Ukrayna Türk Konsoloslukları, Görev Bölgeleri ve İletişim Bilgileri

Türkiye’den her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Ukrayna’da 1 adet büyükelçilik 1 adette başkonsolosluk bulunmaktadır. İşte, T.C Ukrayna Yurtdışı temsilcilikleri listesi ve iletişim bilgileri…
Ukrayna Türk Konsoloslukları, Görev Bölgeleri ve İletişim Bilgileri

Türkiye’den her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği ülkelerin başında gelen Ukrayna’da Türklerin en çok aradıkları kurumlarında başında Türk Başkonsolosluk ve büyükelçilikleri gelmektedir.

Bu liste içerisinde Ukrayna’da yer alan T.C Başkonsolosluğu ve büyükelçiliği hakkında bilgiler öğreneceksiniz. Ukrayna’daki vize ve pasaport için gerekli işlemlerin yapıldığı T.C Başkonsolosluklarının iletişim bilgilerine aşağıdan erişebilirsiniz.

Ukrayna’daki Türk konsolosluklarının görev bölgeleri, adresleri, telefon ve mail bilgilerine aşağıdan erişebilirsiniz.

NOT: Ukrayna'daki Türk temsilciliklerindeki ( Türk Konsoloslukları) işlemlerinizi internet üzerinden nasıl gerçekleştirileceği hakkında bilgi sahibi olmak için "E-Konsolosluk Randevu Alma ve Sorgulama" sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Aynı zamanda Türkiye'den Pasaportsuz Gidilebilen Ülkeler arasında yer alan Ukrayna'daki gezilecek yerler hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isterseniz "Ukrayna'da Gezilecek ve Görülecek Yerler" içeriğini ziyaret edebilirsiniz.


T.C Kiev Büyükelçiliği

Her ülkenin başkentinde olduğu gibi Ukrayna’nın başkentinde de T.C büyükelçiliği yer almaktadır. Ukrayna’daki T.C Kiev büyükelçiliği iki ülke arasındaki ilişkileri yürütmektedir. Görev bölgesi bütün Ukrayna’yı kapsamaktadır.

t.c kiev büyükeelçiliği

Adres: Ul.Arsenalnaya No:18 01901, Kıev-Ukraıne

Telefon: 380 44 281 07 50 380 44 281 07 51

Faks: 00 380-44 285 64 23

[email protected]

T.C Kiev Büyükelçiliği Resmi Sitesi


T.C Odessa Başkonsolosluğu

Ukrayna’nın sadece Odessa bölgesinde bulunan T.C Odessa Başkonsolosluğu’nun görev bölgesi “desa, Kirovohrad, Mykolaiv, Kherson, Zoporizhia, Donetsk, Kırım Özerk Cumhuriyeti, Sivastopol Şehir İdaresi, Vinniytsia, Chernivtsi, İvano-Frankivsk ve Zakarpattia” alanlarını kapsamaktadır.

t.c odessa başkonsolosluğu ukrayna

Adres: Lidersovskiy Lane, 3, Odesa 65014, UKRAINE

Telefon: (+38 048) 722-79-11, 722-14-78

Faks: (+38 048) 722-79-39

[email protected]

T.C Odessa Başkonsolosluğu Resmi Sitesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.