Turkcell Salla Kazan 2024 Nasıl Yapılır? (Güncel)

Turkcell Salla Kazan kampanyası sayesinde milyonlarca Turkcell mobil hat kullanıcıları güncel olarak bedava internet paketi kazanmaya devam ediyor.
Turkcell Salla Kazan 2024 Nasıl Yapılır? (Güncel)

 

Sunduğu fırsatlar ve avantajlar ile kullanıcılarını her zaman sevindiren Turkcell, “Salla Kazan” kampanyası ile birlikte müşterilerine hediye internet kazandırmaya devam ediyor. Sizler de Turkcell kullanıcısıysanız, bedava internet, ücretsiz uygulamalar ve her yöne konuşma gibi birçok fırsattan ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Türkiye’nin en çok tercih edilen operatörü Turkcell’in Salla Kazan kampanyası ile ilgili olarak bilinmesi gereken her şeyi bu içerikte bulabilirsiniz.

Turkcell Salla Kazan Nedir ve Ne İşe Yarar?

Turkcell Salla Kazan kampanyası, ülkemizde en büyük müşteri kitlesine sahip olan operatör firması Turkcell’in bir uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde bütün müşterilerine bedava internet kazanma fırsatı sağlamaktadır. Tabi sadece bedava internet değil… Turkcell dergilik ve Turkcell TV gibi ücretli uygulamaları da sizler için kampanya dahilinde ücretsiz olarak sunmaktadır.

Turkcell Salla Kazan uygulaması üzerinden genel olarak kazanılan kampanyalar şöyledir;

  • Günlük Kampanyalar: 1 GB, 3 GB ve 5 GB İnternet
  • Haftalık Kampanyalar: 2 GB, 4 GB, 5 GB ve 7 GB İnternet
  • Aylık Kampanyalar: 1 GB, 3 GB3 5 GB ve 10 GB İnternet
  • Diğer Kampanyalar: Turkcel Dergilik, Fizy, Turkcell TV
  • Konuşma Kampanyaları: Her Yöne Konuşma ve Bedava SMS

Turkcell Salla Kazan Nasıl Yapılır?

Turkcell Salla Kazan kampanyası ile ilgili kullanıcıların en çok merak ettikleri konuların başında bu kampanyadan nasıl faydalanılacağı gelmektedir. Bizler yazımızın bu bölümünde adım adım Turkcell Salla Kazan kampanyası nasıl yapılır sizlere detaylı olarak anlatacağız.

Adım Adım Turkcell Salla Kazan Kampanyası Nasıl Yapılır?

  1. Turkcell Salla Kazan kampanyasından faydalanmak için Turkcell faturalı ya da faturasız hat sahibi olmanız gerekmektedir.
  2. Sahip olduğunuz akıllı telefonun özelliğine göre PlayStore ya da AppStore mağazalarından “Digital Operatör” uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Bu uygulama Turkcell mobil telefonlar üzerinden her türlü işlemi halletmenizi sağlayan uygulamadır. (Bu uygulamayı daha önce de telefonunuza indirmiş olabilirsiniz)
  3. Uygulamaya giriş yapabilmek için telefon numaranız ve şifre istenen bir bölüm gelecektir. Şifrenizi bilmiyorsanız, telefonunuzda SMS yani Mesaj bölümüne “SİFRE” yazıp “2222” ye gönderin. Gelen şifreyi “Digital Operatör” uygulamasına girişte kullanabilirsiniz.
  4. Turkcel’in bedava internet veren uygulamasına giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken işlem ekranda ya da menüler içerisinde yer alan “Salla Kazan” kutusunu bulmak olmalıdır.
  5. Bu kutuya tıklayıp uygulama içerisinde girdikten sonra tek yapmanız gereken şey “Telefonu Sallamak” olacaktır. Bu işlem sayesinde yukarıda da bahsettiğimiz “Turkcell Salla Kazan kampanyaları” arasında şansınıza göre hangi geldiyse onu ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Turkcell Digital Operatör Uygulaması Telefona Nasıl İndirilir?

Turkcell Salla Kazan kampanyasından faydalanmak için ilk olarak Turkcell'in "Digital Operatör" uygulamasının akıllı telefona indirilmiş olması gerekmektedir.

  1. Bu işlem oldukça basittir. Aşağıda sizler için hem android hem de Ios işletim sistemlerine uyumlu Turkcell Digital Operatör uygulamasını indirme linkleri verildi.
  2. Telefonunuz hangi işletim sistemine uyumluysa o indirme linkine tıklayın.
  3. Karşınıza gelen ekranda ise indir yazan bölüme tıklayarak uygulamayı indirme işlemini gerçekleştirin.
  4. Unutmayın, Turkcell'den ücretsiz internet kazanmak için "Turkcell Digital Operatör" uygulamasının telefonunuzda kesinlikle yüklü olması gerekmektedir.

Android İşletim Sistemine Uygun Telefonlara Turkcell Digital Operatör İndir

iOS İşletim Sistemine Uygun Telefonlara Turkcell Digital Operatör İndir

Yukarıda yer alan bölüme sizlere “Turkcell Salla Kazan” kampanyasından her hafta güncel olarak “nasıl turkcell bedava internet kazanabilirim?” sorusunu cevapladık. Yukarıdaki işlemleri uyguladığınızda hafta Turkcell’den hediye internetlerinizi kazanabilirsiniz. Görüldüğü üzere, hediye internet kazanmak çok basit. 


Turkcell Tarifeleri ve Güncel Kampanyaları

"Güncel Turkcell bedava internet paketleri" arasında birçok kampanya yer almaktadır. Bu bölümde de sizlere bu kampanyaları kısa ve öz bir şekilde tanıtacağız. İşte, bedava "Turkcell internet paketleri 2024" kampanyaları…

Turkcell Gnç 1 GB Bedava İnternet

Turkcell tarafından bedava internet kullanımının sağlandığı hediye internetlerden bir tanesi de 26 yaş altı kullanıcıları için oluşturduğu "Turkcell GNÇ Bedava 1 GB İnternet" kampanyasıdır. "Turkcell hediye internet kampanyası" neticesinde 1 aylık süreyle 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Bu kampanyadan faydalanmak sandığınız kadar karışık değil. Aşağıda yer alan yöntem sayesinde sizler de bedava turkcell internet paketini kazanabilirsiniz.

Kampanyadan hediye internet kazanmak için yapmanız gereken şey;

Turkcell GNÇ 1 GB ücretsiz internet kazanmak için telefonunuza "BİP" uygulamasını indirin ve uygulamanın sol menüsünde yer alan "Keşfet" bölümüne tıklayın. Buradan da Turkcell GNÇ kanalına giriş yapın. Bu bölümde son olarak GNC1GB yazın ve 1 ay geçerli 1 GB bedava internet kazanın.


Turkcell Yaani Uygulaması Bedava İnternet Paketi Uygulaması

Turkcell tarifeleri üzerinden ücretsiz ve sınırsız internet kazanma yöntemlerinden bir tanesi de "Turkcell Yaani" uygulamasıdır. Turkcell Yaani uygulaması üzerinden güncel hediye internet kazanmak oldukça basit.

Kampanyadan faydalanmak için yapmanız gereken tek şey;

Akıllı telefonunuza "Yaani" uygulamasını indirmek ve 1 adet arama gerçekleştirmek. Bu kampanya sayesinde 1 hafta boyunca geçerli ücretsiz internetinizi Turkcell'den kullanabilirsiniz ve doya doya internet zevkine varabilirsiniz.

Kampanya neticesinde 2 GB'da kadar ücretsiz internet kazanma şansı sunulmaktadır.


4,5G’liye Hediye Bip 1 GB Kampanya

4,5G'li Turkcell Tarifeleri içerisinde "bedava internet kazanmak" için öncelikli olara bazı şartlar yer almaktadır. Bunlardan bir tanesi de Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyasına bağlı olmaktır. Bunlar da  Uçuran 2GB, Uçuran 2GB Plus, Uçuran 3GB, Uçuran 3GB Plus, Uçuran 4GB, Uçuran 4GB Plus paketlerini alan müşterilerimiz veya Mini 1GB Paketi , Super Yıldız Paketi, Yıldız 1GB, Yıldız 3GB,Yıldız 3GB Paketi, Yıldız 4GB Paketi, Yıldız 5GB Paketi, Yıldız 6GB, BOL 1GB, BOL 2GB, Bol 3GB Paketi, Yeni Yıldız 1GB Paketi kampanyaları

"BİP" uygulaması kullanan Turkcell müşterileri internet paketlerinden harcamadan 4,5G hızında sesli ve görüntülü arama yapabilirler. Aynı zamanda yine Turkcell müşterilerinin BİP uygulaması üzerinden yapacakları mesajlaşma ve video ile görüntü paylaşımları yine internet kullanımından değil, hediye internet paketinden düşecektir.

Aynı zamanda ek olarak hediye 1 GB internet turkcell tarife içerisine eklenecektir.


Turkcell Otomatik Fatura Öde 2GB Bedava İnternet Kazan

Turkcell'in faturasız hatlardan faturalı hatlara geçişleri arttırmak için müşterilerine bedava internet hizmeti sunduğu kampanyalardan bir tanesi de "Otomatik fatura öde 2 GB internet kazan" kampanyasıdır. Bu kampanya üzerinden ücretsiz internet kazanmakta oldukça basittir.

Kampanyadan hediye internet kazanmak isteyen müşteriler, müşteri hizmetlerini arayarak ya da Turkcell bayisi üzerinden " otomatik fatura ödeme talimatı" vermeleri gerekir. Bu işlem sonrasında ilk ay 2GB bedava internet kazanacaksınız.

Turkcell'in ücretsiz internet paketlerinin hepsine göz atmak için buraya tıklayın.


Turkcell Salla Kazan Kampanyası ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Yazımızın bu kısmında her hafta milyonlarca kişiye internet, konuşma, SMS ve diğer birçok konuda avantajlar sağlayan Turkcell Salla Kazan kampanyası ile ilgili olarak insanların en çok merak ettiği sorulara cevaplar aradık. İşte, bu konuyla ilgili sıkça sorulan sorular ve yanıtları…

Turkcell Salla Kazan Yapamıyorum, Ne Yapmalıyım?

Turkcell Salla kazan kampanyası ile ilgili olarak kullanıcıların en çok sorduğu soruların başında “Turkcell Salla Kazan kampanyasını kullanamıyorum. Ne yapmalıyım?” gelmektedir. Şunu unutmayın ki bu kampanyadan haftada sadece 1 kez faydalanabilirsiniz. Eğer, aynı hafta içerisinde kampanyadan faydalandıysanız, bir sonraki haftanın ilk gününe kadar bu avantaj kullanıma kapalı olacaktır.

Turkcell Salla Kazan Hilesi Var mı?

Turkcell, müşterilerinin hepsine sunduğu Salla Kazan kampanyası da internet sayfalarında yazan “Turkcell Salla Kazan Hilesi” diye bir şey söz konusu değildir. Bunun için insanlara “Digital Operatörüm” uygulamasını her defasında silip tekrardan yüklenilmesi tavsiye edilir ancak bir süre sonra sistem tarafından şüpheli olarak algılanma ve “Ban Yeme” tehlikesi bulunmaktadır.

Turkcell Salla Kazan Kampanyası ile Neler Kazanılmaktadır?

Turkcell, bu kampanyası ile birlikte, kullanıcılarına bedava internet başta olmak üzere, her yöne konuşma ve Turkcell TV ile Turkcell Dergilik uygulamalarından ücretsiz olarak faydalanma imkanı sunmaktadır. Bu sayede, hediye internet, ücretsiz SMS, bedava konuşma, Turkcell TV ücretsiz izleme ve Turkcell Dergilik uygulamasını bedava kullanma şansını elde edebilirsiniz.

Turkcell Salla Kazan Kampanyası Hangi Günler Kullanılmaktadır?

Salla Kazan, her hafta sadece 1 kez kullanılmaktadır. Haftanın herhangi bir günü kullanabilirsiniz. Bu konuda belli bir gün şartı sunulmamaktadır.

Turkcell Salla Kazan Faturasız Hatlarda Var mı?

Milyonlarca müşterisi bulunan Turkcell, Salla Kazan kampanyası için müşteri ayırt etmemektedir. Bu yüzden hem faturalı hem de faturasız hatlarda bu avantajı kullanma hakkı bulunmaktadır.

Turkcell Salla Kazan Ücretli mi?

Salla Kazan kampanyasından faydalanmak kesinlikle ÜCRETSİZİDİR.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum