Uğur UED 7266 Derin Dondurucu Özellikleri ve Yorumları

Uğur UED 7266 derin dondurucunun performansını, özelliklerini ve yorumlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Uğur UED 7266 Derin Dondurucu Özellikleri ve Yorumları

Uğur UED 7266 derin dondurucu, modern yaşamda ihtiyaç duyabileceğiniz en gerekli beyaz eşyalardan biridir. Gelişmiş teknolojisi ve sağlam yapısıyla yiyeceklerinizi güvenle saklamanıza yardımcı olurken tazeliğini de korur.

Kullanımı kolay ve pratik olan bu dondurucu, geniş iç hacmiyle yiyeceklerinizi düzenli bir şekilde depolamanıza izin verir. Ayarlanabilir sıcaklık kontrolü sayesinde istediğiniz sıcaklığı kolayca seçmeniz de mümkün olur. Uğur UED 7266 derin dondurucu ile ilgili detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Uğur UED 7266 Özellikleri

Net Kapasite258 L
Dondurucu Hacmi258 L
Günlük Dondurma Kapasitesi18 kg
Ölçü59.5x175.5x65.5 cm
Yıllık Enerji Tüketimi219 kWh
Enerji SınıfıE
Ses Seviyesi41 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Uğur
Dondurucu
Aradığın
Fiyatı Gör

Uğur UED 7266 Derin Dondurucu

Uğur UED 7266 derin dondurucunun yüksek enerji verimliliği sayesinde enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Ayrıca 41 dB ses düzeyiyle sessiz çalışması sayesinde evinizde rahatsız edici bir gürültü oluşturmaz.

Uğur UED 7266 derin dondurucu; sağlam yapısı, kullanımı kolaylığı ve enerji verimliliği sayesinde uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilmenize yardımcı olur.

Uğur UED 7266 Teknik Özellikleri

  • 258 litre kapasite
  • 41 dB ses düzeyi
  • Statik soğutma sistemi
  • Günlük dondurma kapasitesi 18 kg
  • 219 kWh elektrik tüketimi
  • Enerji sınıfı E
  • 60 kg ağırlık
  • 7 adet çekmece

Uğur UED 7266 Tasarım

Uğur UED 7266

Uğur UED 7266 derin dondurucu, mükemmel bir beyaz renk tonuyla evinizin dekoruna kolayca uyum sağlayabilir. Ayrıca kapı yönü değiştirme özelliği sayesinde istediğiniz yöne açılan bir kapıya sahiptir. Böylece evinizin düzenine göre en uygun yerde kullanmanız da mümkün olur.

Dondurucunun dikey tutma kolu, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu sayede dondurucunun kapısını açarken rahat bir kavrama sunar. Bu tutma kolu, dondurucunun kullanımını daha da kolaylaştırır ve yiyeceklerinizi düzenli bir şekilde depolamanıza olanak tanır.

Uğur UED 7266 derin dondurucunun özellikleri arasında, geniş iç hacim ve ayarlanabilir sıcaklık kontrolü de yer alır. Böylece yiyeceklerinizi güvenle saklayabilir ve istediğiniz sıcaklığı seçerek taze kalmasını sağlayabilirsiniz. 

Uğur UED 7266 Boyutları

Yükseklik175.5 cm
Genişlik59.5 cm
Derinlik65.5 cm
Ağırlık60 kg

Uğur UED 7266 derin dondurucu; 59.5 cm genişliği, 65.5 cm derinliği ve 175.5 cm yüksekliği ile evinize kolayca uyum sağlayabilecek bir boyutta tasarlanmıştır. Buna ek olarak 60 kg ağırlığıyla sağlam bir yapıya sahiptir. Bu boyutlar sayesinde geniş iç hacmiyle yiyeceklerinizi düzenli bir şekilde depolamanızı sağlar.

Uğur UED 7266 Kapasite ve Hacim

Uğur UED 7266 derin dondurucu, 258 litre kapasitesiyle geniş bir depolama alanı sunar. Bu özelliğinin de desteğiyle büyük aileler veya restoranlar gibi yerler için ideal bir çözüm sunar.

18 kilogram günlük dondurma kapasitesi de yiyeceklerinizi hızlı bir şekilde dondurmanıza olanak tanır. Böylece yiyeceklerinizi hızlı bir şekilde dondurmanıza ve taze kalmasına yardımcı olur.

7 adet çekmecesi olması, yiyeceklerinizi daha iyi organize ederek konforlu bir şekilde depolamanızı sağlar. Böylece yiyeceklerinize ulaşmanıza da hiç olmadığı kadar kolay olur.

Sonuç olarak Uğur UED 7266 derin dondurucu, geniş iç hacmi, yüksek performansı ve çekmeceleri sayesinde kullanışlı bir depolamayı evinize getirir.

Uğur UED 7266

Uğur UED 7266 Soğutucu ve Dondurucu Hacmi

Net Hacim258 L
Günlük Dondurma Kapasitesi18 L
Dondurucu Kapasitesi258 L

Uğur UED 7266 Elektrik Tüketimi

Uğur UED 7266 derin dondurucu, yıllık 219 kWh elektrik tüketimi sayesinde evinizdeki diğer elektrikli cihazlara göre oldukça az enerji harcar. Bu özelliği sayesinde faturanızı düşürerek hem size hem de çevreye fayda sağlar.

Ayrıca E sınıfı enerji verimliliği de çevre dostu bir seçim yapmanızı sağlar. Bu enerji sınıfı, diğer birçok derin dondurucuya göre daha yüksek bir enerji tasarrufuna olanak tanır. Böylece düşük karbon ayak izi ile doğayı korur.

Uğur UED 7266

Uğur UED 7266 Enerji Sınıfı

Enerji SınıfıE
Elektrik Tüketimi219 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Uğur
Derin Dondurucu
Aradığın
Fiyatı Gör

Uğur UED 7266 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Gerçekten devasa büyük, keşke 6 çekmeceli mi alsaydık dedik ama muhteşem.

? *** ***: Ürün muhteşem ve iyi fiyata aldım.

? *** ***: Dondurucunun soğutma hızı çok iyi. Hacmi emsallerine göre gayet iyi, kalitesi güzel. Düşünenlere tavsiye ederim.

? *** ***: 7 tane ama en alt çekmeceyi arka tarafı motor olduğundan yarım olarak değerlendirin. Gayet yeterli, severek kullanıyorum.

? *** ***: Ürün gayet güzel, yeni olduğu için kapı biraz zorluyor kolay açılmıyor.

? *** ***: Yorumlara bakıp ürün karşılaştırması yapıp bu üründe karar kıldım. Aşırı büyük değil buzdolabının bi küçüğü gibi. Sessiz çalışıyor soğutması da güzel.

? *** ***: Çok güzel çok araştırdım Uğur'dan şaşmayın 7 yıl garantili. Severek kullanıyorum.

? *** ***: Sade görünümlü kullanımı basit, beklentiyi karşılıyor.

? *** ***: Ürün sesli çalışıyor. Geçenin sessizliğinde evde uğultu ve rüzgar tıslaması yapıyor.

? *** ***: Çekmecelerin plastiği Uğur kalitesine göre biraz zayıf kalmış. Memnun kalmadım açıkçası.

Editör Yorumu

Uğur UED 7266

Evinizde lezzetli yemekler pişirmeyi seviyorsanız ve fazla yiyeceklerinizi saklamak için uygun bir çözüm arıyorsanız, Uğur UED 7266 derin dondurucu tam size göre. Bu dondurucu sağlam yapısı, enerji verimliliği ve kullanım kolaylığı ile size rahatlık ve işlevsellik sunar.

Bu derin dondurucu, geniş iç hacmi sayesinde yiyeceklerinizi güvenli bir şekilde saklamanızı sağlar. Böylece uzun süre taze kalması gereken et, balık, sebze, meyve gibi yiyeceklerinizi kolaylıkla depolamanız mümkün olur. Ayrıca dondurucunun rafları ve çekmeceleri de yiyeceklerinizi düzenli bir şekilde saklamanızı sağlayarak yer tasarrufu noktasında da sizleri memnun etmeyi başarır.

Uğur UED 7266 derin dondurucu ayrıca enerji verimli bir tasarıma sahiptir. Bu sayede hem çevreye hem de cebinize katkı sağlar. 

Buna ek olarak dondurucunun kullanımı da oldukça kolaydır. Hızlı donma özelliği ile yiyeceklerinizi dondurmak için çok az zamana ihtiyacınız olur. Ayrıc ayarlanabilir termostatı da dondurucunun sıcaklığını istediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, dondurucunun sessiz çalışması da evinizde sessiz bir ortam yaratmanıza yardımcı olur.

Sonuç olarak Uğur UED 7266 derin dondurucu, geniş iç hacmi, enerji verimli tasarımı ve kullanım kolaylığı sayesinde evinizde kullanabileceğiniz en iyi seçeneklerden biridir. Evinizde taze ve lezzetli yiyecekler saklamak ve uzun süreli depolama yapmak istiyorsanız, Uğur UED 7266 derin dondurucu sizin için ideal bir tercih olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Derin Dondurucu TavsiyesiSiemens GS29VVWE0N Özellikleri
Samsung RZ20BG3000WW YorumlarıBosch GSV33VWE0N İnceleme
Beko MultiMode KullananlarUğur UED 480 D/S Özellikleri
Profilo DF1033WEVV ÖzellikleriArçelik 2171 DY Yorum
Vestel SD30001 DUAL İncelemeAltus AL 609 NF Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Uğur UED 7266 derin dondurucu hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Uğur UED 7266 hakkında sıkça sorulan sorular:

Uğur UED 7266 derin dondurucunun iç hacmi nedir?

Uğur UED 7266 derin dondurucunun iç hacmi 228 litre olarak belirlenmiştir. Bu geniş iç hacim, yiyeceklerinizi düzenli bir şekilde saklamanıza ve daha fazla yiyecek depolamanıza olanak tanır.

Uğur UED 7266 derin dondurucuda kaç adet çekmece bulunur?

Uğur UED 7266 derin dondurucuda t adet çekmece bulunur. Bu sayede yiyeceklerinizi düzenli bir şekilde saklamanız mümkün olur.

Uğur UED 7266 derin dondurucu ne kadar hızlı donar?

Uğur UED 7266 derin dondurucu, hızlı donma özelliği sayesinde yiyeceklerinizi çok kısa sürede dondurabilir. Bu özellik, yiyeceklerin tazeliğini korumak ve daha uzun süre saklamak için idealdir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.