Udemy Nedir? Udemy İndirim Kuponları ve Ücretsiz Kurslar

Udemy, yetişkin ve genç bireylerin dilediği alanda uzaktan eğitim almasına olanak sağlayan bir çeşit çevrimi kurs platformudur. Toplamda 13 farklı kategoride hizmet vermekte olan site, alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilmektedir.
Udemy Nedir? Udemy İndirim Kuponları ve Ücretsiz Kurslar

Udemy Hakkında Merak Edilenler

Udemy, birbirinden farklı konularda 100.000'den fazla kurs seçeneğiyle 24 milyonu aşkın öğrenciye eğitim veren dünyanın en popüler uzaktan eğitim platformudur. Site genel kapsamda hem yetişkinlere hemde gençlere uygun birbirinden farklı kurs hizmeti sunmaktadır. Udemy online eğitim platformu içerisinde işletmeden yazılım geliştirmeye, finans ve muhasebeden BT ve yazılıma, ofis verimliliğinden kişisel gelişime, tasarımdan pazarlamaya, fotoğrafçılıktan müziğe, sağlık ve spordan akademik eğitime kadar 13 farklı kategoride kurs alma imkanı sağlamaktadır. 


Udemy Nedir?

Udemy Nedir

Dünyanın dört bir yanında 65'den fazla dil seçeneğiyle hizmet vermekte olan Udemy, milyonlarca öğrenciyi başarılı olmak için ihtiyaç duydukları becerilere bağlayan öğretim ve öğrenim platformu olarak ön plana çıkıyor. Sitenin son derece popüler olduğunu söylemiştim. Genel anlamda Udemy.com online eğitim sitesinde 57 bin eğitmen, 150 binden fazla kurs, 295 milyon ders kaydı ve 5.000'den fazla kurumsal müşteri yer almaktadır.

Udemy üzerinden size uygun alanı tercih ederek son derece hesaplı fiyata kurs hizmet alabilirsiniz. Satın alacağınız eğitim setlerini dilediğiniz kadar izleyebilir, anlamadığınız noktalarda eğitmeninizle iletişime geçerek tüm sorun, öneri ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Milyonlarca öğrencinin tercihi Udemy online eğitim platformuna dahil olmak ve kurs hizmetlerinden yararlanmak için buraya tıklayın.


Neden Udemy Kullanmalısınız?

Udemy Nedir

Çevrenizde ki birçok kişiden Udemy hakkında olumlu ya da olumsuz yorumlar duyabilirsiniz. Kimisinin Udemy'i çok sevdiğini ve senelerdir kullanıldığını duyarken kimisinin bu platform hakkında detaylı bir bilgi sahibi olmadığını göreceksiniz. Öncelikle Udemy.com'un uzaktan eğitim konusunda son derece başarılı ve profesyonel olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilir.

Platform 2009 yılından bu yana dünyanın çeşitli noktaların 65'ten fazla dil seçeneğiyle hizmet sunuyor. Peki bu ne anlama geliyor? Site kurulduğu günden bu yana 295 milyon ders kaydı ve 150 bini aşkın kurs seçeneğiyle dünyanın hemen her noktasında online eğitim sunuyor. Udemy'nin en büyük avantajlarından bir tanesi de son derece ucuz fiyatlara dilediğiniz alanda kurs hizmeti alabiliyor olmanız. Hala kafanızda soru işaretleri olabilir. Öyleyse neden Udemy kullanmanız gerektiğini gelin yakından inceleyelim.

  • Çok çeşitli kurs teklifleri sunar. Udemy toplamda 13 ana kategori içerisinde 1.000'den fazla alanda yüz binlerce farklı kurs hizmeti sunmaktadır. Örneğin müzik kategorisine girdiğinzide alt kategoriler arasından enstrümanı seçin. Burada size hangi enstürümanla alakalı eğitim almak istediğiniz sorulacaktır. Sonrasında o enstürümana ait onlarca farklı eğitim seçeneği çıkmaktadır.
  • Herhangi bir derse katılmak için ön yeterlilik gerekmez. Öğrenciler ilgilerini çekebilecek herhangi bir alanda istediği dersi alabilirler.
  • İnternet bağlantılı tüm cihazlardan görüntülenebilir. Udemy üzerinden katılacağınız her ders, masaüstü veya taşınabilir bilgisayarların yanı sıra tabletler ve akıllı telefonlardan da görüntülenebilmektedir. 
  • %100 para iade garantisi sunar. Udemy eğitim programına katılan öğrencilere belirtilen şart ve koşullar dahilinde %100 para iadesi sağlamaktadır. 
  • Anında erişim imkanı sağlar. Udemy'nin en güzel özelliklerinden bir tanesi de anında erişim imkanıdır. Bu kapsamda almış olduğunuz derslere ekstradan bir ücret ödemeden dilediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz. 
  • Kendi hızınızı ayarlamanıza izin verir. Udemy'de yer alan dersler ortalama 5 dakika ile 15 dakika arasında değişmektedir. Öğrenciler derslerini izlerken istedikleri zaman durdurabilir, geri sarabilir ve tekrar devam ettirebilmektedir. 
  • Alanında uzman eğitmenlerden ders alma fırsatı sağlar. Udemy.com'da yer alan eğitmenlerin çoğu bir kısmı akademisyenlerden oluşurken diğer bir kısmı alanında gerçek bir deneyime sahip iş insanlarından oluşmaktadır. 

Udemy Kurs Fiyatları / Ücretleri

Udemy Nedir

Udemy, hem yetişkin hemde genç bireylerin bilgi sahibi olmak istediği alanlarda kurs almasını sağlayan bir çeşit eğitim platformudur. Hemen her yaş grubuna ait eğitim kategorisine sahip site, evinizden rahatlıkla bağlanabileceğiniz çevrimiçi bir kurs platformu olarak hizmet veriyor. Peki bu hizmetin ücreti ne kadar olacak? diye soruyor gibisiniz. Bu konuda endişelenmenize gerek yok çünkü Udemy her öğrencinin satın almasını kolaylaştıran ucuz kurs fiyatları sunmaktadır.

Alacağınız derslerin tamamını ödemek yerine bir kısmını ödeyerek konuları bitirdikçe eğitim satın almanıza izinv ermektedir. Öte yandan herhangi bir konu veya alanda birden fazla eğitmene ait kurs seçeneği bulabilirsiniz. Bu kurs seçenekleri arasında size en uygun fiyat seçeneğini tercih ederek eğitiminiz vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz. Udemy uzaktan eğitim platformuna katılmak ve size özel indirim fırsatlarından yararlanmak için buraya tıklayın.


Udemy İndirim Kuponu 

Udemy nedir

 Udemy, cazip fiyatlarıyla bilinmesine rağmen istediğiniz video kursunu çok pahalı bulabilirsiniz ancak indirim kuponu kullanarak satın almak istediğiniz online kursu hesaplı hale getirebilirsiniz. Size harika tasarruflar sağlayacak ve paha biçilmez deneyimler yaşamanızı olanak tanıyan çeşitli Udemy indirim kuponlarını paylaştık. 

1. Udemy online video kursları 24.99 TL'den başlayan fiyatlarla!


2. Binlerce Udemy kursunda %90'a varan indirim!


3. Sıfırdan ileri seviye İngilizce eğitim seti indirimi!


4. Uygulamalı Wordpress kursu 24,99 TL'den başlayan fiyatlarla! 


5. Adobe XD ile kendi mobil uygulamanı tasarla!


Udemy Ücretsiz Kurslar

Udemy Nedir

Tüm ücretsiz Udemy kurslarını kolay ve hızlı bir şekilde bulabileceğiniz bu listede, dilediğiniz alanda hiçbir ücret ödemeden eğitim alabilirsiniz. Udemy'nin kullanıcılarına sunduğu 10.000'den fazla ücretsiz kurs videolarını izlemek için aşağıda belirtilen eğitim programlarına tıklayarak kolayca sahip olabilirsiniz. 


En İyi Udemy Kursları Nasıl Seçilir?

Udemy Nedir

Udemy.com'da 100.000'i aşkın kurs olduğundan bahsetmiştim. Bu demek oluyor ki eğitim almak istediğiniz alanda sayısız video bulabilirsiniz. Peki onca eğitim seti arasında en iyi Udemy kursuna nasıl karar vereceksiniz? İşte bu konuda size bir kaç tavsiyem olacak.

  • Bolca inceleme okuyun. Udemy'de yer alan eğitim kurslarıyla alakalı yapılan yorumlara muhakkak göz atmanızı öneriyorum. Bu yorumlar satın almayı düşündüğünüz kursun ne kadar faydalı veya faydasız olduğunu gösterecektir. 
  • Eğitmeni araştırın. Udemy'de yer alan eğitmenlerin çoğunun alanında uzman kişiler olduğundan bahsetmiştim. Siz genede doğru seçimi yaptığınızdan emin olmak için satın almak istediğiniz kursun eğitmeni hakkında bilgi sahibi olun.
  • Örnekleri deneyin. Udemy'de yer alan çoğu kurs, eğitime katılmadan önce kısan bir ön izleme sunmaktadır. Alanınızla alakalı ön izlemeleri yakından takip ederek sizin için en iyi udemy kursunun hangisi olduğuna kolayca karar verebilirsiniz. 

Udemy Uzaktan Eğitim Kategorileri

Udemy Nedir

Udemy, dünyanın önde gelen çevrimiçi eğitim birimidir. Dünya çapında 24 milyondan fazla öğrenciye sahiptir. Sitede 100.000'den fazla kurs yer alırken çoğu konu alanında uzman kişiler tarafından ele alınmaktadır ve öğretilmektedir. Udemy'de kurslar tamamen talep üzerine verilmektedir. Böylece eğitim her an her yerde kolayca alınabilir. Şimdi sizlere Udemy uzaktan eğitim programı kapsamında satın alabileceğiniz kategorilerden bahsedeceğim..

1. Yazılım Geliştirme Kursu

Bu kategori üzerinden yazılıma dair merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz hemen her konuda eğitim seti bulabilirsiniz. Udemy yazılım geliştirme eğitimi kapsamında web geliştirme, veri bilimi, mobil uygulamalar, program dilleri, oyun geliştirme, veritabanları, yazılım testi, yazılım mühendisliği, geliştirme araçları ve e-ticaret alanında binlerce farklı eğitim programına dahil olabilirsiniz. Yazılım geliştirme kursları hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.


2. İşletme Kursu

İşletme konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanan eğitim setlerine bu kategoriden kolayca ulaşabilirsiniz. Son derece öğretici videoların yer aldığı Udemy işletme kategorisi bünyesinde finans, girişimcilik, iletişim, yönetim, satış, strateji, operasyonlar, proje yönetimi, iş hukuku, veri analizi ve evden çalışma konularında size uygun olan uzaktan eğitim setini satın alabilirsiniz. İşletme kursu hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.


3. Finans ve Muhasebe Kursu

Çoğu işletmenin ihtiyacı olan finans ve muhasebe eğitimleri, Udemy aracılığıyla online olarak veriliyor. Sond erece anlaşılır dille uzman eğitmenler tarafından anlatılan dersler arasında muhasebe ve defter tutma, uyumluluk, ekonomi, finans, sanal para birimi ve blockchain, yatırım ve ticaret, vergiler, finans modelleme ve analiz, finans alanında sertifika ve sınav hazılığı gibi onlarca farklı alanda size uygun eğitim setini satın alabilirsiniz. Finans ve muhasebe kursları hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.


4. BT ve Yazılım Kursu

Bilgi teknolojileri olarak bilinen BT, son zamanların olmazsa olmaz alanları arasında yer alıyor. İşte Udemy bu alanda siz değerli öğrencilerine birbirinden hesaplı fiyata BT ve Yazılım alanında eğitim hizmeti sağlıyor. Öğrenciler bu kapsamda ağ ve güvenlik, işletim sistemleri, donanım, BT sertifikaları gibi birçok şeye sahip olabiliyor. Bilişim teknolojileri ve yazılım kursları hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.


5. Ofiste Verimlilik Kursu

Muhtemelen bir ofis hayatı yaşayacaksanız bilmeniz gereken bazı temel şeyler olduğunu hatırlatmak isterim. Bunların başında kuşkusuz ofiste verimlilik geliyor. Udemy bu kapsamda öğrencilerine Apple, SAP, Google, Microsoft ve Oracle gibi alanlarda bilgi sahibi olmasına ve tüm özelliklerini en verimli şekilde kullanmasına yardımcı oluyor.Ofis verimliliğini arttıran kurslar hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.


6. Kişisel Gelişim

Udemy kişisel gelişim videoları herhalde en sevilen dersler arasında yer alıyor. Öğrenciler bu kategoriyi genellikle kendini geliştirmek hatta boş vakitlerinde yeni şeyler öğrenmek için sıklıkla tercih ediyor. Kişisel gelişim alanında sunulan eğitim dersleri arasında üretkenlik, liderlik, kariyer geliştirme, mutluluk, din ve maneviyat, kişisel marka yaratma, yaratıcılık, ilham, ebeveylik ve ilişkiler gibi yüzlerce farklı ders bulabilirsiniz.


7. Tasarım Kursu

Tasarım denildiğinde aklınıza birçok farklı konu gelebilir. Bu bir web tasarımından modeya, iç tasarımdan oyun tasarımına kadar yüzlerce farklı alanı kapsıyor. Udemy bu alanda öğrencilerine tasarım konusunda hemen her sektöre ait eğitim imkanı sunuyor. Tasarım alanına ait web tasarımı, grafik tasarım, tasarım araçları, kullanıcı deneyimi, oyun tasarımı, 3D ve Animasyon, Moda, Mimari tasarım ve tasarımcı düşünme gibi birbirinden farklı uzaktan eğitim derslerine kayıt olabilirsiniz. Tasarım kursu hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.


8. Pazarlama Kursu

Pazarlama hayatın neredeyse her alanında karşımıza çıkıyor. Peki pazarlama denilince aklınıza ne geliyor? Muhtemelen bir ürünü alıp bir başkasına satmak ilk aklınızda canlanan durum ancak Udemy pazarlama alanında öğrencilerine birbirinden farklı eğitim dersleri sunuyor. Udemy pazarlama kategorisi üzerinden dijital apzarlama, sosyal medya pazarlama, arama motoru optimizasyonu, analiz ve otomasyon, içerik pazarlama, growth hacking, video ve mobil pazarlama, reklamcılık ve markalaşma gibi sayısın alande ucuz fiyata eğitim satın alabilirsiniz.


9. Yaşam Tarzı Kursu

Boş vakitlerinizde yeni şeyler öğrenmek ve kendiniz bir şeyler katmak istiyorsanız bu kategori tam size göre. Udemy yaşam tarzı eğitim videoları arasında sanat ve el sanatları, yiyecek ve içecek, güzellik ve makyaj, seyahat, oyun, ev geliştirme, evcil hayvan bakımı ve eğitimi gibi birbirinden farklı alanlarda uzaktan eğitim alabilirsiniz. 


10. Fotoğrafçılık Kursu

Udemy, fotoğrafçılık alanında kendini geliştirmek isteyen bireylere büyük bir avataj sunuyor. Son derece hesaplı fiyatlara satın alabileceğiniz onlie fotoğrafçılık dersleri arasında dijital fotoğrafçılıktan portrelere, ticari fotoğrafçılıktan video tasarıma kadar onlarca farklı derse kaıtlabilirsiniz. 


11. Sağlık ve Fitness Kursu

Sağlıklı yaşam ve fitness, muhtemelen birçok bireyin günlük rutinleri arasında yer alıyor. Udemy bu alanda insanların yeni şeyler öğrenmesine yardımcı olmak için beslenmeden yogaya, ruh sağlığından diyete, dans eğitimlerinden meditasyona, kişisel savunmalardan spor aktivitelerine kadar onlarca farklı alanda uzaktan eğitim ayrıcalığı sağlıyor.


12. Müzik Kursu

Udemy müzik eğitim videoları sayesinde hem enstürmanları hemde ses tekniklerini kolayca öğrenebilirsiniz. Özellikle müzik tekniklerinden vokale, müziğin temelerinden enstrümanlara hatta müzik yazılımına kadar birbirinden farklı eğitim videolarının yer aldığı bu kategoride size uygun dersi seçerek satın alabilirsiniz. 


Udemy Kullanıcı Yorumları

Udemy Nedir

Dünyanın en popüler online eğitim sitesi udemy hakkında yapılan kullanıcı yorumlarını inceledik. Özellikle Türkiye Udemy kullanıcılarını dikkate alarak hazırladığımız bu yazımızda, öğrencilerin %90'ından fazlasının Udemy kurs hizmetlerinden memnun kaldığını görebilirsiniz. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve şikayet sayfalarında yer alan Udemy kullanıcı yorumları;

👤 Udemy'deki kurs içeriklerinden genel olarak çok memnun kaldım. Bazı eğitmenler gerçekten çok başarılı. Tüm bunların yanında iOS ve Android cihazlara uygun mobil versiyonu sayesinde dilediğim yerde dilediğim eğitimi alabildim. Kısacası herkesin kullanımına uygun muhteşem bir platform! Nuri Gecek

👤 Çocuklarım ve ben Udemy'yi ÇOK SEVİYORUZ! Burada kurslar harika ve eğitmenler de son derece eğlenceli ve bilgili. Keşke Udemy'yi daha erken keşfetseydik. Deniz Emra

👤 2016 yılından bu yana Udemy'de düzenli olarak online eğitim kursları satın alıyorum. Bu alanım olan inşaat mühendisliğinden merakım olan sosyal medya eğitimlerine kadar her şeyi kapsıyor. Kesinlikle bir kursa gidip dünya kadar para ödemek yerine evinizden ya da iş yerinizden rahatlıkla izleyebileceğiniz harika eğitim setleri satın alabilirsiniz. Elif Demgil

👤 Boş vakitlerinizi nasıl değerlendirirsiniz? Bana sorarsanız gençlerimiz günün büyük bir kısmını sosyal medya platformlarında veya oyunlarda geçiriyor. Elbette ki bu en doğal hakkınız ancak hayatınıza yeni bir anlam veya bir başka deyişle yani bir bilgi katmak istiyorsanız Udemy platformunu kullanmalısınız. Udemy, yaklaşık 100.000'den fazla eğitim videolarıyla sizin merak edebileceğiniz yada öğrenmekten zevk alacağınız sayısın konuda online eğitim sunuyor. Cemal Karsan 

👤 Udemy benim için boş vakitlerimi değerlendirdiğim hatta geceleri müzik dinleyerek uyumak yerine bir şeyler öğrenmeye çalıştığım harika bir platform. Herkese öneriyorum ve Türkçe eğitim seçenekleriyle kendinizi birçok konuda geliştirebilirsiniz. Ayrıca fiyatlar son derece hesaplı. Berna Aksoy

👤 Udemy, hayat kurtarıyor. Üniversite eğitimi için gereken zamanım ve param yok. Hedefim serbest çalışan bir web geliştirici olmak ve Udemy sayesinde bu hedefime çok yaklaştım. Ahmet Kamçı

👤 Ömür boyu öğrenmeye inanıyorum ve Udemy de uzmanlardan eğitim almak için harika bir yer. Burada çok şey öğrendim ve tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Meral Gümüş


 Neoldu.com Udemy Editör İncelemesi

Udemy Nedir

Udemy akla gelebilecek her konuda online eğitim imkanı sunuyor. Sitenin bu kapsamda ki genel amacı eğitimi erişilebilir ve rahat hale getirmek. Olayı daha anlaşılır hale getirecek olursak udemy, inşaat sektöründe bilişime, sağlık sektöründe ev gereçlerine aklınıza gelebilecek hemen her konuda eğitim videoları paylaşmaktadır. Aynı zamanda Udemy'de yayınlanan eğitim videoları, alanında uzman kişilerce hazırlanmış son derece verimli ve geniş kapsamlı içeriklerden oluşuyor. 

  • Geniş konu seçeneği: Udemy'nin ne kadar geniş kapsamlı olduğundan bahsetmiştim. Site genel anlamda hayata dair birçok farklı alanda 100.000'den fazla kurs imkanı sunuyor.
  • Uygun fiyat: Udemy'de yer alan online kurslar, birçok yerel eğitim kurslarından çok daha ucuz fiyata satılıyor. Örneğin sosyal medya konusunda uzmanlaşmak isteyen bir Udemy üzerinden son derece makul fiyatlara eğitim videoları satın alabiliyor. Bu normal bir kursa ödeyeceğiniz paradan çok daha hesaplı oluyor.
  • Kullandıkça öde: Udemy'nin bu özelliği muhtemelen benim en hoşuma giden avantajlar arasında yer alıyor. Neden mi? Bu sistem herhangi bir alanda eğitim almak isteyen öğrencilerin yüksek fiyat seçenekleriyle karşılaşma riskini ortadan kaldırıyor. Diyelim ki siz bir konuda eğitim alacaksınız ve bu set 20 farklı kurstan oluşuyor. Bu 20 kursun ilk 5 dersi basit, 10 dersi orta ve son 5 dersi zor diyelim. Eğer ki siz bu alanda kendinizi orta sınıfta görüyorsanuz ve yalnızca son aşamayı satın almak istiyorsanız Udemy buna izin veriyor!
  • Mobil erişim: İşte bu özellik tam anlamıyla harika! Artık internet çağında yaşadığımızı göz önünde bulundurursak cep telefonları hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğini rahatlıkla kabul edebilir. Udemy, bu anlamda size son derece basit ve pratik bir eğitim imkanı sunar. Örneğin işe giderken yalnızaca bir kaç dakikalık eğitimlere dahil olarak kendinizi geliştirebilirsiniz. 
  • Bize göre en iyisi: Udemy online eğitim sitesine genel anlamda baktığımızda bize göre en iyi seçenek, sitenin tamamen online hizmet veriyor olması. Yani evlerinizde kolayca dilediğiniz alanda dersler alabiliyorsunuz. Bu çalışan annelerden öğrencilere, kursa gitmek istemeyen bireylerden çocuklara kadar birçok bireyin hızlı ve pratik bir şekilde eğitim almasına olanak sağlıyor. 

Önerilen İçerik: NovaKid Çocuklar İçin İngilizce Platformu

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum