Uçakta İnternet Olmadan Haber Okuma

Uçakta, metroda haberleri takip edebilmek istiyoruz ancak internet kullanılamadığı için bu yüzden sıkıntı çekiyoruz. Bu konudaki dertlerimizi ortadan kaldıracak uygulama sonunda yapıldı.
Uçakta İnternet Olmadan Haber Okuma

Uçakta, metroda haberleri takip edebilmek istiyoruz ancak internet kullanılamadığı için bu yüzden sıkıntı çekiyoruz. Bu konudaki dertlerimizi ortadan kaldıracak uygulama sonunda yapıldı. İşte karşınızda internetin olmadığı her yerde kullanabileceğiniz yeni nesil haber uygulaması: Ne Oldu Haber

NeOldu.com Sosyal İçerik ve Haber Platformu Uygulaması uçak modu özelliğiyle dünyada bir ilki gerçekleştirdi. İnternet olmadan dilediğiniz haberi anlık takip edebilir, gündemi yakından takip edebilirsiniz.


adsiz-005.png

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ


DÜNYADA BİR İLK!

Ne Oldu Medya Uygulamasının “Uçakta internet olmadan haber okuma” özelliği sayesinde sizlere büyük bir kolaylık sağlıyor.  

NeOldu.com’un bu uygulaması sayesinde haberleri, son dakika gelişmeleri, gazete manşetlerini online olarak takip edebildiğiniz gibi uçakta, metroda kısacası veri akışının olmadığı her yerde haberlerin keyfini kolayca çıkarabilirsiniz.

Artık uçakta sıkılmak yok. Uçak modunda internet haberlerini takip edebilirsiniz. Metroda telefonunuz mu çekmiyor? Neoldu.com Haber Uygulaması sayesinde uçak modunda metroda da haberlerimizi okuyabilirsiniz. Üstelik uygulamanın bu özelliğini kullanmanız için telefonunuzun uçak modunda olması zorunluluğu yok. WİFİ olan yerlerde haberleri uygulamanız sayesinde yükleyebilir böylece her ortamda internet paketinizden harcamadan gündemi takip edebilirsiniz.

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.