Valorant Hileleri | Skin, Wallhack, Aimbot ve ESP Hilesi

Valorant oyununda daha hızlı gelişmenizi sağlayacak, oyundan zevk aldıracak tüm hileleri değerli okurlarımıza özel derledik.
Valorant Hileleri | Skin, Wallhack, Aimbot ve ESP Hilesi

Riot Games tarafından 7 Nisan 2020 yılında piyasaya sürülmüş olan Valorant, çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. Çıktığı andan itibaren yoğun gören Valorant, en çok oynanan oyunlar arasına kısa sürede girmeyi başarmıştır.

Valorant'a sürekli olarak yenilikler getirildiği için hala daha günümüzde birçok kişi tarafından oynanmaktadır. Valorant oyununa başladıktan sonra aim geliştirmek, taktikleri çözmek oldukça fazla zaman istemektedir.

Aynı zamanda oyunun getirmiş olduğu skinler pahalı olduğu için çoğu insan Valorant skin hilesi aramaktadır. Biz sizler için Valorant'ta kullanabileceğiniz tüm hileleri araştırdık. İşte valorant hileleri;

Valorant Özel Oyun Hileleri

Valorant, kişinin kurabileceği özel oyun lobileri oluşturmuştur. Bu lobilerde arkadaşlarınızla birlikte çatışmaya girebilir, daha eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda hileler kısmını açık yaptığınızda Valorant şu hileleri kullanmanızda bir sakınca görmemektedir.  Bu hileleri kullandığınızda hiçbir şekilde ban yemezsiniz. Hileler, Valorant tarafından ücretsiz sunulduğu için ban yemeyen hile olarak geçmektedir. İşte Valorant özel oyun hileleri;

  • Sınırsız Ulti Hilesi
  • Yeniden Doğma Hilesi
  • Takım Değiştirme Hilesi
  • Hasar Görmezlik (Ölümsüzlük) Hilesi
  • Sınırsız Yetenek Hilesi
  • Sınırsız Kredi Hilesi
  • Sınırsız Mermi Hilesi
  • Alışveriş Kısıtlamalarını Kaldırma Hilesi

Valorant Bedava Skin Hilesi

Valorant pay to win olmayarak, haksız rekabetin önüne geçtiği için oyuncuların kısa sürede ilgisini çekmeyi başaran bir oyun oldu. Valorant'ta oyuncular ekstra olarak para ödemeden herkesle eşit şartlarda mücadele edebildiği için oyundan zevk aldı. Ancak Riot Games'in bir şekilde para kazanması gerekiyordu.

Para kazanmak amacıyla oyuna skin özelliğini getirdi. Skinler, kişiye ekstra olarak avantaj sağlamasa da oldukça havalı ve estetik görünüyordu. Birçok oyuncu bu skin özelliğinden geri kalmamak istiyordu.

Biz sizler için ücretsiz bir şekilde yapabileceğiniz skin hilelerini derledik. Artık skinlere para vermeden istediğinizi kullanabilecek, oyunun keyfini daha iyi çıkarabileceksiniz.

Valorant oyununda eğer müsabakalarda sizin vuruşunuza yardımcı olacak, takımı öne geçirecek, avantaj sağlayacak yazılım kullanmazsanız oyunun hile koruma sistemi Vanguard bu yazılımı hile olarak algılamaz. Valorant bedava skin programı da oyun sırasında herhangi bir avantaj sağlamadığı için Vanguard tarafından skin hilesi yaptığınız tespit edilmeyecektir.

Skin hilesini indirmek için arama motoruna "Valorant Skin Hack" yazmanız yeterli olacaktır. Daha sonrasında bu programı RAR'dan çıkartın, çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Artık oyundaki tüm skinlere ücretsiz bir şekilde erişebilecek, oyunun keyfini daha iyi çıkarabileceksiniz.

Valorant Wallhack Hilesi

Valorant'ta sizi en çok eğlendirecek hile Wallhack hilesidir. Düşmanları kolayca duvar arkasından görmenizi sağlar. Ancak rakibi görebilmek için belirli bir menzilin içerisine girmesi gerekir. Yakınınızda olan düşmanları rahatlıkla duvar arkasından görebilirsiniz fakat düşman uzaktaysa göremezsiniz. Görebilmek için yanına yaklaşmanız gerekir. Wallhack hilesinde aiminizi duvardan göstererek belli etmemeniz gerekir. Gözlerinizle adamın olduğu yeri takip edip öyle vurmanız ban yeme riskini düşürecektir. Eğer aiminizle birlikte adamın olduğu yere ilerlerseniz anında ban yiyebilirsiniz. Wallhack hilesi kullanırken gözlerinizle rakipleri izlemeye özen gösterin.

Valorant Aimbot Hilesi

Valorant'ta Aimbot hilesi yapmak son derece sakıncalıdır. Ban yeme riskinizin en yüksek olduğu hiledir. Yaparken son derece dikkatli olmanız gerekir. Yapacağınız en ufak bir hata sonucunda ban yiyebilme riskiniz olduğunu unutmayın. Bizim sizlere önerimiz Aimbot kullanmak yerine Aim asist kullanmanız yönünde olacaktır. Aimbot rakibin direkt olarak kafasına nişan alır ve tek mermide öldürmenizi sağlar. Aim asistte ise rakibin etrafına sıkacağınız kurşunlar yön değiştirerek rakibe işaret eder. Bu hilenin anlaşılması daha zordur.

Valorant ESP Hilesi

Valorant oyununda ESP hilesi rakiplerinizi kutucuğun içerisinde görmenizi sağlayacaktır. Wallhack, Aimbot gibi hilelere göre anlaşılması daha zor olduğu için ban yeme riskiniz düşüktür. Rakipleri duvar arkasından göstermez. Sadece size olan uzaklığını görebilirsiniz. Aynı zamanda düşman ekranınıza girdiği anda dikdörtgen içerisine alınır ve vurmanız kolaylaşır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum