Uğur Pektaş Kimdir

Arka Sokaklar isimli dizide canlandırdığı Murat Komiser rolü ile dikkatleri üzerine çeken Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi.
Uğur Pektaş Kimdir

Uğur Pektaş Biyografisi

Liseden sonra Kocaeli Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü’nde okudu. Mezun olduktan sonra çeşitli işlerde çalıştı. Çeşitli sporlarla ilgilenen Uğur Pektaş, babası ile birlikte otomobil bakım ve tamir dükkanı açmıştır. Ayrıca Hac organizasyonu yapan bir şirkete de sahip olan Uğur Pektaş, 2008’de oyuncu Gamze Özçelik ile evlendi. Bir çocuğunun dünyaya geldiği evliliği 2011’de son buldu. 
Kamera karşısına 2005’te yayınlanmaya başlayan Survivor isimli yarışma ile çıktı. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Survivor serilerininin ilk kazananı oldu ve 150 TL’lik ödülün de sahibi oldu. Ardından televizyon dizilerinde yer almaya başlayan Uğur Pektaş, ilk olarak olarak Düşler ve Gerçekler isimli televizyon dizisinde Doğan karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde ise Gamze Özçelik, Toprak Sergen ve Uğur Pektaş yer aldı. 
Uğur Pektaş 2006’dda ise Arka Sokaklar isimli dizid Murat Komiser karakterini canlandırdı. Dizi emniyet müdürlüğü içerisinde yer alan Rıza Baba ve ekibinin yaşadığı olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Uğur Pektaş yer aldı. 


Rol Aldığı Diziler

  • 2005 - Düşler ve Gerçekler 
  • 2006 - Kuşdili 
  • 2006 – 2014 - Arka Sokaklar
  • 2016- Kurtlar Vadisi Pusu

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum