Türkiye’nin En İyi 5 Oteli

Dört tarafı cennet olan ülkemiz her dönem yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı oluyor. Bu nedenle ülkemizde konaklama çok önemli konumda. İşte Türkiye'nin en kaliteli 5 oteli...
Türkiye’nin En İyi 5 Oteli

Sueno Hotel Deluxe Belek / ANTALYA

Sueno Hotel Deluxe Belek

Belek'te hizmet veren Sueno Hotel Deluxe, Sueno ailesinin en yeni üyesi olmasıyla tanınıyor. Lüksün ve samimiyetin bir arada olduğu otel normal bir tatilin yanı sıra, Ebru Gündeş, Sibel Can, Altay, Enbe Orkestrası konserleriyle misafirlerine doyasıya bir eğlence sunuyor.

Deluxe, süit, havuzlu olmak üzere 3 oda tipi bulunduran Sueno Hotel Deluxe aynı zamanda ada villalarıyla da farkını sizlere yansıtıyor. Oteli rakiplerinden ayıran en büyük özelliğini spa merkezi oluşturuyor. 2 katlı spa merkezi bulunan otelde 2 tanesi kadınlara özel olmak üzere toplamda 4 hamam, 1’i Rus saunası, 2’si kadınlara ait 5 sauna, 3 adet buhar odası ve 2 adet VIP spa dairesi mevcut.

7 yıldız standartlarında olan otel konserlerin dışında çocuklarınıza özel etkinlik ve aktivitelerle sıradanlıktan kurtulup lüks ve huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Çocuklara özel oyun alanları, lunapark, 24 saat açık kreş, aqua park ve daha onlarca farklı hizmetle göz dolduruyor.


 

Maxx Royal / ANTALYA

Maxx Royal

Yüzme havuzu, spa, su parkı, çocuklara özel koy, mavi bayraklı plajı ve gece kulübü. Maxx Royal Bir otelden beklenilenin çok fazlası. Ünlü sanatçıların da konserler verdiği otelde sadece tatil yapmakla kalmayacaksınız.


 

Hillside / MUĞLA

Hillside

Dünya ve Türk mutfağının usta ellerle harmanlanmasıyla efsane bir yemek listesi var. Aynı zamanda 315 metrelik mavi bayrağa sahip plajının dışında kafa dinlemek isteyenlere özel cep telefonunun yasak olduğu plajı da mevcut.


 

D-Hotel Maris / MUĞLA

D-Hotel Maris

Sakin bir tatil istemeyenlerin uğrak adresi D-Hotel Maris orman ile çevrili etrafıyla izole bir tatil sunuyor. Türkiye’nin en geniş mavi bayraklı plajına sahip olan otel içerisinde 5 adet lüks restoran da mevcut.


 

Kempinski The Dome / ANTALYA

Kempinski The Dome

Selçuklu mimarisiyle tasarlanmış olan otel sizleri tarihte bir yolculuğa çıkarıyor. Belek’te yer alan bu şık otel dünya mutfağından lezzetlerle tatilinizi adeta lezzetlendiriyor.

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.