Ümit Kantarcılar Kimdir

Pis Yedili isimli gençlik dizisinde canlandırdığı Ceyhun karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Ümit Kantarcılar, 10 Ekim 1987’de Antalya’da dünyaya geldi.
Ümit Kantarcılar Kimdir

Ümit Kantarcılar Biyografisi

Antalya’da dünyaya gelen Ümit Kantarcılar, oyunculuğa okul tiyatrosunda başladı. Daha sonra ise Antalya Belediye Tiyatrosu’na geçti. Oyunculuk alanında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı. Daha sonra ise Çeşitli tiyatrolarda yer aldı. 2014’de ise oyuncu Gamze Topuz ile evlendi. 2015’de ise evliliğine son verdi.

Kamera karşısına ise ilk kez İki Aile ile geçti. Daha sonra ise Çakıl Taşları isimli dizide rol aldı. Ekrem karakterini canlandırdığı dizide, üniversite sınavlarında başarılı olamayan öğrenciler, ailelerini üzmemek için bir yalana başvururlar. Dizinin başrollerinde Türkü Turan, Melike Emiroğlu, Ümit Kantarcılar, Kaan Yılmaz ve Hakan Gerçek yer aldı. 2010’da ise Küçük Sırlar isimli dizide Erkan karakterini canlandırdı. Dizi, parlak yaşamlarının arkasında yolunda gitmeyen hayatların içinde yaşayan gençleri anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kadir Doğulu, Sinem Kobal, Birkan Sokullu, İpek Karapınar, Merve Boluğur ve Burak Özçivit yer aldı.

2011’de yayınlanmaya başlayan Pis Yedili isimli dizide Ceyhun karakterini canlandırdı. Dizi, okullarında yangın çıkan 7 öğrencinin yakınlarında bulunan bir özel okula nakledilmesiyle başlar. Özel okulun şımarık öğrencileri ile 7 arkadaşın yaşadıklarını anlatan dizinin başrollerinde Kadir Doğulu, Hazal Şenel, Burak Alkaş, Ahmet Yıldırım ve Halil Babür yer aldı. 2012’de ise Babalar ve Evlatları isimli dizide rol aldı. Dizide, Gönül isimli bir kadına tecavüz eden adamı öldüren Burhan hapishaneye düşer ve aileler arasında kan davası başlar. İmkansız aşkın, kan davası ve mahalle ilişkilerinin anlatıldığı dizinin başrollerinde ise Taner Barlas, Fatma Girik, Erkan Kolçak Köstendil, Ceren Hindistan ve Sinan Tuzcu yer aldı.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

  • 2006- İki Aile
  • 2010- Küçük sırlar
  • 2010- Yerden Yüksek
  • 2010- Çakıl Taşları
  • 2012- Pis Yedili
  • 2012- Babalar ve evlatlar
  • 2015 - Şehrin Melekleri
  • 2016 - Rengarenk  

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.