UPS Kargo Takip Sorgulama Nasıl Yapılır? UPS Kargom Nerede

Çok uzun yıllardır ülkemizde hizmet veren UPS Kargo ile gönderi takibi yapmak isteyen okurlarımız için oldukça faydalı bir içerikle karşınızdayız. UPS Kargom nerede sorusuna cevap bulmak için aşağıda yer alan detayları yerine getirebilirsiniz…
UPS Kargo Takip Sorgulama Nasıl Yapılır? UPS Kargom Nerede

UPS Kargo Sorgulama

UPS Kargo takip sistemi ile gönderilerin nerede olduğunu kolaylıkla öğrenebilir, bu sayede kargonuzun durumunu anlık olarak takip edebilirsiniz.

UPS Kargo sorgulamanın birkaç yöntemi yer almaktadır. Bu yöntemler ise şunlardır;

  • UPS Kargo Müşteri Hizmetleri Sorgulama
  • UPS Kargo Sorgulama
  • UPS Kargo Takip No ile Sorgulama
  • UPS Kargom Nerede

UPS Kargo Gönderi Takibi Nasıl Yapılır?

UPS Kargo ile yurt içi ve yurt dışına kolaylıkla kargo gönderimi yapabilir ve kargonuzun durumu hakkında anlık olarak fikir sahibi olabilirsiniz. UPS Kargom nerede sorusuna cevap bulmak için deneyeceğiniz birkaç yöntem yer almaktadır.

UPS Kargo Gönderi Takibi İçin Buraya Tıklayın!

Yukarıda verdiğimiz linke tıklayarak UPS Kargo Takip sistemine giriş yapabilir ve buradan gönderi takip numarası girerek kargonuzun nerede olduğunu görebilirsiniz. Buradan hem yurt içi hem de yurt dışı olarak ayrı ayrı kargonuzu takip edebilirsiniz.

UPS Kargo gönderi takip


UPS Kargo Takip Şubeden Sorgulama

UPS Kargo üzerinden gönderdiğiniz ürünü sadece internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden değil aynı zamanda herhangi bir UPS Kargo şubelerinden de öğrenebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey gönderici bilgilerinizi gişede bulunan görevliye söylemeniz olacaktır.


UPS Kargo Gönderi Takip No Yoksa Nasıl Öğrenilir?

UPS Kargo’dan yaptığınız gönderiyi internet ya da mobil uygulama üzerinden takip etmek istiyorsunuz ancak UPS Kargo takip no ya yok ya da kaybettiniz. Bunun için endişelenmenize gerek yok. Aşağıda sizler için verdiğimiz UPS Kargo iletişim bilgilerinden Çağrı merkezi ya da müşteri hizmetlerine ulaşabilir, vereceğiniz bilgiler sayesinde UPS Kargo Gönderi Takip No’suna erişebilirsiniz.


UPS Kargo İletişim Bilgileri, Müşteri Hizmetleri & Çağrı Merkezi

Tel: 0850 255 00 66

Fax: (212) 409 06 10 / 409 06 22

Kurye Rezervasyon

Tel: 0850 255 00 66

WhatsApp Gönderi Hattı: 0530 524 93 33

UPS Kargo Çalışma Saatleri

UPS Kargo hafta içi her gün sabah 09:00'da mesaiye başlayıp 18:00'a kadar devam etmektedir. Hafta sonu cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

UPS Kargo Şikayet Nasıl Yapılır?

UPS Kargo şikayetiniz için UPS Kargo sitesindeki iletişim formunu doldurabilirsiniz. Alt kısımda vereceğimiz linke tıklayarak UPS Kargo iletişim formuna gidebilirsiniz. 

UPS Kargo İletişim Formuna Gitmek İçin Tıklayınız

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum