Twitter 328 Milyon Kullancıya Ulaştı

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter’ın kullanıcı sayısı açıklandı. Twitter'ın 328 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştığı belirtildi.
Twitter 328 Milyon Kullancıya Ulaştı

Kullanıcı sayısında beklenenden daha yüksek bir artış görülen Twitter, 328 milyon aktif kullanıcı sayısına sahip oldu.

Twitter, 140 karakterlik gönderiler oluşturulabilen sosyal medya portalıdır. Duygu, düşünce, haber, video gibi birçok şey yazılarak takipçilere tweet atılan Twitter’ın 2017 yılında kullanıcı sayısının arttığı açıklandı.

Twitter'ın kullanıcı sayısı ilk çeyreğe göre beklenenin aksine yüzde 3 artış görüldü. 9 milyon artış ile kullanıcı sayısı 328 milyona yükseldi.

321 Milyon Artış Bekleniyordu

Analistlerin tahminine göre aktif kullanıcı sayısının 321 milyon olması bekleniyorken Twitter, bunun da 7 milyon üzerine çıkarak beklentilerin üzerinde bir rakamla başarıyı elde etti.

Borsa Düşük Seyri Devam Ediyor

Bu kapsamda 2013 yılının Kasım ayında halka arz edilen Twitter’ın borsadaki düşük seyri devam ediyor. En son 14 dolar seviyesinde ilerleyen şirket hisseleri, kullanıcı artışıyla beraber yüzde 10 değer kazanmasına rağmen şirket değerine yansımadığı görüldü.

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.