Türkiye'nin En Büyük Oto Pazarları

Günden güne gelişen otomotiv sektörü ikinci el piyasasını da büyütüyor. İkinci el otomotiv piyasası için Türkiye'nin birçok ilinde önemli açık pazar alanları kuruldu. İşte o pazar alanları ve adresleri...
Türkiye'nin En Büyük Oto Pazarları

Otomotiv sektöründe dünyanın sayılı ülkelerinden olan Türkiye’de, ikinci el otomotiv sektörü de oldukça gelişmiş durumda. İkinci el otomotiv alım-satım yapılabilmesi için kurulan internet siteleri ve galerin yanı sıra araba pazarları da bulunuyor. Kurulan araba pazarlarında her bütçeye uygun araç bulunabiliyor. Ülke genelinde birçok oto pazarı bulunsa da bunların içinde en çok rehavet gören 16 oto pazarı bulunuyor. İkinci el otomotiv alım satımı yapabileceğiniz iller ve adresleri;

cukurova.jpg

Çukurova Oto Pazarı / ADANA
Adana iline bağlı Çukurova ilçesinde kurulan ikinci el araba pazarı Adana ve civar illerden yoğun şekilde misafir ağırlıyor. Her bütçeye uygun araçların bulunabileceği Çukurova Oto Pazarı, il genelindeki en büyük araba pazarı olarak gösteriliyor. Diğer araba pazarlarına göre daha çeşit modellerin sergilendiği bu pazarda, normal satıcıların yanı sıra galericilerde yer alıyor.

Ulaşım

Belediye Evleri Mahallesi Çoban Yurtçu Bulvarı 84206. Sokak Çukurova / Adana

kepez.jpg

Kepez 2. El Oto Pazarı / ANTALYA
2010 yılında Kepez semtinde 600 metrekarelik alan üzerinde faaliyete başlayan Kepez 2. El Oto Pazarı, oto alım-satım konusunda oldukça gelişmiş bir pazar. Çevre illerden de araç alım-satımlarına gelenlerin sayısı oldukça fazla. Galericilerinde çok olduğu bu araç pazarı, her bütçeye uygun otomobil bulabileceğiniz geniş bir oto alım-satım yeridir.

Ulaşım

Gülveren Mahallesi 75. Yıl Caddesi 3705 sokak Kepez / ANTALYA

ankara.jpg

Yenimahalle 2. El Oto Pazarı / ANKARA
Ankara Türkiye’nin en büyük oto pazarına sahip illerden teki. Başkentte birçok oto pazarı olmasına rağmen ün kazanmış en büyük oto pazarı Yenimahalle’de bulunuyor. Diğer oto pazarları küçük çapta oto alım-satım yerleridir. Yenimahalle’deki pazar alanında alım-satımlar Pazar günleri yapılıyor.

Ulaşım

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bağdat Caddesi Yenimahalle / Ankara

aydin.jpg

Aydın Oto Pazarı / AYDIN
Aydın ilinin merkezinde bulunan oto pazarı hem Aydın hem de çevre illerden yoğun talep görüyor. Geniş bir Pazar hakimiyetine sahip Aydın Oto Pazar’ı Türkiye’de nam salan yerlerden teki. Her türlü oto alım-satım bütçesine sahip bu yer, Aymas Galericiler Sitesi’nin hemen yanında bulunuyor.

Ulaşım

İzmir Bulvarı Zeybek Mahallesi 2235 Sok Efeler - İncirliova arası / Aydın

aydin-001.jpg

Nilüfer Oto Pazarı / BURSA
Bursa ikinci el otomotiv alım-satımında birçok Pazar alanı bulunsa da en büyüğü Nilüfer Oto Pazarı’dır. Bu pazar alanı çevre illerden misafirleri de ağırlıyor. Galericilerinde yoğun olarak bulunduğu bu pazar alanında istediğiniz bütçeye uygun fazla çeşitte araç bulabilirsiniz.

Ulaşım

Üçevler Mahallesi Ahıska Caddesi Nilüfer / Bursa

eskisehir.jpg

Odunpazarı İkinci El Oto Pazarı / ESKİŞEHİR
Eskişehir’in merkezinde bulunan oto pazarı geniş araç seçenekleriyle hizmet veriyor. Sadece hafta sonları faaliyet gösteren bu pazar alanında ulaşım için araç alanların yanı sıra parça işi ile uğraşan kişilerinde gelip kazalı araçları aldığı ünlü bir oto pazarıdır.

Ulaşım

75.Yıl Mah. Oto Center Yanı Odunpazarı / Eskişehir
 

antep.jpg

Gaziantep 2. El Oto Pazarı / GAZİANTEP
2009 yılında Gaziantep’in merkezin taşınan Gaziantep 2. El Oto Pazarı, bütün ilin ilgi odağı halinde. Araba meraklılarının sık sık uğrak noktası olduğu bu yer çevre illerden de ziyaretçileri ağırlıyor. Uygun bütçeli araçların daha çok olduğu bu Pazar alanında satışlar ciddi anlamda iyi gidiyor.

Ulaşım

Kamil Ocak Stadyumu Arka Sokağı  Merkez / Gaziantep

isparta.jpg

Isparta Oto Pazarı / ISPARTA
Isparta’nın birbirinden ilginç arabalarının sergilendiği ikinci el oto pazarı il dışında bulunuyor. Bu ilginç arabaları almayacak olsanız bile kesinlikle gidip görmelisiniz. Çevre illerden de ziyaretçi akınına uğrayan bu pazar alanına yolunuzu kesinlikle düşürmelisiniz.

Ulaşım

Adnan Menderes Bulvarı Davraz Mahallesi Sebze Hali Yanı Isparta / Merkez

istanbul-002.jpg

İstanbul Araba Pazarları

Türkiye’nin en büyük oto pazarlarına sahip ili İstanbul. Sayısızca galerilerin yanı sıra 7 tane de büyük çapta oto pazarı bulunuyor. Bu pazarlarda her bütçeye uygun araç bulmak mümkün. Otomobil severlerin hafta sonlarında ziyaret ettiği bu pazar alanları en düşük bütçeli araba kadar en lüks araçları da sergiliyor. İstanbul dışından da ziyaretçi akınının yaşandığı bu işte o pazar alanları;

altunizade.jpg
Altunizade Araba Pazarı 

Lüks araç alacak olan kişilerin uğrak noktası. Çoğu ünlünün dahi arabasının satıldığı yer olarak da bilinir.

Ulaşım

Eski Kısık Caddesi Yunus Emre Sokağı Ümraniye / İstanbul

kartal.jpg

Kartal Araba Pazarı 
Uygun fiyata araç bulabileceğiniz gelişmiş bir oto pazarı.

Ulaşım

Çaçuşoğlu Mahallesi Eski Yakacık Caddesi Çamlık Mevkii Kartal / İstanbul

cobancesme.jpg

E5 Çobançeşme Araba Pazarı 

Taksitli araç alımı-satımı yapacakların aradığı pazar yeri. Haftanın her günü hizmet veren Çobançeşme Araba Pazarı özellikle hafta sonları çok dolu oluyor.

Ulaşım

D100 Güney Yanyolu üzeri Airport Avm Yanı Ataköy / İstanbul

rami.jpg

Eyüp Rami Araba Pazarı

Geniş bir araç modeline sahip bu pazar alanı, hangi aracı alacağına karar veremeyenlerin en çok uğradığı bir yer.

Ulaşım

Rami Kışlalı Caddesi üzeri Eyüp / İstanbul

halkali.jpg

Halkalı Nursu Açık Oto Pazarı 

Her gün ziyaretçilerin akın akın geldiği bu araba pazarı İstanbul’da epey nam salmış durumda.

Ulaşım

Halkalı Caddesi  No: 212 - 214 Küçükçekmece / İstanbul

izmir-001.jpg

Gaziemir Oto Pazarı / İZMİR
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bu İzmir Araba Pazarı her çeşit arabanın satışının ve alımının yapıldığı işlek bir pazardır.

Ulaşım

515. Sok Beyazevler Merkez Cami Yanı Gaziemir/İzmir

izmit.jpg

İzmit Açık Oto Pazarı / KOCAELİ
Otomotiv sektörünün Türkiye’deki şah damarı olan Kocaeli, ikinci el oto pazarlarında da ismini duyurmuş durumda. Birçok oto pazarına göre çok daha farklı modeller sunan bu pazar alanı otomobil sevenlerin ziyaretiyle dolup taşıyor.

Ulaşım

(E130 Yanyol Caddesi üzerinden) Ulucamii Caddesi Vezirçiftliği Mahallesi İzmit / Kocaeli

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.