Vefakar Yapı İstanbul Piri Hezarfen Konutları Projesi ve Fiyat Listesi

Hezarfen Konutları, Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Vefakar Yapı İstanbul Piri Hezarfen Konutları Projesi ve Fiyat Listesi

" Vefakar Yapı "nın İstanbul Hadımköy’de inşa ettiği " Hezarfen Konutları " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

22 bin 500 metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Hezarfen Konutları projesinde 420 konut bulunuyor. Hezarfen Konutları projesinin kooparatif mantığında inşa edilecek olması dikkatlerden kaçmıyor. Henüz inşa çalışmlarının başlamadığı projenin arz ve talebe göre çalışmalara yön verilmesi hedefleniyor. Hezarfen Konutları projesinin çalışmalarına 2020 Temmuz'da başlanılması bekleniyor. Projenin başlaması ile konutların 2022 Aralık'ta sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Hedeflenen tarihlerde projenin teslim edilmemesi durumunda konut sahiplerinin mağdur olmamasına yönelik firma tarafından teslim tarihinden itibaren geç kalınan aylar boyunca bölgenin ortalama kira geliri bedelleri ile konut sakinlerine aylık olarak kira ödemeleri yapılacak.

Konum itibari ile Hadımköy Kiptaş konutlarınına komşu olarak inşa edilecek olan Hezarfen Konutları projesi 3. havalimanına 15 dakika mesafede yer alacak. Kanal İstanbul projesinin de güzargahının belli olmasıyla Hezarfen Konutları'nın da bu gelişmeden pozitif etkilenen projelerden biri olacağı dikkatlerden kaçmıyor.


Hezarfen Konutları Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Hezarfen Konutları projesinde " 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

3+1 Daireler; " 135 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 360.000 TL " olarak belirlenmiş.


Hezarfen Konutları Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Hezarfen Konutları projesinde 2 aşamalı ödeme planı bulunuyor. İlk olarak arsa hisse bedeli olarak 80 bin TL'lik ücret talep ediliyor ve bu ücret konut satışında peşinat olarak sayılıp dairenin kalan fiyatı üzerinden 90 aylık faizsiz vadelendirme yapılıyor. Konut taksitlerinin ödemesine ise 2019 Ocak ayında başlanıyor.


Hezarfen Konutları Nerede? (Konum ve Adres)

Hadımköy Mahallesi, Arnavutköy/İstanbul

Telefon: 0212 495 76 76

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.