Twitch’in Önemli İsimlerinden Unlost Kimdir? Unlost Kaç Yaşında?

Yayınları ve büyük çekilişleriyle fazlasıyla büyük bir takipçi kitlesi elden eden Unlost, her geçen gün takipçi kazanmaya devam ediyor. İşte Unlost Kimdir? ve Unlos Kaç Yaşında? gibi soruların cevabı.
Twitch’in Önemli İsimlerinden Unlost Kimdir? Unlost Kaç Yaşında?

Twitch Türkiye’nin en başarılı isimleri arasında yer alan Unlost’un gerçek adı Cantuğ Özsoy’dur. Bu yazımızda sizler için yayınlarıyla birçok kişiyi eğlendiren Cantuğ Özsoy hakkında araştırma yaptık. İşte Cantuğ Özsoy Unlost Kimdir? ve Cantuğ Özsoy Unlost Kaç Yaşındadır?


Unlost Kimdir?

Unlost Kimdir?

4 Temmuz 1990 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen Cantuğ Özsoy, 31 yaşındadır. Daha çocukluk yaşlarında gönlünü bilgisayara kaptırdı ve kendisini oyun dünyasında buldu. 5 yaşında bilgisayarla tanışan Unlost, 8 yaşında ise çok iyi oynadığı Half-life oyununu ilk kez oynamıştı. 1998 senesinde sünnet oldu ve takılan paralar sayesinde ilk kez kendi bilgisayarını almış oldu. 2014 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Fakat Cantuğ Özsoy, okuduğu bölümü meslek olarak devam ettirmedi.

İyi oyunculuğu ile etrafındaki izleyen kişilerin ağzını açık bırakan Unlost, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yayın açmaya karar verir. O günler oturduğu evinin kötü internet koşulları nedeniyle yayıncılık hayatı başlamadan bitse de aklındaki fikri şimdilik bir kenara bırakmıştı. İnternet alt yapısı düzelene kadar farklı yayıncıların ve Youtube içerik üreticilerinin danışmanlığı yapan Unlost, eline ilk geçen fırsatta Twitch hayatına adım attı. Kaliteli yayınları ve oynayışıyla gitgide takipçi kazanarak istediği konuma gelmeyi başardı. Birlikte yaşadığı arkadaşlarından hem destek alan hem de destek veren Cantuğ Özsoy, Eskişehir’den İstanbul’a ekibini yanına alarak taşınmıştır.


Unlost Kaç Yaşında?

Unlost Kaç Yaşında?

Twitch kanalında birçok çekiliş yapan Cantuğ Özsoy, oldukça değerleri ürünleri izleyicilerine sadece Unlost discord sunucusuna katılma şartıyla çekiliş şansı verdi. Half Life’da dünya birinciliği bulunan doğan Twitch yayıncısı Cantuğ 1990 yılında doğmuştur ve 31 yaşındadır.


Unlost Pc Modelleri

Unlost Pc Modelleri

Yüksek kur nedeniyle bilgisayar parçalarının uçuk fiyatlara satıldığı bu dönemde Unlost, inventus ile anlaşma yapıp sponsorluk aldı. Normal piyasanın altında satılan Unlost bilgisayarlar, çoğu bütçesi düşük kişilerin hayallerini gerçekleştirdi. Şimdilik Unlost Eco ve Unlost X olmak üzere 2 farklı modeli bulunmaktadır. Eco modeli normal oyuncuların tercih ettiği bir bilgisayar olurken, X modeli yayıncılık hayatına kişiler tarafından alınmaktadır.


Unlost Bilgisayar Hızlandırma

Unlost Bilgisayar Hızlandırma

Çoğu kişinin bilgisayarı istenilen performansı verememekte. Bu sorunu çözmek içinde Cantuğ Özsoy, kendi Youtube kanalına Unlost fps arttırma ve Unlost pc hızlandırma gibi videolar çekti. Birçok kişinin işini görse de ayarlar bir o kadar da bazılarını daha kötü hale getirebilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.