Uğur Demirok Kimdir

Uğur Demirok, 8 Temmuz 1987’de İstanbul’un Eyüp semtinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Türkiye Milli Takımı’nda stoper pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Uğur Demirok Kimdir

Uğur Demirok’un Futbol Kariyeri

Uğur Demirok, futbol kariyerine mahalle aralarında başladı ve sonrasında Galatasaray alt yapısına dahil oldu. 6 sene boyunca alt yapının birçok kategorisinde forma giydi. 2006 yılında ilk kez A takıma çıkartıldı.

Takımı ile beraber sadece bir maçta oynayan Uğur, aynı sezon içerisinde kendini geliştirmesi amacıyla Gaziantepspor’a kiralık olarak gönderildi. Bir sezon kaldığı takıma istediği forma şansını yakalayamadı. Bir sonraki sezon İstanbulspor’a kiralık gönderildi.

21 maçta forma giydiği takımda çok beğenilse de transfer edilemedi ve sonraki yıllarda sırasıyla Beylerbeyi ile Kartalspor’a transfer oldu. 2011 yılında kiralıktan Galatasaray’a dönen Uğur, o sezon içerisinde Akhisar Belediyespor’a bonservissiz şekilde transfer oldu. 4 sezon Akhisar Belediyespor’da forma giyen milli futbolcu, 87 maça çıkıp 7 kez fileleri havalandırdı.

uğur demirok trabzonspor

2014-2015 sezonunun devre arasında ise bu sefer ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’la sözleşme imzaladı. Trabzonspor ile 14 maça çıkan Uğur ligde 3 gol atma başarısı gösterdi. 2017 yılı itibariyle kariyerine Trabzonspor’da devam etmektedir.

Uğur Demirok’un Milli Takım Kariyeri

Uğur Demirok milli formayı ilk olarak 2002 yılında Türkiye U-15 takımında giydi. Sonraki yıllarda ise 1 kez Türkiye U-17, 8 kez Türkiye U-18, 13 kez Türkiye U-19, 2 kez de Türkiye U-20 formasını sırtında taşıdı. 2014 yılında ise ilk kez Türkiye A Milli Takımı’na davet edildi ve 1 maçta forma giydi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.