Uluslararası Çikolata Festivali Sirkeci'de

Uluslararası Çikolata Festivali, tarihi Sirkeci Garı'nda açıldı.
Uluslararası Çikolata Festivali Sirkeci'de

Merakla beklenen Uluslararası Çikolata Festivali, tarihi Sirkeci Garı’nda hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 40 firmanın yer aldığı festivalde, çikolatadan yapılmış heykeller ile 3D yazıcılarla imal edilmiş olan çikolatalar, bir yandan görenleri şaşkına çevirirken diğer yandan da iştah kabarttı. Oldukça renkli görüntülere sahip olan festivalde katılımcılara çikolata ve içecek ikram ediliyor.  

Müzik dinletisinin eşliğinde gezilen festival, oldukça yoğun bir ilgi görüyor. Tarihi Şirkeci Garı’ndaki festivale şimdiye kadar 4 bin 500 bilet satıldı. Festivalle ilgili konuşan Uluslararası Çikolata Festivali organizatörlerinden Fırat Kasap, “Bu büyüklükte ilk defa böyle bir festival yapılıyor. Bilindik çikolata markalarının yanında butik çikolata yapan, özel çikolatalar üretenleri de bir araya getirdik. Bunların yanında şeflerimiz çikolata yapmayı gösterecek. Mutfağımızda çikolata kursları verilecek. Onun için daha kapsamlı çikolata festivali olarak ilk. Yaklaşık 40 firma var. Bugün başladık 23 Nisan son günümüz." diye konuştu.

çikolata sirkeci

“23 NİSAN ÖZELLİKLE SEÇTİK”

Organizasyonla ilgili bilgi veren Kasapoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın özellikle tercih edildiğini belirterek; o gün için çocuklara özel birçok programlar hazırladıklarını söyledi.

 

Giriş ücreti 38 lira olan çikolata festivali, 23 Nisan saat 22.00'ye misafirlerine bekliyor.

 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.