Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti İnceleme

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti almayı düşünen anne ve babalar için ürünün, vites, jant, fren ve tasarım özelliklerini inceledik.
Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti İnceleme

Dinamik ve modern hatlarıyla beğenilen Ümit 2002 Trend-Y, çocuğuna bisiklet almayı düşünen anne ve babaların tercihi oluyor. Kırmızı rengiyle gören çocukların hayran kaldığı bu bisiklet, şehir içinde rahat kullanım sunuyor. V-fren sistemi sayesinde ani durumlarda güven sunan bu bisiklet, 20 inç çapa sahip. 11,80 kilo ağırlığında olan bu çocuk bisikleti, sürüş esnasında rahat manevra yapabilmeyi mümkün kılıyor. Birbirinden farklı özellikleriyle bisiklet hayali kuran çocukların gözdesi olan Ümit 2002 Trend-Y, kaliteli malzemeleriyle de ebeveynlerden tam not alıyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Ümit 2002 Trend-Y Çocuk Bisikleti modelinin tüm özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını barındırıyor.

Ümit 2002 Trend-Y Özellikleri

VitesVitessiz
Bisiklet TipiÇocuk Bisikleti
Kadro20’’ Stabil Çelik
Fren TakımıV-Fren
Jant20 inç
Yaş Aralığı7-10 Yaş
Amazon
Fiyatını Gör
Ümit 2002 Trend-Y
Çocuk Bisikleti
Aradığın
Fiyatı Gör

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti

En iyi çocuk bisikleti modelleri arasında yer alan Ümit 2002 Trend-Y, dayanıklı malzemesi sayesinde ebeveynler tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. V-fren sistemiyle ani ve güvenli duruş sunan bu çocuk bisikleti, yüksek yol tutuş gücüne sahip olan lastikleriyle de zevkli bir sürüş deneyimi sunmaktadır. 11,80 kilo ağırlığıyla bazı çocukların sürmesini zorlaştırsa da kalitesinden dolayı birçok ebeveyn tarafından bu durum sorun yaşatmamaktadır. Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti, estetik görünümü ve sağlamlığıyla çocuğunuza alabileceğiniz bisiklet türleri arasında bulunuyor.

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikletinin Tasarımı

Ümit 2002 Trend-Y, modern ve çocukların ilgisini çekecek estetik bir tasarıma sahip. Zarif hatlar, cesur renk seçenekleri ve dikkat çekici detaylar, bisikletin genç sürücüler için göz alıcı bir tercih olduğunu vurguluyor. Önde yer alan sepetiyle çocuğunuzun kişisel eşyalarını koymaya yardımcı olan bu bisiklet, ayarlanabilir koltuk ve direksiyonuyla da konforlu bir sürüş sunuyor. Zincir kısmında yer alan kapağı güvenli kullanım sunarken jantta bulunan karton kapak ise şık bir görünüm sağlıyor. Ayrıca arka ve ön çamurluğa sahip olan bu çocuk bisikleti, ıslak zeminde bile kullanım imkanı sağlıyor. Son olarak köşeli aynakol çocuğunuzun pedalları rahatça çevirmesine yardımcı olmaktadır.

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti Lastik ve Jant Özellikleri

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti

Bisikletin 20 inçlik alüminyum jantları, hem hafiflik hem de dayanıklılık sunar. Bu, çocuğunuzun bisikleti daha kolay kontrol etmesine ve farklı zemin koşullarında dengeli bir sürüş deneyimi yaşamasına yardımcı olur. MITAS WALRUS 20X1,75 lastikler, güvenli ve konforlu bir sürüş sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu lastikler sayesinde bisikletin yol tutuşu yüksek olduğundan daha konforlu bir sürüş deneyimi sunulmaktadır.

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti Kullanıcı Yaş Aralığı

Ümit 2002 Trend-Y, genellikle 7 ila 10 yaş arasındaki çocuklar için ideal bir boyuttadır. Bu yaş aralığında bulunan 120-135 cm boyutundaki her çocuk rahatlıkla kullanabilmektedir. Yalnız denge tekerlekleri olmadığı için ilk defa bisiklet kullanmasını öğrenecek çocuklar için uygun bir model değildir.

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti Vites Sistemi

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti

Ümit 2002 Trend-Y, kullanıcı dostu ve basit bir vites sistemi sunar. Bu durum, çocuğunuzun vites değiştirmeyi öğrenirken zorluk yaşamayacağı anlamına gelir. Başlangıç seviyesindeki sürücüler için ideal bir seçenek olan bu bisiklet, vitessiz olmasından dolayı beğeni toplamaktadır.

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikletinin Ağırlığı

Ümit 2002 Trend-Y 11.80 kg ağırlığıyla kısmen hafif ve taşınabilir bir bisiklettir. Bu sayede bisiklet kullanan çocuğunuz rahat hareket ederek kolayca tek başına sürüş deneyimi yaşayabilir. Fakat taşımak istediği zaman zorlanabileceği bu bisiklet modeli, bir çocuğun zorlanmadan kaldırabileceği bir ağırlık sunmamaktadır.

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikletinin Fren Sistemi

V-fren sistemine sahip olan Ümit 2002 Trend-Y, olası ani durumlarda hızlı bir şekilde durarak çocuğunuzun güvenliğini ön planda tutmaktadır. Fren kolu sıkıldığı andan itibaren duran bu çocuk bisikleti, hem ön hem de arka vitese sahiptir.

Amazon
Fiyatını Gör
Ümit 2002 Trend-Y
Çocuk Bisikleti
Aradığın
Fiyatı Gör

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti Yorumları

Ümit 2002 Trend-Y 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti

? M*** S*** Ürün görselde ne ise o geldi. Paketlemede gayet iyiydi.. eksik ya da ayıplı parça çıkmadı...içinden garanti belgesi ve kurulum kılavuzu da çıktı.. kurulum çok kolay ama yaşadığınız şehirdeki ümit yetkili servisi ücretsiz kurulum yapıyor ben bedava kurdurdum...satıcıya da özenli ve hızlı kargo ve hızlı iletişim için teşekkürler...

? A**** S**** Çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim .Satıcı arkadaşlara da çok tşk ederim sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. İçerisinden iki adet kupon çıktı .Bir tanesi kurulum için bir tanesi de servis bakımı için. Tşkler

? M**** A**** Çok kaliteli ve sağlam bir bisiklet. Detaylarına çocuklar bayıldı. Arka çamurluk çok havalı...:)

? A***** S**** Çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim.

? C***** G***** Ürün güzel sağlam rahatlığını kullanıcı bilir artık.

? Y***** V**** Yetkili servis varsa ücretsiz kurulumunu gerçekleştiriyorlar ürün pahalı ancak parasına göre de kaliteli bir ürün tavsiye ederim

? E**** G**** çok memnun kaldık bu kaliteyi bu fiyata almak çok iyi oldu teşekkürler

? B***** F**** Ürün çok güzel çocuk bisikleti alacaksanız tavsiye ederim.

? O**** A**** Oğlum için aldık oda çok memnun kaldı bizde.

? S**** V**** Çocuklar tek başına taşıyamaz biraz ağır ama bence bu iyi bir şey sağlam olduğu gösterir.

? D***** G*** Çocuk bisikleti alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim ürün sorunsuz bir şekilde geldi.

? C**** N***** İyi ki almışım dediğim bir bisiklet iki sene kullanır oğlum o kadar sağlam.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çocuk BisikletiSalcano Cherry İnceleme
Kldoro 2024 Kram ÖzellikleriÜmit 1648 Racer Yorumları
Kron Geroni Frozen İncelemeFalcon Almira Özellikleri
Bisan KDS 2700 ÖzellikleriDilaver Forza Yorumları
Tunca Beemer YorumlarıTunca Baffy Özellikleri

Ümit 2002 Trend-Y Bisikletin kadrosu hangi malzemeden yapılmıştır?

Ümit 2002 Trend-Y'nin kadrosu sağlamlığı ve dayanıklılığı ile bilinen çelik malzemeden üretilmiştir.

Ümit 2002 Trend-Y, hangi yaş aralığına uygun?

Ümit 2002 Trend-Y, genellikle 7 ila 10 yaş aralığındaki çocuklar için tasarlanmıştır.

Ümit 2002 Trend-Y bisiklette hangi tür lastikler kullanılmış?

Ümit 2002 Trend-Y'de MITAS WALRUS 20X1,75 lastikler kullanılmıştır. Bu lastikler farklı zeminlerde iyi bir tutuş sağlar.

Ümit 2002 Trend-Y, hangi aksesuarları içerir?

Ümit 2002 Trend-Y, ön sepet, siperlik, spor çamurluk jant arası yaprak ve zil gibi aksesuarları içerir.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.