Tuncay Kes Kimdir

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı ‘’ Ütopya ‘’ da yarışmacı olarak yer almış olan Tuncay Kes, 1989 yılında Mersin’de doğdu.
Tuncay Kes Kimdir

Tuncay Kes Biyografisi

Tuncay Kes, ilkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de okuduktan sonra lisans eğitimini almak için Mersin Üniversitesi’ne gitti. Okuduğu yıllarda dağcılığa merak sardı ve kariyerinin devamında da dağcılıkla ilgilenmeye devam etti.

Profesyonel olarak dağcılıkla ilgilenen Tuncay Kes, bunun yanı sıra dağcılık, resim çizmek, heykel yapmaktadır.

 

Ütopya Yarışması

2014 yılında Acun Ilıcalı’nın TV8 ekranlarında yayınladığı ‘’ Ütopya ‘’ da yer aldı. Yarışmada, Altar Gültekin, Çağdaş Tahsin Yıldız, Gamze Çetinkaya, İnci Satır, İnci Melek Bozkaya, Kurretülayn Matur, Murat Rışvan, Özlem Sezgin, Semih Öztürk, Serkan Ercan (Ütopya), Tezcan Fenerliler, Tuğçe Aksoylu, Ahmet Arda Sezen, Türkan Gözcü ile yarıştı.

24 saat boyunca internet üzerinden takip edilen yarışmanın finalinde Semih Öztürk ile başa baş kaldı ve halk oylamasının sonucunda büyük ödülün sahibi oldu. Toplamda 440 Bin TL kazandı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.