Uygar Mert Zeybek Kimdir

Uygar Mert Zeybek, 4 Haziran 1995 Türkiye’nin Bursa kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Türkiye Milli Takımı’nda orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Uygar Mert Zeybek Kimdir

Uygar Mert Zeybek Biyografisi

Uygar Mert Zeybek Kulüp Kariyeri

Uygar Mert Zeybek, futbol kariyerine 2008 yılında başladı ve ilk olarak Boschspor’un genç takımının formasını giydi. 2 yıl boyunca bu takımda forma terlettikten sonra, 2010 yılında Fenerbahçe teknik ekibi tarafından takip edilmesiyle beraber Fenerbahçe alt yapısına geçiş yaptı. 5 yıl boyunca Fenerbahçe’nin genç takımlarında oynayan Uygar, gösterdiği performans sebebiyle 2015 yılında ilk kez A takıma yükseltildi.

uygar mert zeybek fenerbahçe türkiye kupası

Bu sayede profesyonel sözleşmeye imza atarak resmi kariyerini başlattı. Fenerbahçe A takımında sadece 10 maçta forma giydi ve bu maçlardan 1’i lig maçı diğerleri Kupa maçıydı. Oynadığı oyun ile herkesin beğenisini kazanarak geleceği parlak oyuncular arasında gösterildi.

Uygar Mert Zeybek Milli Takım Kariyeri

Uygar Mert Zeybek, milli formayı temsil etmek amacıyla ilk olarak Türkiye U-17 kadrosuna dahil edildi. Kariyeri boyunca U-17 formasını 2 kez giyme şansını yakaladı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.