Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları 2019

Türk Telekom bedava internet veren uygulamalar ve kampanyalar faturalı ve faturasız olarak iki bölümde incelenmektedir. Peki, Türk Telekom hediye internet paketleri nelerdir? Türk Telekom’un hangi uygulamaları bedava internet kazandırmaktadır?
Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları 2019

Türk Telekom bedava internet paketleri ve uygulamaları hakkında bilgi almak isteyen okurlarımız için özenle hazırlanmış bir içerikle karşınızdayız. 2018 Türk Telekom bedava internet paketlerinin yanı sıra aynı zamanda 2019 yılında devam edecek Türk Telekom hediye internet paketlerini bu içerikte güncel olarak bulabilirsiniz.

Türk Telekom, müşterilerine sürekli olarak bedava internet kampanyaları sunmaktadır. Eğer Türk Telekom’un güncel hediye internet faturalarından haberdar olmak istiyorsanız sayfamızı sık sık ziyaret edebilirsiniz.

Tüm operatörlerin güncel bedava internet kampanyaları kolayca bilgi sahibi olmak için arama motorunuza Bedava İnternet NeOldu” yazabilirsiniz.

türk telekom bedava internet neoldu


Yukarıda da belirttiğimiz üzere Türk Telekom hediye internet faturalı ve faturasız hatlar için ayrı ayrı sunulmaktadır. Peki, Türk Telekom’dan ücretsiz internet kazanmak için ne yapılmaktadır? İşte, Türk Telekom’dan müşterilere sunulan hediye, bedava ve ücretsiz 2018 internet paketleri hakkında geniş bilgiler…

8. Türk Telekom Sil Süpür Hediye İnternet Kampanyası 2018

türk telekom bedava internet sil süpür kampanyası

Türk Telekom bedava internet kazanmak isteyen operatör kullanıcıları her hafta bu fırsatı Türk Telekom Sil Süpür kampanyasıyla yakalayabiliyorlar. Her hafta hediye internet kazanmak için;

Türk Telekom Uygulamasını indirin ve sonrasında giriş yapın.

Sonrasında ise Türk Telekom’dan bedava internet kazandıran “Sil Süpür” oyununu indirmelisiniz.

Türk Telekom’dan ücretsiz internet kazandıran Sil Süpür Uygulaması her Perşembe sabah saat 08,00’de yenilenmektedir.

Bu hediye internet kampanyasında faturalı ve faturasız hat sahipleri faydalanabilmektedir.


7. Türk Telekom Arayanı Bil Plus 1 GB Bedava İnternet Kampanyası 2018

türk telekom bedava internet

Türk Telekom’un bedava internet veren servisleri arasında yer alan ArayanıBil Plus 1 GB internet kampanyası tüm Türk Telekom müşterilerine sunulmaktadır. Faturalı hat sahipleri ve faturasız hat sahipleri de bu hediye internet paketinden faydalanabilirler.

NOT: ArayanıBİl servisi ücretli bir servistir ve hediye internet kampanyalarından bu ücretli servisi kullananlar faydalanmaktadır.

ArayanıBİl aylık ücreti 2,99 TL

ArayanıBil 6 aylık ücreti: 14,99 TL


6. Türk Telekom e Fatura 1 GB Hediye İnternet Kampanyası 2018

türk telekom bedava internet

Türk Telekom hediye internet kazanmak isteyen müşterilerin, faturalarını e-fatura yapmaları durumunda 1 GB ücretsiz hediye internet kazanma fırsatı yakalıyor. İnternet faturasını e- fatura üzerinden de e-posta ve sms üzerinden kolayca takip edebilirsiniz. Bu sayede kağıt israfının önüne geçebilirsiniz.

Türk Telekom e Fatura 1 GB bedava intenet kazanmak için;

SMS bölümüne “ 1GB e-mail adresiniz” i yazıp 3008’e gönderin.

Örnek SMS: 1GB [email protected] yazıp 3008’e gönderme…

Ücretsiz hediye internet kampanyasından faydalanmak için faturalı hat sahibi olması gerekmektedir.

Her müşteri sadece 1 kez kampanyaya katılma hakkı vardır.


5. 4,5G Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası 2018

türk telekom bedava internet 4,5G kampanyası

Türk Telekom bedava internet kampanyalarından bir tanesi de 4,5G hat sahibi olmak. Mevcut sim kartınızı ücretsiz olarak Türk Telekom Cep Merkezi’nde değiştirin ve 30 gün geçerli 1 GB hediye internetin sahibi olun

Türk Telekom’dan bu kampanya sayesinde hediye 1 GB internet kazanmak için;

Türk Telekom bayilerine gidip 4,5G uyumlu kart ile değiştirme işlemini gerçekleştirdikten sonra telefonunuzun SMS bölümüne “4,5G SIM” yazıp 5555’e göndermeniz gerekmektedir.

Bu işlemi yerine getiren tüm müşteriler 30 gün geçerli ücretsiz hediye internetin sahibi olabilir.


4. Selfy Bol İnternetli Geceler Kampanyası 2018

türk telekom bedava internet

2018 yılının sonuna kadar geçerli Türk Telekom Bedava İnternet paketleri arasında yer alan Selfy bol internetli geceler kampanyasında gece 00-00 ile sabah 06,00 saatleri arasında 3GB internet bedava internet kazanma fırsatı sizleri bekliyor.

Selfy’den Bol İnternetli Geceler kampanyasıyla; Gel Dene 1GB, Gel Dene 3GB, Gel Dene 5GB, Bol ve Hızlı 3GB, Bol ve Hızlı 5GB, Bol ve Hızlı 7GB, Süper 500 4GB, Süper 750 2GB, Yeni Yıl 2GB, Yeni Yıl 4GB, Yeni Yıl 6GB, Yeni Yıl 8GB, Yeni Yıl 10GB, Fırsat 8GB tarifelerine kayıtlı olan Selfy’liler, her gece 00.00 ile 06.00 arasında internette BEDAVA takılıyorlar!

Bu kampanyaya kayıt olmak için;

Selfy üyesi ve faturalı hatta sahip olan müşteriler GECENET yazıp kampanyadan yararlanabilir.

Aynı zamanda GECENET TC Kimlik No yazıp 4545’e göndererek kayıt olabilirler.

Kampanyadan faydalanmak için 7-25 yaş arası Selfy üyesi olması gerekmektedir.


3. 7 TL’ye 2 GB Ek İnternet Kampanyası

türk telekom bedava internet

Türk Telekom kullanıcılarının faturalı ve faturasız fark etmeksizin internet paketlerini sadece 7 TL’ye 2 GB hediye internet ile genişletme imkanı sunuyor.

2GB EK yazıp 5555’e gönderip mevcut paket ve tarifeye ek olarak sadece 7 TL’ye sahip olabilirsiniz.


2. Selfy Mor Hediye 1 GB İnternet Kampanyası

türk telekom bedava internet

Türk Telekom ücretsiz hediye internet kazanmak için Selfy’inn Mor Paket kampanyasından faydalanabilirsiniz. Faturasız hat sahiplerinin Selfy Mor Paketlerinden bedava internet kazanmak için;

MOR HEDIYE yazıp 4545’e SMS gönderebilirsiniz.

Bu kampanyadan her ay faydalanmak için faturasız hat sahiplerinin 30 TL ve üzeri TL yüklemenin yapılması gerekmektedir.


1. Hediye Sosyal Medya Kampanyası

türk telekom bedava internet kampanyası

Hediye Sosyal Medya Kampanyası’na kaydolan kadın müşterilerimiz her 30 günde tek seferde yapacakları 30 TL ve üzeri yüklemelerinde WhatsApp için 1 GB, Facebook ve Twitter için 1 GB olmak üzere toplam 2 GB hediye cepten internet kazanıyor. Kampanyadan faydalanmak için;

SOSYAL PAKET yazıp 5555 ‘e gönderin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum