Turkcell TV+ Dizileri | En Güncel 14 Turkcell TV+ Dizisi

İnternet üzerinden film ve dizi izlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği online platformlardan biri olan Turkcell TV+da en çok izlenen dizileri listeledik
Turkcell TV+ Dizileri | En Güncel 14 Turkcell TV+ Dizisi

Turkcell TV+ Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Diziler

Dizi ve film kültürünün televizyondan çıkıp online ortama kaydığı son günlerde Popüler olan Turkcell TV+ üzerinden birçok film ve diziyi izleyebilirsiniz. Öyle ki hiçbir yerde bulamayacağınız en iyi dizi ve filmleri de yine TV+’da bulabilirsiniz. İşte yabancı dizi içerikleri arasından TV+ üzerinden izleyebileceğiniz en iyi ve en çok izlenen diziler…

En İyi Turkcell TV+ Dizileri;

1. Son of A Critch

TV+
80’lerde St. John’s, Newfounfland’da 11 yaşındaki Mark’ın hayat hikayesi sizlerle. İçi dünyası 11 yaşındaki bir çocuk olmaktan çok yetişkin olan Mark, yeni arkadaşlıklar kazanmak ve sınırlı dünyasındaki küçük insan toplulukları bağlantı kurmak için elinden geleni yapmaya başlar. Tabi bir yandan da 11 yaşında olmanın getirileri de ortaya çıkmaya başlar.

TürKomedi
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMark
Critch
Tim
McAuliffe
OyuncularMark
Critch
Benjamin
Evan A.
Claire
Rankin

2. Börü 2039

TV+
Türkiye 2039 yılında kendi askeri teknolojisini üreten, gizemli teknokrat Kemal sayesinde rakip ülkelerin seviyesine ulaşmıştır. Karışan dünya üzerinde ise Türkiye tamamen tarafsız bir güçtür. Büyük teknoloji markaları ve Savunma Bakanlığının destekleri ile Ötüken Projesi bittiği gibi İstanbul’un yer altında, dünyadaki iki süper bilgisayarlardan birisi olan yapay zeka kam ülkeye olabilecek tehditler hesaplanmaya başlar.

TürAksiyonBilim KurguGerilim
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAlper
Çağlar
OyuncularMurat
Arkın
Emir
Benderlioğlu
Tuğçe
Açıkgöz

3. Gaslit

TV+
Nixon’ın fırsatçı ve beceriksiz astlarından, suçlara yardım ve yataklık eden dengesiz bağnazlara ve sonunda çürümüş girişimi çökertebilen muhabirlere kadar her şey sizlerle. Dizimizde 1970’lerde ortaya çıkan Watergate skandalı bünyesinde anlatılmamış olan tüm hikayeler ve kahramanlar sizlere en küçük detayına kadar sunulmaktadır.

TürBiyografiDramTarih
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRobbie
Pickering
OyuncularJulia
Roberts
Sean
Penn
Don
Stevens

4. Swimming With Sharks

TV+
Dizimizde manipülatörler ve düzenbazlarla dolu olan bir stüdyonun merkezinde yer alan genç kadın asistanın hayatı sizlerle olacak. Stüdyo içerisinde çalışanlar bu kadının elindeki gücü bilmezken hiçbiri kadının herkesi alt edebileceğini kestiremez. Öyle ki George’un kötü niyetli patronu hakkında çevirdiği işleri konu alan Hollywood asistanın aynı isme sahip olan filmde gösterilmemiş tüm detayları sizlere sunulmaktadır.

TürDram
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKathleen
Robertson
OyuncularDiane
Kruger
Kiernan
Shipka
Finn
Jones

5. Frankie Drake Mysteries

TV+ 

Başrollerini Lauren Smith ve Chantel Riley paylaştığı başarılı dizinin hikayesi 1920’li yıllarda geçiyor. Sherlock Holmes tadında sağlam bir dizi olan Frankie Drake Mysteries’de Frankie polisin alamadığı veya üstesinden gelemediği olayları çözen bir kadın dedektiftir. Önceleri kadından dedektif olmaz diyenler Frankie ve ortağı Trudy’nin en gizemli davaları bile çözdüklerini görünce Frankie’nin farklı bir adalet anlayışı olduğunu görüyorlar. Dizi son derece keyifli ve eğlenceli sahneleriyle dikkat çekiyor.

TürAksiyonDram
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2017
Yönetmen Carol
Hay
Michelle
Ricci
OyuncularLauren
Lee Smith
Chantel
Riley
 Rebecca
Liddiard

6. The Passage 

TV+

2019 yılında yayınlana vampir konulu uyarlama dizi The Passage’nin senaryosu Justin Cronin’in çok satan distopik hikayesini anlattığı 3’leme romanından senaryoya aktarılmıştır. Dizide devlet tarafından yapılan gizli bir araştırmanın ters gitmesi sonucu ortay çıkan felaketler anlatılıyor. Noah isimli projenin sonucunda ortaya güçlü ve vampire benzeyen yaratıklar ortaya çıkar. Başrolünde Vincent Piazza’nın yer aldığı The Passage dizisini TV+ üzerinden izleyebilirsiniz.

TürAksiyonGerilimKorku
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLiz
Heldens
OyuncularMark
Paul
Saniyya
Sidney
Jamie
Mcshane

7. Blindspot 

TV+

Times meydanında bulunan vücudu dövmelerle kaplı ve hafızasını kaybeden Jane Doe karakteri üzerine kurulu olan dizi 2015 yılından beri yayınlanıyor. Jane Doe’ya sahip çıkan FBI ajanı Kurt Weller ve  ekibi yaptıkları araştırmalar sonucu Jane’nin dövmelerinin bir suçun ipucu olduğunu çözerler.

TürDramGerilimAksiyon
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenMartin
Gero
Oyuncular Jaimie
Alexander
Sullivan
Stapleton
Rob
Brown

8. Victor Lessard

TV+

2017 yılında yayınlanmaya başlayan ve Martin Michaud’un Victor Lessard adlı roman serisinden uyarlanan Victor Lessard dizisi TV+’ın en çok izlenen yapımlarından birdir. Dizide MK Ultra projesi, J.F. Kennedy suikastı, öldürülen yüzlerce insan, kendisini dev bir bşnadan aşağı bırakan evsiz bir insan ve 25.büro ile Montreal Cinayet Bürosu arasındaki gerilim gibi konuları anlatıyor.

TürGerilim
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2017
OyuncularPatrice
Robitaille
Julie
LeBreton
Sarah
Dagenais

9. The Five

TV+

Ünlü yönetmen Harlan Coben imzalı polisiye dizisi The Five eşsiz bir hikayeyi konu ediniyor. Dizide henüz küçük yaşlardaki 4 arkadaş kendilerinden daha küçük olan bir kardeşlerini parkta kaybediyorlar. Yıllar sonra arkadaş grubundan birisi polis oluyor ve bir cinayet mahallinde kaybolan kardeşlerinin DNA'sını buluyor. Bunun üzerine 4 yakın arkadaş tekrar bir araya gelerek kaybettikleri kardeşlerini arıyorlar. Heyecan ve aksiyon dolu bir senaryoya sahip olan The Five Polisiye türü dizilerin klişelerinden uzak orijinal bir yapımdır.

TürPolisiye
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenHarlan
Coben
OyuncularTom
Cullen (III)
O. T.
Fagbenle
Lee
Ingleby

10. Gotham 

TV+

Batman filmlerinden de tanıdığımız DC Comics'in yarattığı ünlü şehir Gotham City'de yaşanan bir takım suç olayları ve Bruce Wayne'in Batman olmadan önceki yılları dizide anlatılıyor. Ayrıca Dedektif James Gordon'un da konu edildiği dizide olaylar suç,polisiye ve aksiyon ekseninde gelişiyor.

TürAksiyonSuçPolisiye
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenBruno
Heller
OyuncularBen
McKenzie
Donal
Logue
David
Mazouz

11. Wild District

TV+

Kolombiya yapımı efsane dizilerden biri olan Widl District dizisinde tanınmış ve sağlam bir gerilla olan Jhon Jeiver'in normal bir insan gibi yaşama çabaları konu ediliyor. Yıllarca ormanda yaşayan ve bir çok savaşın içerisinde yer alan Jhon artık ormandan çıkıp Bogota'daki ailesinin yanına döner. Ancak onun için ailesine alışmak, günlük hayata ve şehir hayatına alışmak bir hayli zor olacaktır. Bu sırada suç dünyasına da dahil olan Jeiver ailesini de karanlık geçmişinden korumaya çalışır. Bol aksiyonlu Wild District dizisini TV+ üzerinden izleyebilirsiniz.

TürDram
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenCristian
Conti
OyuncularJuan
Pablo Raba
 Alina
Lozano
Camila
Sodi

12. Babylon Berlin 

TV+

Almanya yapımı polisiye ve suç konulu dizinin hikayesi 1929 yılında Berlin'de geçmektedir.Dizide Köln şehrinde polis olan Gereon Rath'ın uyuşturucu, siyaset, cinayet ve sanatın hüküm sürdüğü bir çevreyi incelemek için Berlin'e gönderilmesiyle gelişen olaylar anlatılıyor. başarılı aktör Volker Burch'un başrolünde yer aldığı Babylon Berlin dizisi aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle heyecanlı bir senaryoyu izleyicilerine sunuyor.

TürPolisiyeDramGerilim
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenTom
Tykwer
OyuncularVolker
Bruch
Liv
Lisa Fries
 Leonie
Benesch

13. Billions 

TV+

Dizi dünyasının en çok izlenen yapımlarından biri olan Billions dizisinde Hırslı ve başarılı bir yatırımcı olan Bobby Axe Axelrod ile zeki ve yüksek bir zekaya sahip hükümet avukatı Chuck Rhodes'in birbirleriyle tanışmalarıyla başlayan olaylar anlatılıyor. Dizinin başrolünde ise Paul Giamatti, Damian Lewis ve Maggie Siff rol almıştır.

TürDram
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2016
Yönetmen Andrew
Ross Sorkin
OyuncularPaul
Giamatti
Damian
Lewis
Maggie
Siff

14. Atlanta

TV+

Turkcell TV+ üzerinden en çok izlenen dizilerden biri olan ve 8.6'lık yüksek IMDb puanıyla dikkat çeken Atlanta dizisinde Earn Marks ve Alfred Miles isimli iki kuzenin komedi ve macera dolu hikayesini anlatmaktadır. Okuduğu üniversiteden kovulan Earn kız arkadaşından da bir çocuk sahibi olmuş kıt kanaat geçinmektedir. Saati 5 dolarlık bir işte çalışan Earn bir iş arkadaşının izlettiği rap videosundaki gencin kuzeni olduğunu fark eder. yeni yeni popüler olmaya başlayan ve büyük paralar kazanması beklenen Alfred'e menajer olmak isteyen Earn bu işi bir şekilde alır ve komedi dolu günler başlar.

TürKomediDram
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenDonald
Glover
OyuncularDonald
Glover
Brian
Tyree Henry
Lakeith
Stanfield

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.