Tunceli' nin En İyi Otelleri

Tunceli' ye gidip de konaklayacak yer arama derdine hiç düşmeyin, haberimize göz atın.
Tunceli' nin En İyi Otelleri

Doğu Anadolu bölgesinin Yukarı Fırat bölümünde yer alan, nüfus değerlerine göre Türkiye'nin en düşük nüfuslu şehri olarak ilk sıradaki yerini koruyan Tunceli'de turizm çok fazla gelişmemiştir. Buna rağmen gidilip görülmesi gereken çok sayıda yerler bulunmaktadır. Pek tabi ki bu yerlerin ziyaret edilmesi, gezilip görülmesi için de otellere İhtiyaç vardır. İşte Tunceli'nin en güzide otelleri, özellikleri ve fiyatları.

Grand Şaroğlu Hotel

Tunceli ilinin en önde gelen otellerindendir. Tunceli-Ovacık Munzur Vadisi arasında konuşlanan otelin 67 odası bulunuyor. Odalar da mini bar, telefon, kablosuz internet, uydu yayını salt unsurların yanı sıra sahunai fitness center, açık otopark, merkezi klima, telefon ve faks hizmetleri de bulunmakta. İş dünyasından birçok firmaya da hizmet verebilmeyi amaçlayan ‘Grand Şaroğlu’ toplantı salonları, restorantları, her bütçeye uygun oda tipleri ile  tercih nedeni olmaya devam ediyor. Eğer yolunuz Tunceli'ye düşerse şıklığı ile sizleri kendine hayran bırakacak bu oteli tercih edebilirsiniz.

grand-saroglu-otel.jpg

Grand Şaroğlu Hotel, Tunceli Otogara 12 Km, Elazığ Havalimanına ise 113 Km uzaklıktadır.

Tek kişilik Standart Oda Fiyatı: 241 TL

Adres: Moğultay Mh, Behice Boran Cd. No: 20 Tunceli

Tel: 0428 212 14 24, -  0428 212 14 48,  52

Memnuniyet Derecesi: 8.4

Royal Demir Hotel

Tunceli merkezde yer alan Royal Demir Hotel modern odalara sahip zengin bir menü ile müşterilerine lezzetli dakikalar yaşatan bir otel. Spa alanında hamam ve saunanın yanı sıra masaj odaları da bulunmaktadır. Şık dekorasyonu ve dağ manzaralı odaları ile otel konseptinde tüm taleplere yanıt vermeye çalışan Royal Demir Hotel toplamda 30 adet odaya sahiptir.

royal-demir-hotel.jpg

Tunceli otagara 500 metre mesafede olurken Erzincan Hava Limanına ise 125 km uzaklıktadır.

Tek kişilik Standart Oda Fiyatı: 140 TL

Adres: Moğultay Mah. Okullar Cad. Ata Sk. No : 5 Tunceli

Tel: 0090 428 212 55 11
Fax: 0090 428 212 63 81

Memnuniyet Derecesi: 8.2

Hotel Yüksel

1980 yılında yapılan Yüksel Otel’i 2011 yılında restore edilmiş ve son hali ile daha şık bir görünüm yakalamıştır. 24 saat sıcak su, uydu TV, kablosuz internet hizmetleri bulunan otelin manzarası eski şehre bakıyor. Merkeze 400 metre ve meydana 20 metre mesafededir.

hotel-yuksel.jpg

Tek kişilik Oda Fiyatı: 100 TL

Adres: Moğultay Mah. Boysan Caddesi No:10 | Tunceli Merkez, Tunceli

Tel: 0428 212 27 84
Faks: 0428 212 39 57

Tunceli Alabalık Otel

Tunceli Alabalık Otel samimi atmosferi, güleryüzlü çalışanları ve kaliteli hizmeti ile müşterilerine konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Otelde toplamda 32 oda mevcut. Odalarda minibar, televizyon, oda servisi, merkezi klima gibi özellikler bulunmakta. Ayrıca Tunceli'nin yerel lezzetlerini deneyimleyeceğiniz yöresel bir mutfağa sahip. Tunceli'nin tarihi güzellikleri içinde konumlanmış olan otel modern mimari yapısı ile de dikkat çekiyor.

alabalik-hotel.jpg

Tek kişilik Standart Oda Fiyatı: 100 TL

Adres: Moğultay Mah. Tepebaşı Mevkii, Kışla Cad. No:32      TUNCELİ

Telefon: 0(428) 212 47 09

Doğa Turistik Otel

Doğa Turistik Otel Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Munzur Milli Parkı'nın devamında yer almaktadır. Otelde tek ve çift kişilik olmak üzere toplamda 46 oda bulunmakta. Odalarda sıcak su, internet, minibar, uydu tv özellikleri mevcut. Oteli cazip yapan asıl şey ise konaklama işlevinin yanı sıra Munzur Milli Parkı'na ve şehrin önemli yerlerine yönelik tur ve kamp hizmeti vermesi. Yani Doğa Turistik Oteli tercih ederek hem kalacak yer bulmuş hem de size şehrin önemli yerlerini gezdirecek bir rehber edinmiş oluyorsunuz. Yolunuz Tunceli'ye düştüğünde size kusursuz hizmet vermeyi amaç edinmiş bu oteli iç rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

doga-turistik-otel.jpg

Tek Kişilik Standart Oda Fiyatı: 100 TL (Tur Dahil)

Adres:  Pulur Mah. Yesil Yazı Cad. No: 20 Ovacık Tunceli

Telefon: 0(428) 511 28 88

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.