Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Tarihi dönem dizilerindeki başarısını birçok kez izleyiciye ispatlamayı başaran yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ bu sefer dünyaya kim olduğunu kanıtlamaya geliyor! Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı Filmi 17 Ocak'ta vizyona girecek. İşte tüm detaylar...
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı Filmi 17 Ocak'ta Sinemaseverlerle Buluşuyor

Mehmetçik Kutulamare, Diriliş Ertuğrul ve şimdilerde ise Kuruluş Osman dizileriyle izleyiciye kendini birçok kez kanıtlamayı başarmış yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ’ın yeni projesi Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı adlı film, 17 Ocak tarihinde izleyiciyle buluşacak. Uzun zamandır tarihi dönem konulu dizileriyle izleyenleri ekran başına kitleyen Bozdağ’ın filmini çok büyük bir kitle sabırsızlıkla bekliyor. Bu inceleme film içeriğimizde ise siz değerli okuyucularımız için Türk yapımı en iyi aksiyon filmleri ve savaş filmleri arasında yer alan Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminden bahsedeceğiz. 

turkler-geliyor-adaletin-kilici-filmi.jpg


Mehmet Bozdağ'ın yeni projesi "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" adlı filmin senaryosu Bozdağ ve Atilla Engin tarafından kaleme alındı. Başrollerini Emre Kıvılcım, Levent Özdilek ve Ece Çeşmioğlu’nun paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda; Cemal Hüner, Funda İlhan, Selda Alkor, Eren Vurdem, Sezgin Erdemir, Atilla Güzel, Tolga Akkaya, Ebru Özkan, Serdar Gökhan, Seray Kaya, Ogün Kaptanoğlu ve Oğuzhan Yarımay gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. 

mehmet-bozdagin-yeni-projesi.jpg


Yönetmen koltuğunda Kamil Aydın’ın oturduğu "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" filmi, efsanevi Akıncıların destansı hikayesine odaklanıyor. İzleyiciyi Osmanlı Akıncılarının dünyasına sürükleyecek sezonun en iddialı yerli filmlerinden biri olmaya aday bu film, Hollywood prodüksiyonlarını kıskandıracak bir yeni dönem başlatacak gibi görünüyor. 

akincilarin-destansi-hikayesi.jpg


Türk sinemasına adeta bomba gibi giren Bozdağ Filmin yeni projesi Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Türkiye ile birlikte ABD, Kanada, Şili, Meksika, Avustralya, Japonya, Güney Kore, İngiltere, Almanya, İtalya, Rusya, Güney Afrika, Hindistan, Endonezya, Malezya, Katar, Şili, Azerbaycan, Fransa ve Hollanda gibi dünyanın birçok ülkesinde de vizyona girecek. 17 Ocak’ta vizyona girecek ve büyük heyecanla beklenen bu film, konusuyla olduğu kadar muhteşem prodüksiyonu ile de dikkat çekecek. 

bozdag-filmin-yeni-projesi-turkler-geliyor-adaletin-kilici’.jpg


17 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminde, İstanbul feth edilmiş ve Osmanlılar yönünü Roma’ya çevirmiştir. Bu dönemde Balkan coğrafyasında anarşi ve zulüm hakimdir. Fatih Sultan Mehmet’in akıncıları Balkanlarda yaşanan bu acımasız zulme dur demek için Sırbistan Kralı Lozar’a karşı zorlu ve bol kanlı bir mücadeleye girişirler. Film de tam olarak böylesine inanılmaz bir mücadeleyle bir cihan devletinin köklerinin bu coğrafyada nasıl yeşerdiğinin altını çiziyor. Dünyanın gördüğü en barbar krallardan biri olan ve tarihe Bogomil (Boşnak) katliamını başlatan Sırp Kralı olarak geçen Lazar’ın Osmanlı Akıncıları tarafından nasıl bozguna uğratıldığını canlı kanlı izleyeceğimiz Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmiyle  gücünü kılıçtan değil Hak’tan alan Akıncıları Mehmet Bozdağ tüm dünyaya hatırlatacak!

turkler-geliyor-adaletin-kilici-inceleme.jpg


Neredeyse bir yıl süren filmin hazırlık süreci boyunca oyuncular dokuz ay eğitime tabi tutuldular. Muhtemelen hepimizin hayranlıkla izlediği Cengiz Han, Conan, Cehennem Melekleri 2, 47 Ronin filmlerinde ve Marco Polo dizisinde görev almış dünyanın işinde en iyi koreografi ekibi Nomad’dan, aksiyon, at binme, kılıç ve yay kullanma dersleri alan oyuncular bu film için taktire şayan bir emek harcadılar diyebiliriz. Fiziksel eğitim ve derslerin yanı sıra akademisyenlerden o döneme ait sosyal yaşantıya dair öğrenim gören başarılı oyuncular aynı zamanda askeri bir eğitimden de geçtiler. 

koreografi-ekibi-nomad.jpg


Tarihi dönem dizilerinde izleyicilerin en merak ettiği konu tartışmasız her zaman dizinin nerede çekildiği oluyor. Diriliş Ertuğrul dizisiyle uluslararası başarısının ardından büyük prodüksiyonlu projelerini sinemaya taşıyan Mehmet Bozdağ, ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filmiyle de dünya çapınca oldukça iddialı bir projeye imza attı. Film için tam 50 bin metrekare alana inşa edilen görkemli ve inceliklerle donatılmış bir set hazırlandı. Bu muhteşem set, 15’inci yüzyılın mekanlarıyla, o döneme ait araç gereçleriyle ve küçük ama ekranda çok efektif duracak detaylarıyla kesinlikle çok konuşulacak gibi duruyor. 

mehmet-bozdag,-‘turkler-geliyor-adaletin-kilici’.jpg

Önerilen İçerik; Kuruluş Osman Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.