Vampirler Bronx'ta Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in son yapımlarından birisi olan Vampirler Bronx'ta hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde sizlere Vampirler Bronx'ta filmi hakkında bilinmesi gerekenleri, konusunu, oyuncularını ve izleyici yorumlarını derledik. İşte detaylar…
Vampirler Bronx'ta Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Vampirler Bronx'ta Filmi

Ekim ayında çıkan Vampirler Bronx'ta bir Netflix orijinal yapımıdır. Vampirler Bronx'ta filmi kendine has tarzı ile izleyicileri tarafından beğenilmiştir. Bu inceleme film içeriğimizde sizin için bu yapım hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte Vampirler Bronx'ta filmi hakkında detaylı bilgiler, film incelemesi, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosu…

Vampirler Bronx'ta Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 2 Ekim 2020 tarihinde Netflix üzerinden izlenebilir hâle gelmiştir. 1 saat 26 dakika uzunluğunda olan Vampirler Bronx'ta yapımı boş zamanlarınızda izlenebilecek çerez filmlerden birisidir.

vampirler bronxta yayın tarihi


2. Filmi Amerikan multimedya eğlence stüdyosu olan Broadway Video şirketi yapmıştır. Bu şirketin kurucusu ise Saturday Night Live’ın yaratıcısı olan Lorne Michaels’dir.

vampirler bronxta yaratıcısı


3. Filmin yazarlığını daha önceden The Last Man On Earth, Saturday Night Live filmlerinin yapım ekibinde yer alan Osmany Rodriguez ve Age of Sail yapımından bildiğimiz Blaise Hemingway isimleri yapmıştır.

vampirler bronxta yazarı


4. Filmin yönetmen koltuğunda ise Amerikan korku filmleri üzerinde çok kaliteli eserleri olan ve aynı zamanda filmin yazarlığını da yapan Osmany Rodriguez oturmaktadır.

vampirler bronxta yönetmeni


5. Filmin oyuncu kadrosunda Jaden Michael, Gerald Jones III, Gregory Diaz IV, Sarah Gadon, Method Man, Shea Whigham, Coco Jones, The Kid Mero, Chris Redd, Vladimir Caamano, Jeremie Harris, Adam David Thompson ve Judy Marte isimleri bulunmaktadır.

vampirler bronxta oyuncuları


6. Bronx’ta yaşayanların mahallesi vampir çeteleri tarafından işgal edilir. Bu durumu kabul etmeyen bir grup genç bu vampirlerle savaşma kararı alırlar.

vampirler bronxta filminin konusu


7. Film bu bir grup gencin vampirlerle savaşma macerasını konu almaktadır. Bu grup vampirlerle savaşırken bir yandan da çevresindeki insanlara bu durumun doğru olduğunu anlatmaya çalışır.

vampirler bronxta konusu


8. Komedi ve korku türünde kaliteli bir yapım olan Vampirler Bronx'ta filmi IMDb’den aldığı 5,4’lük puanla zaman verilebilecek bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca Vampirler Bronx'ta filmi vampir teması nedeniyle de izlenebilir bir yapımdır.

vampirler bronxta imdb


Korku Türündeki Vampirler Bronx'ta Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Bu, soylulaştırma üzerine bir alegori gibi görünüyor. Ama "Attack the Block" ve "Vampire in Brooklyn" gibi unsurlar içerdiğinden, yine de kontrol edeceğim. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz. M*** M.

👤 Buradaki herkese bir iyilik yapacağım. Bu ciddiye alınmaması gereken bir çocuk filmi. Eğer alırsan film tamamen çöp gibi görünecek. Bunu bloğa veya kayıp çocuklara saldırı seviyesine koymayın. Süper kampçılık ve PG çok şiddeti. S*** A.

👤 Belirli bir topluluktan papağan gibi bir film yapan birini sevmek zorunda mıyım, başka bir ırktan insanların gelmesinden hoşlanmamasını çünkü bu onu "soylulaştırıyor"? Kesinlikle, başka bir şekilde yazılan bir senaryonun prodüksiyondan ne kadar ileri gideceğini görmek isterim, ancak tam tersi olduğu için mükemmel. S**** C.

👤 Oyuncu olma fırsatımı kaybettim. Eğer bu film açık oyuncu kadrosu olduğunu ve bu filmi sadece geçen yıl çektiklerini bilseydim, elimden geleni yapardım. J*** A.

👤 20 yıl önce Bronx'tan taşındım. Binaların sahneleri, anıları ve Siyahlar ile Latinler arasındaki kültürel karışımı geri getiriyor. Vampirler neden "Riverdale" bölümüne veya "Arthur Bulvarı"’na taşınmadı? L**** B.

👤 Bekle, bu soylulaştırma veya vampirler hakkında bir hikâye mi, sanırım her ikisi de. Vampirlerin Bronx ile ilgilenmediğini biliyoruz ama birdenbire ilgilendiler? Çok ezikçe. M*** D.

👤 Vampirler Bronx'a karşı 80'lerde Goonies gibi ortaya çıksaydı altın olurdu. İyi bir filmdi ve onu tekrar izleyebilirsin, böylece bu filmi The Goonies'e katabilirim. G*** M.

👤 Hepinizi patlatan nedir? Son bir GloTV güncellemesiyle kızınız Gloria. Bronx'ta yine her şey yolunda. Ancak birbirimizi ezmeye, parlamaya ve tutmaya devam edeceğiz. Oh ve gelecekteki tüm işgalciler için, BX ile sigara içmek istemezsiniz. Anlayın. A*** A.


Vampirler Bronx'ta Filmi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Korku ve komedi türlerini kaliteli bir şekilde işleyen sayılı yapımlardan birisi olan Vampirler Bronx'ta filminin başrolünde yer alan karakterleri sizin için inceledik. İşte Vampirler Bronx'ta oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Jaden Michael - Miguel Martinez

Filmdeki başrol oyuncusu olan Jaden Michael bir Amerikalı aktördür. Henüz geç yaşında olmasına rağmen oldukça kaliteli işlere imza atan Jaden Michael daha önceden Every Secret Thing, Velayet, Paterson ve Wonderstruck yapımlarında yer almıştır. Jaden Michael bu filmde ise mahallesi vampirler tarafından işgal edilen bir çocuk olan Miguel Martinez’i canlandırmaktadır.

vampirler bronxta miguel


Sarah Gadon - Vivian

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Sarah Gadon bir Kanadalı aktördür. Daha önceden Letterkenny, 11.22.63, Alias Grace ve Most Dangerous Game yapımlarında yer alan güzel oyuncu buradaki rolleriyle tanınmaktadır. Sarah Gadon bu filmde ise Vivian karakterini canlandırmaktadır.

vampirler bronxta vivian


Gregory Diaz IV - Luis Acosta

Gregory Diaz IV daha kariyerinin başında olmasına rağmen gelecek vaat eden oyunculardan birisidir. Daha önceden Carrie Pilby, The Epic Of Hershey ve gelecek filmi olan In The Heights yapımlarında yer alan genç oyuncu Unbreakable Kimmy Schmidt’te oynadığı "Quentin" rolüyle tanınmaktadır. Gregory Diaz IV bu filmde ise mahallesini vampir istilasında korumak isteyen ve onlarla savaşan Luis Acosta karakterini canlandırmaktadır.

vampirler bronxta luis

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.