Turabi Çamkıran Kimdir

Survivor yarışmasına katılmasından sonra tanınmaya başlayan Turbai Çamkıran, 1988’de Mersin’de dünyaya geldi.
Turabi Çamkıran Kimdir

Turabi Çamkıran Biyografisi

Lise döneminde dansa merak sarıp kendini bu alanda geliştirmek adına Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde dans eğitimi aldı. Dans alanında kendini geliştiren Turabi Çamkıran, çocuklar için özel breakdans eğitimi de verdi.

Turabi Çamkıran bir dönem dövüşe merak salıp, Muay Tai’ye başladı. Türkiye’de bir süre bu sporu yaptıktan sonra Tayland’a gitti. Uzun bir süre orada kalan ve kafes dövüşlerinde yer alan Turabi Çamkıran, bir yenilgi sonunda Türkiye’ye geri döndü. Çeşitli fuar, klip ve konser organizasyonlarında dansçı olarak yer alan Turabi Çamkıran, 2008’de Benimle Dans Eder Misin isimli yarışmada yer aldı. Yarışmadan üçüncülükle ayrılan Turabi Çamkıran, daha sonra ise Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışmada yer aldı.

2014’de ise sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor isimli yarışmada Gönüllüler ekibinde yer aldı. Yarışmada aynı zamanda Ahmet Dursun, Merve Aydın, Gökhan Keser, Tolga Karel, Serenay Aktaş, Eda Özerkan ve Duygu Bal gibi ünlü isimler yer aldı. Yarışmadan birincilikle ayrılan Turabi Çamkıran, Sabit Kanca isimli filmde de konuk oyuncu olarak yer aldı. Filmin başrollerinde ise İsmail Baki Tuncer, Volkan Kantoğlu ve Rabia Yıldırım yer aldı.

2015’de ise Survivor All Star isimli yarışmada yer aldı. Yarışmada Turabi Çamkıran’ın yanı sıra Hakan Hatipoğlu, Merve Oflaz, Anıl Tetik, Pacal Nouma, Doğukan Manço, Sahra Işık, Duygu Çetinkaya, Ahmet Dursun gibi isimler yer aldı. Yarışmacı listesinde yer alan Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Boş kalan kadroya ise Ahmet Dursun geldi. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.