Uğur İbrahim Altay Kimdir? & Hakkında Bilgi

1974 Konya da dünyaya gelen Uğur İbrahim Altay, Türk Siyasetçi olarak tanınmaktadır. Bu içeriğimizde Uğur İbrahim Altay hakkında ayrıntılı bilgiyi bulabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.
Uğur İbrahim Altay Kimdir? & Hakkında Bilgi

Uğur İbrahim Altay Biyografisi

Uğur İbrahim Altay, 1974 yılında Konya'da ilinde dünyaya geldi. Gençlik ve eğitim yıllarının pek çoğunu Konya ilinde geçiren Uğur İbrahim Altay, başarılı bir siyasi hayata sahiptir. Ak Parti teşkilatı içerisinde yer alan Uğur İbrahim Altay, evli ve üç çocuk babasıdır.

Uğur İbrahim Altay Biyografisi


Uğur İbrahim Altay Eğitim Hayatı

Uğur İbrahim Altay, eğitim hayatının büyük bir çoğunluğunu Konya ilinde tamamladı. Özellikle ilköğretim eğitimini Selçuk İlkokulunda tamamladıktan sonra ardından Mevlana Ortaokulunda ortaokul eğitimine devam etti. Uğur İbrahim Altay, son olarak lise eğitimini de Konya Gazi Lisesinde tamamlayarak, lisans eğitimi için Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesine devam etti. Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirerek, iş hayatına bir mühendis olarak atıldı.

Uğur İbrahim Altay Eğitim Hayatı


Uğur İbrahim Altay İş Hayatı

Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra inşaat mühendisi olarak özel bir firmada iş hayatını sürdürdü. Özel bir firmada 1 yıl boyunca proje mühendisi olarak devam ettikten sonra İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. Daha sonra Şube Başkanlığına getirilen Altay, 2009 seçimleri ile Selçuklu Belediye Başkanlığına seçildi.

Uğur İbrahim Altay İş Hayatı


Uğur İbrahim Altay Siyasi Hayatı

Uğur İbrahim Altay, siyasi hayatına ilk olarak idari makamlarla başlamıştır. 2009 yılında Selçuklu ilçesine Belediye Başkanı olarak seçilen Altay, bu tarihten sonra AKP teşkilatı içerisinde aktif olarak görev almaya başlamıştır. Belediye Başkanı olarak görevini sürdürdükten sonra ise AKP teşkilatında farklı komisyon birimlerinde ve teşkilat içerisinde üye olarak yer aldı. Son olarak ise Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'ne dahil olarak, 3 Mayıs tarihinde yerel seçimler ile beraber Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak siyasi hayatını sürdürdü. AKP teşkilatında başarılı atımları ile bilinen Altay, halen bu teşkilatta ve Konya ili çevresinde görev almaktadır.

Uğur İbrahim Altay Siyasi Hayatı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.