Tuğçe Kurşunoğlu Kimdir

2015 yılının son günlerinde televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Yeter ‘’ isimli dizi kadrosunda yer alan Tuğçe Kurşunoğlu, 1991 yılında Bursa’da doğdu.
Tuğçe Kurşunoğlu Kimdir

Tuğçe Kurşunoğlu’nun Biyografisi

Tuğçe Kurşunoğlu, ilkokul ile ortaokulun ardından lise eğitimini de Bursa’da aldı. Liseden mezun olduktan sonra ise lisans eğitimini almak için üniversiteye kayıt oldu. Üniversiteden reklamcılık bölümü tamamlayarak mezun oldu.

Genç yaşlarından itibaren oyunculuğa ilgi duyan Tuğçe Kurşunoğlu, üniversite yıllarında da bu ilgisini devam ettirdi ve küçük çaplı tiyatro oyunlarında rol aldı.

Lise dönemlerinde Best Of Bursa isimli, Bursa’nın içerisinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci oldu ve bu başarısının ardından kariyerinde bir dönüm noktası oluştu. Sonraki yıllarda ise bu sefer aynı yarışmaya Antalya’nın Kemer ilçesinde katıldı ve burada da tekrardan birincilik kazandı.

Son olarak 2012 Miss Turkey’e katılan Tuğçe Kurşunoğlu, bu yarışmada ise ilk 10’a girdi.

Tuğçe Kurşunoğlu, fotomodellik kariyerinin yanı sıra televizyon ekranlarında dizilerde de yer almaya başladı. Özellikle Star TV ekranlarında yayınlana ‘’ İşler Güçler ‘ isimli komedi dizisinde güzelliği ile birçok kesimin beğenisini kazandı ve bunu oyunculuğuna yansıtarak dizi yapımcılarından teklifler almaya başladı.

Tuğçe Kurşunoğlu, 2015 yılının son günlerinde ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Yeter ‘’ isimli televizyon dizisinde rol aldı. Filmin başrolünde Yurdaer Okur ve Pelin Karahan bulunmaktadır.

 

Tuğçe Kurşunoğlu'nun Oynadığı Diziler

  • Leyla ile Mecnun
  • İşler Güçler
  • Her Şey Yolun Merkez
  • Sevdaluk
  • Ayrılsak da Beraberiz
  • Yeter

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.