Türk Askerlerinin Kahramanlıklarını Konu Alan Oyun Geliyor

Tarihiyle dünyaya damga vuran Türkler, şimdilerde piyasaya sürmeye hazırlandığı FPS türündeki oyunuyla şanlı geçmişini bir esere dönüştürüyor.
Türk Askerlerinin Kahramanlıklarını Konu Alan Oyun Geliyor

Son zamanlarda uygulama, program ve özellikle oyun dalında kendini ön plana çıkaran Türk yapımcılar, şimdilerde büyük bir projeyi hayata geçiriyor. “Geçmişten günümüze Türk askerlerinin kahramanlıkları” nı konu alan bu oyun, Alperen Öztürk önderliğindeki dört kişilik ekibin ellerinden çıktı. “Savaşta Barışta” ismi verilen bu oyun üzerinde 1,5 yıldır çalışan bu ekip şimdiden tüm Türkiye’nin takdirini topladı.

oyun-002.jpg

İlk Serisi Ücretsiz Olarak Yayımlanıyor
Unity üzerinden hazırlanan “Savaşta Barışta” oyununun tamamı Türkçe olacak. Geniş bir hikaye örgüsüne sahip olan oyun grafik kalitesi ile kendinden epeyce söz ettireceğe benziyor. olan “Savaşta Barışta” oyunu ilk bölümü olan “Önsöz” ile 22 Ağustos’ta ücretsiz olarak yayınlanacak. Bu bölüm daha çok oyunu tanıtma ve hikayenin başlangıcı şeklinde olacak.  

oyun-001.jpg
Hikayesi Daha da Geliştirilecek

“Savaşta Barışta” oyununun ilk serisi olan “Önsöz” merak edilenler için kısa zamanda yayınlanacak. Şimdilik tek oyuncu moduyla hazırlanan ilk seri, oyun severlerin gördüğü eksik yönler, istekler ve değerlendirmeler göz önüne alınarak oyunun ikinci serisi geliştirilecek. Özellikle hikaye konusu üzerinde duran ekip, yapılacak olan değerlendirmeler çerçevesinde hikayeyi daha da geliştirecek.

oyun.png

Ücretsiz olan bu oyunun geliştirilmesinde yardımcı olmak isteyen kişiler, Patreon üzerinden yardım edebilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.