı gönderiyor.

Vegan Baklava Sipariş

Hasan & Hüseyin Seydioğlu Baklava Vegan Baklava Siparişi İçin Telefon Numarasu:

0 (216) 307 61 96

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum