Tuğra Özer Kimdir

2015 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Big Brother Türkiye ‘’ isimli yarışmada yer alan Tuğra Özer, 23 Nisan 1996 tarihinde Ardahan’da doğdu.
Tuğra Özer Kimdir

Tuğra Özer’in Biyografisi

Tuğra Özer, Ardahan’da doğu ve sonrasında İstanbul’a yerleşti. Ailevi nedenlerden dolayı babası ile görüşmediğini belirten Özer, annesi, dayısı, anneannesi ve dedesi ile birlikte yaşamaktadır.

Tuğra Özer, spora küçük yaşlardan itibaren ildi duymaktadır ve AKDENİZ NURÇELİK SPOR futbol kulübünde lisanslı olarak futbol oynamaktadır. Henüz 17 yaşındayken futbol ile ilgilenmeye başladığını belirten Özer, 2013 yılı itibarıyla futbol oynamaya devam etmektedir.

Tuğra Özer, 2015 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Big Brother Türkiye ‘’ yarışmasına katılmaya hak kazandı. 100 gün yayınlanması planlanan yarışmada 8 erkek ve 8 kız yarışmacı bulunmaktadır. Programının sunuculuğunu ise ünlü sunucu ve model Asuman Krause yapmaktadır.

Tuğra Özer, Instagram ve Twitter hesabından takipçilerine paylaşımlarda bulunmaktadır.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.