Sadakatsiz Dizisi İzleyici Yorumları ve Detaylı İncelemesi

Son dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz adlı dizisinin konusunu ve izleyici yorumlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.
Sadakatsiz Dizisi İzleyici Yorumları ve Detaylı İncelemesi

Sadakatsiz Dizisi Hakkında Bilgiler

2020 Türk yapımı bir dram gerilim filmi olan Sadakatsiz adlı yapımı NeOldu.com okurları için araştırarak dizinin konusunu, oyuncu kadrosunu, yapımcılarını ve dizi hakkında izleyici yorumlarını derledik. İşte Sadakatsiz hakkındaki detaylar.


Dizi İncelemesi

1. Dizi ilk olarak 7 Ekim Çarşamba 2020 tarihinde yayınlanmaya başlanmıştır. Dizi şu anlık 1 sezon ve 6 bölümden oluşmaktadır. Bir bölümün ortalama uzunluğu 1 saat 45 dakikadır.

Sadakatsiz


2. KanalD orijinal YouTube üzerinden 5 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan ilk fragmanı 69.148 kişi tarafından izlenmiş olup dizi hakkında izlenmeyeceği yönünde bir etki bıraktı. Ardından internette yayınlanan ilk bölümün 2 gün içinde 7.3 milyon kişi tarafından izlenmesi dizi hakkındaki beklentiyi yükseltti.

Sadakatsiz1


3. Dizinin yönetici yapımcılığını hakkında pek bilgi bulunmayan Seda Peker Özkan yaparken, dizi yapımcıları Veda, Şampiyon gibi yapımlarda yer alan Fatih Aksoy ve Yalancı Yarim dizisinin de yapımcılığını yapmış olan Faruk Bayhan. Görüntü yönetmenliğinde ise Ahmet Bayer yer alıyor.

Sadakatsiz2


4. Prodüksiyon BBC Studios’un ‘’Doctor Foster’’ isimli dizinin Türkiye uyarlaması olarak geçiyor. Dizinin yapım şirketleri ise Med Yapım ve Mednova iken dizinin çekildiği yer ise Tekirdağ oluyor.

Sadakatsiz3


5. Dizinin kaliteli oyunculardan oluşan bir kadrosu var işte onların bir kısmı; Cansu Dere (Asya Arslan), Caner Cindoruk (Volkan Arslan), Melis Sezen (Derin Güçlü), Özge Özder (Derya Samanlı), Eren Vurdem (Mert Gelik), Yelin Kuvancı (Bahar Gelik), Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü), Olcay Yusufoğlu (Serap Senlik), Alp Akar (Ali Arslan).

Sadakatsiz4


6. Besteciliğini Cem Öget’in yaptığı dizinin odak noktası ise Doktor Asya’nın kocası ve çocuğu ile yaşadığı mutlu hayatın kocasının onu aldattığını kanıtlayacak nitelikte gördüğü şeyler ile hayatlarının alt üst oluşunun etrafında dönüyor.

Sadakatsiz5


7. Dizinin konusu ise başarılı Doktor Asya kocası ve çocuğu ile düzenli bir hayat sürmektedir. Bir gün kocasının kıyafetinde sarı bir saç görmesi ile dünyası alt üst olur. Gördüğü saç sonrasında kocasının onu aldattığını düşünen Asya bunu kanıtlamaya karar verir ve plan kurmaya başlar.

Sadakatsiz6


8. Dizi IMDB üzerinden sadece 208 kişinin oyu ile 7,4 puan almayı başarmıştır. Google Kullanıcılar’dan %91 eşleşme alan diziyi NeOldu yazarları olarak izledik, izlemeye devam ediyoruz.

Sadakatsizz


İzleyici Yorumları

👤 Kesinlikle farklı bir şey. Kadının aldatan kocayla başa çıkma biçimi Türk televizyonu için oldukça alışılmışın dışında ve oldukça ferahlatıcı. Umarım hikaye ivmeyi korur ve kısıtlamalar altında boğulmaz ve en kötü ihtimalle melodrama olur (5. bölüm karısının yaptığı ahlaksız eylemler nedeniyle para cezasına çarptırılır). Ana aktris mükemmel, tüm şovu gerçekten taşıyor. Onu İngiliz orijinaliyle karşılaştırmam gerekirse, bu daha yumuşak ve çok daha az açık. Ton biraz daha farklı ayarlanmış ve ana kahramanı daha sevimli kılıyor gibi görünüyor. Yine de şiddetle tavsiye edilir.


👤 Diziden gerçekten keyif alan, iyi yazılmış, iyi hazırlanmış ve zekice hareket edilmiş çok şık bir gösteri. Baş çift olarak Asya Arslan ve Volkan Arslan mükemmel. Asya'nın ilk paranoyası ve ardından gelen sorunlar zekice fark ediliyor ve her şey ilk bölümde geldi, meseleyi anlamanın ne kadar olağanüstü bir yolu. Şimdiye kadar Sadakatsiz, baştan sona eğlenceli ve sürükleyici tutmayı başardı, kıvrımlar ve dönüşlerle doluydu, bundan sonra ne olacağı hakkında hiçbir fikriniz yok. Asya'nın nasıl hızlı öğreneceğini çok seviyorum, arkadaş seçerken dikkatli olun, çünkü bunlar hayata hem olumlu hem de olumsuz etkiler getirebilir. 9/10 olağanüstü dram.


👤 Cansu Dere'nin oynayacağı dizidir. Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder diğer oyuncuların bir kısmı. Dizinin afişi şu şekildedir. Göreceğiniz üzere afişte "aldatılan kadının öfkesi cehennem ateşinden beterdir." yazıyor. Diziyi Cansu Dere için izleyeceğim ama yanındaki oynayan adamı hiç yakıştıramadım. Sanırım dizide Cansu Dere'nin üzerinden iş yapacaklar ve feminizm esintileri görünecek gibi geliyor. Umarım bokunu çıkarıp 2. bölümde bıraktırmazlar. Ha bir de unutmadan... (bkz: vallahi biz eyşan'ı özledik)


👤 İlk bölümünün süresi yaklaşık 100 dakika sürmüştür. Normalde dizilerimiz 150-180 dakika arası sürer. Nuri Bilge filmlerine çoookk uzun dersiniz ama her akşam bir NBC filmi uzunluğunda diziyi bayıla bayıla izlersiniz. Süresi görece kısa olmasına rağmen, bana uzun geldi. Çünkü koca bölümde tek bir şeyin peşinde gittik. Hayır gittiğimiz şey de, bir aydır bize izletilen fragman. İlgi çekmek için o fragmanı verdiniz ama yanlış yaptınız bence. 


👤 Cansu'yu Ezel'den beri sever beğenirim. Oyunculuğu çok üst düzey olmasa da beni hiç rahatsız etmez. Ama şu doğum günü sahnesinde suratı çok asıktı, anlıyorum zor bir durumun içinde, ama duygularını saklaması lazımdı sanki orda. Herkesin gözü senin üstünde. Ama bir yandan da ulan herkes yalan söylüyor, kocasının tüm arkadaşları ona oyun oynuyor, herkes onu aptal yerine koymuş. Ne yapabilirsin ki. Pardon Cansucum haklısın. 


👤 Doctor Foster ve Kore uyarlaması olan the World of the Married'i izledikten sonra Cansu Dere'nin beceriksiz oyunculuğunu izleyip gülmekten kendimi alamadım. Mimik yapacağım diye garip garip haller. Gerçek hayatta asla olmayacak abartı saçma sapan bir oyunculuk. Halbuki hikaye o kadar sıradan ve bizden ki... Nuri Bilge Ceylan izlese ne der çok merak ediyorum. the World of Married reyting rekoru kırmıştı. Ama oyuncular oyuncuydu. Şimdi gel bu süzüğü izle. Bir de "Cansu Dere muhteşem oynamış.


👤 Doctor Foster’ın uyarlaması olan dizi olduğunu sözlükten öğrendim. Aklıma ilk gelen düşünce “bakalım bu sefer uyarlamada nasıl sıçızladılar?” oldu. Sonrasında fragmanını açtım ve kahkaha atarak izledim. Çok kötü oyunculuk. Özellikle Jodie Comer’ın bir sahnesini tekrar canlandırmaları gözümü kanattı. Son zamanlarda uyarlama olarak House ve the Good Doctor’u mahvetmişlerdi. Dip not olarak; üçü de sevdiğim dizilerdir. Özellikle House.


👤 İlk bölümünün sonunda yönetmeninin Yasak Elmanın eski yönetmeni olduğunu fark ettiğim dizi. Yasak Elmayı bırakmıştım son üç bölümdür beğenmiyorum çünkü. Haftada bir dizi belirleyip düzenli takip etmeyi sevdiğim için bu sefer bu diziyi seçtim. Entrika düzeyi yüksek, Cansu Dere de yakışmış diziye. Bir sonraki bölümü de izlemek istedim. Akıyor ve şimdilik bunaltmadı bir bölüm boyunca. Sadece daha kısa olmalı ya da gereksiz uzatılan sahneler çıkarılmalı. Onun dışında güçlü kadın karakteri olan dizileri sevenlerin beğenebileceği bir yapım gibi görünüyor şimdilik.


Oyuncuları ve Başrolü

Cansu Dere – Doktor Asya

40 yaşında olan Türk oyuncu, sunucu ve eski manken olan Cansu Dere kendini en çok Ezel adlı dizide oynadığı Eyşan rolü ile tanıtmayı başarmıştır. Ezel’e ek olarak Sıla, Anne ve Şahsiyet adlı yapımlarda rol alan güzel oyuncu kariyerine Sadakatsiz adlı dizi ile devam ediyor.

Cansu Dere


Caner Cindoruk – Volkan Arslan

40 yaşındaki yakışıklı oyuncu kendini Aramızda Kalsın’da oynadı rol ile tanıtmayı başardı. Buna ek olarak Hanımın Çiftliği, Kadın ve Zemheri adlı yapımlarda rol aldı.

Caner Cindoruk


Melis Sezen – Derin Güçlü

23 yaşındaki genç ve güzel oyuncu eğitimini Koç Üniversite’sinde tamamladı. İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol alarak kendini tanıttı. Hemen ardından Siyah İnci ve Leke dizilerinde rol alarak ismini duyuran Melis şu anda kariyerine Sadakatsiz ile devam ediyor.

Melis Sezen


Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2020 Türkiye

Kategori: Gerilim – Dram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum