Valeria Dizisi İzleyici Yorumları ve Detaylı İncelemesi

Bu içeriğimizde en yeni İspanyol yapımı Netflix dizisi Valeria’yı sizler için inceleyeceğiz. İşte merakla beklenen dizi hakkında her şey!
Valeria Dizisi İzleyici Yorumları ve Detaylı İncelemesi

Valeria Dizisi Hakkında Bilgiler

Netflix, milyonlarca abonesinin karşısına yeni yapımlar ile çıkmaya devam ediyor. Bildiğimiz üzere, dünyanın her yerinde ve özellikle ülkemizde İspanyol yapımlar büyük ilgi görüyor. İspanya yapımı dizi denildiğinde akla ilk olarak La Casa De Papel geliyor. Dizi kısa sürede büyük beğeni toplamış ve Netflix’in en sevilen yapımlarından biri olmayı başarmıştı. İspanyollar yeni dizi / film yapsa da izlesek dediğimiz şu dönemde ise Netflix dizileri arasına bir yenisi eklendi! Bu inceleme dizi içeriğimizde kadın hikayelerinden yola çıkan Netflix’in yeni dizisi Valeria’yı sizler için inceleyeceğiz. İşte yabancı dizi Valeria'nın hikayesi, konusu, oyuncuları ve izleyici yorumları…


Valeria Dizi İncelemesi

1. Elisabet Benavent‘in yaklaşık 1 milyon kopya satan 5 kitaplık Valeria roman serisinden uyarlanan Valeria dizisi, fragmanının yayınlandığı günden bu yana merakla bekleniyor. Netflix’in dizi hakkında yaptığı açıklamada, “Valeria en iyi üç arkadaşına sığınır: Lola, Carmen ve Nerea, yolculuğu sırasında ona destek olur. Valeria ve arkadaşlarının sevgi, dostluk, kıskançlık, sadakatsizlik, şüpheler, hoşnutsuzluk, sırlar, iş, endişeler, sevinçler ve gelecekle ilgili rüyalar ile dolu serüveni konu alınıyor.” gibi ifadelere yer verildi.

valeria-dizisi-.jpg


2. Komedi türündeki Ispanyol yapımı Valeria dizisi 8 bölümden oluşan ilk sezonuyla 8 Mayıs’ta Netflix’te izleyiciyle buluştu. Elisabet Benavent’in yaratıcı danışman olarak da yer aldığı dizinin yapım şirketi ise Plano a Plano’dur. Dizinin yaratıcısı María López Castaño, Fernanda Eguiarte, Aurora Gracià ve Almudena Ocaña ile birlikte dizinin senaryosu kaleme alınmıştır. 

elisabet-benavent.jpg


3. Inma Torrente ve Nely Reguera’nın yönetmen koltuğunda oturdukları dizinin başrollerinde, Diana Gomez (Valeria), Silma Lopez (Lola), Teresa Riott (Nerea) ve Paula Malia (Carmen) yer alıyor. Ibrahim Al Shami J., Maxi Iglesias, Eva Martin ve Angel de Miguel ise diğer önemli rolleri üstleniyor.

valeria-dizisi-netflix.jpg


4. Dizide, hayatın zorluklarıyla boğuşan ve evliliğinde sorunlar yaşayan, aynı zamanda da yeni romanını yazmakla meşgul olan Valeria adlı bir yazarın hikayesine bodoslama dahil oluyoruz. Neyse ki en iyi üç arkadaşı Carmen, Lola ve Nerea, yaşadığı her türlü macerada onu desteklemek için yanındadır ve bir yandan da kendi hayatlarını yoluna sokmakla meşgullerdir.

valeria-dizisi-hakkinda.jpg


5. Valeria dizisinde, Valeria ve arkadaşları aşk, arkadaşlık, şüpheler, kalp kırıklığı, sırlar, kaygılar, neşe ve gelecek hayalleri hakkında çalkantılı duygular içindedir. Kıskançlıkların, iş hayatındaki olumsuzlukların ve sadakatsizliklerin masaya yatırıldığı bu dizi her kız arkadaş grubunun kendinden bir şeyler bulabileceği eğlenceli bir şölene doğru ilerlemektedir. 

valeria-dizisi-izleyici-yorumlari.jpg


6. Rengarenk sahneleriyle, güzel kıyafetler ve muhteşem müzikleriyle izlemesi kesinlikle çok zevkli olan bu kadın hikayesi Netflix’in Mayıs ayı içeriklerinde başarılı bir tercih olacaktır. 8 Mayıs’tan itibaren Netflix’te ulaşabileceğiniz Valeria dizisine mutlaka göz atmanızı öneriyoruz!

valeria-dizisi-hakkinda-bilgi.jpg


Valeria Dizisi İzleyici Yorumları

1. resmi fragmanı yayınlanan netflix'in 8 mayıs'ta yayınlanacağı ispanyol dizisi.


2. Sarmadı. Kayda değer bir hikayesi ya da izlenesi karakterleri yok.


3. açıkcası ispanyol yapımlarını seviyorum. La casa da papel’in de tüm sezonlarını izledim ve bu ispanyolların renkleri kullanışları beni büyülüyor. Kadın hikayeleri izlemeyi pek sevmem ama 3 bölüm izledim gayet başarılı buldum mutlaka devam edeceğim.


4. daha bugün yayınlandı dizi ve yayınla5 bölümü bitirdim bile. Çoğu kişinin izlerken kendi arkadaşlarını bir karakterle bağdaştırabilecegine eminim şahsen benim öyle oldu. Karakterler farklı çizilmiş uç karakterler olmasa da normallikleriyle daha samimi bir ortam yaratılmış diyebilirim. Mutlaka diğer bölümleri de hemen izleyeceğim.


5. Elisabet Benavent‘in kitabını okumuştum bence bitirir bitirmez dizisinin gelmesi de benim şansım oldu :) kitap gerçekten çok keyifli bir dile sahipti hemencecik bitirivermiştim. Dizinin henüz 4 bölümünü izledikten sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki kitaptan çok uzaklaşmamış olması ve senaryolaştırılması muhteşem. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


6. Serinin ilk 2 kitabı Yüksek Topuklar Karışık İlişkiler ve Yüksek Topuklar Kararsız Kalpler adıyla Türkçe’ye de çevrilmiş bir yerde okudum. Kitabı ve diziyi o kadar sevdim ki yazarın diğer kitaplarını da mutlaka okuyacağım. Erkekseniz ve bu diziyi izlemeyi düşünüyorsanız sizin için vakit kaybı olacağını belirtmeliyim. 


7. kıskançlık, sadakatsizlik, şüpheler, kalp kırıklığı, sırlar, iş hayatı, kaygılar kitapta da dizide de çok güzel işlenmiş. Evli mutlu ve çocukluysanız kesinlikle zevk alarak izleyeceğiniz bir dizi olarak yorumlayayabiliirm bu diziyi.


8. Ibrahim Al Shami, Silma López, Paula Malia, Teresa Riott dizide oyunculuk anlamında en başarılı isimler. İzlemesi keyifli çerezlik bir dizi kesinlikle. Daha iyi bir seçeneginiz yoksa bir göz atın diyebilirim ancak 5/10.

Önerilen içerik: IMDB Puanı Yüksek En İyi 67 Netflix Dizisi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum