Uykusuzlar İçin "Uydun mu?" Mesajlaşma Uygulaması

Gececiler, geceleri uykusuz kalanlar, “Uyudun mu?” mesajlaşma uygulaması tam da size göre. İşte uykusuzluğunuzu eğlenceli hale getirecek olan “Uyudun mu?” uygulamasının detayları…
Uykusuzlar İçin "Uydun mu?" Mesajlaşma Uygulaması

Android cep telefonlarında şimdiye kadar birçok mesajlaşma uygulaması bulunuyor. Bu mesajlaşma uygulamalarına son olarak “Uyudun mu?” adlı mesajlaşma uygulaması katıldı.

Gripati adlı yapımcı şirketin ilk mesajlaşma uygulaması olan “Uyudun mu?”, adından da anlaşılacağı üzere gece uyuyamayanların eğlenceli vakit geçirmesi için tasarlanmış bir uygulama. Yazı, ses kaydı, video göndermeden sadece emoji ve caps kullanarak mesajlaşma özelliğine sahip.

uyudun-mu-.jpeg

"Uyudun mu?" Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Tamamen eğlenceye dayalı olan “Uyudun mu?” uygulaması, farklı konseptiyle dikkat çekiyor. Bu uygulamayı ilk yüklediğinizde direkt anlamayabilirsiniz. Uygulamada uyumayan kişilere selam yerine “Uyudun mu?” emojisi göndereceksiniz. Eğer arkadaşınız da sizinle konuşacaksa “Yoo” emojisini gönderdiğinde mesajlaşmaya başlayabilirsiniz

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.