Uçurum: Asla Arkana Bakma Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yeni film Uçurum: Asla Arkana Bakma ne zaman vizyona girecek, konusu nasıl olacak, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yeni film Uçurum: Asla Arkana Bakma filmi hakkında bilinmesi gerekenler;
Uçurum: Asla Arkana Bakma Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Uçurum Filmi

Uçurum film

Yönetmen koltuğunda Mustafa Miraç Kaya'nın oturduğu yeni film "Uçurum - Asla Arkana Bakma" ne zaman vizyona giriyor, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor, filmin konusu ne? Tüm merak ettiğiniz soruları birazdan cevaplıyorum. İşte Uçurum filmi hakkında bilinmesi gerekenler;


Uçurum Filmi Konusu

Gerilim ve Aksiyon türündeki yeni film Uçurum: Asla Arkana Bakma'nın senaristliğini ve yönetmenliğini Mustafa Miraç Kaya üstleniyor. 2021 yılında vizyona girecek olan film herkes tarafından çok fazla merak ediliyor. İzlerken oldukça fazla korkacağınız ve gerileceğiniz bu filme kesinlikle gitmenizi öneriyorum.


Uçurum Filmi Oyuncu Kadrosu

Filmin oyuncu kadrosunda Merve Yalçın, Can Şuoruç, Mustafa Miraç Kaya, Elif Tığlı, Deniz İrem Morkoç, Aytuğ Ergen, Batuhan Soncul, gibi isimlerin yer alıyor. Filmin müziklerini ise Samet Önder Tok üstleniyor. Filmin nasıl olacağı herkes tarafından merak ediliyor fakat size şunu söyleyebilirim ki Instagram, Tiktok, Youtube ve Twitter gibi sosyal medya platformlarından ünlü olmuş başarılı fenomenler gerçekten de güzel bir iş çıkarmış.


Uçurum Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

2021 yılının ilk aylarında vizyona girecek olan film gerilim ve korku türündedir. Ünlü fenomenlerin yer aldığı yapım şimdiye kadar izlediğiniz tüm korku filmlerini size unutturacak kadar kaliteli hazırlanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum