Uğur Akkuş Kimdir? Uğur Akkuş Kaç Yaşında ve Ne İş Yapar?

Başarılı iş adamı Uğur Akkuş, eşi Ebru Şallı ile çektiği tanışma videosu ile gündeme geldi. İşte Uğur Akkuş Kimdir? ve Uğur Akkuş Kaç Yaşında ve hakkında bilgiler.
Uğur Akkuş Kimdir? Uğur Akkuş Kaç Yaşında ve Ne İş Yapar?

Ebru Şallı ile evliliğini sürdüren Uğur Akkuş, eşinin sosyal medya paylaşımları sonrası fazlasıyla merak edildi. Birçok kişinin kafasında Uğur Akkuş Kim gibi sorular oluştu. İşte Uğur Akkuş Kimdir? Uğur Akkuş Kaç Yaşında ve Ne İş Yapar? gibi soruların yanıtı.


Uğur Akkuş Kimdir?

Uğur Akkuş Kimdir

1984 yılında dünyaya gelen Uğur Akkuş, aile tarafından aslen Mardin kökenlidir. Ticari hayatına ilk olarak babasının çiftlik işlerini bir kenara bırakıp, Mardin’de yer alan kapalı çarşıda kumaş toptancısı işinde çalışarak başlamıştır. Üniversite eğitimi için Ankara’ya giden Uğur Akkuş, Bilkent Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde öğrenci olduğu sırada okulunu yarıda bırakarak ticaret yapmaya başlamıştır.

Yurt dışındaki birçok ülkeye giden Uğur Akkuş, İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça gibi dilleri iyi derecede konuşabilmektedir. Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı’nda başkanlık ve yönetim kurulu işlerine günümüzde hala devam etmektedir. Bu işlerden ayrıca dış ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı ve Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliğinde bulunmuştur.


Uğur Akkuş Kaç Yaşında?

Uğur Akkuş Kaç Yaşında

1984’te Mardin’de doğup büyüyen Uğur Akkuş, 37 yaşındadır. Ebru Şallı ile evliliğini sürdüren Uğur Akkuş’un 2 çocuğu bulunmaktadır. 16 Nisan 2020 tarihinde oğulları Pars, Acıbadem Altunizade Hastanesinde 9 yaşındayken vefat etti.


Uğur Akkuş Ne İş Yapar?

Uğur Akkuş Ne İş Yapar

Ticaret işleriyle uğraşan başarılı iş adamı Uğur Akkuş, eşi Ebru Şallı sayesinde fazlasıyla tanınmayı başardı. Uğur Akkuş, A & S Yatırım Holding’in kurucusudur. Bu firma yabancı ortaklı Türk şirketidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.