Tuğçe Kazaz Kimdir

Son dönemlerde yaptığı politik açıklamalarıyla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 1982’de Balıkesir’de dünyaya geldi.
Tuğçe Kazaz Kimdir

Tuğçe Kazaz Biyografisi

Gençlik dönemlerinde uzun süre basketbol oynayan Tuğçe Kazaz, Yeditepe Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler eğitimi aldı fakat devamsızlık yüzünden mezun olamadı. 2000’de Elit Model Look’a katıldı ve ikinci oldu. Daha sonra yarışmanın Paris ayağında ilk 15’in arasında yer aldı. Bir sene sonra ise Miss Turkey’e katıldı ve birinci seçildi. Güzellik yarışmalarında yaptığı derecelerle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Uzun süre şarkıcı Kenan Doğulu ile birlikte oldu fakat kendinden en çok din değiştirip hristiyan olmasıyla bahsettirdi. 2005’te din değiştirdikten sonra George Seitaridis ile evlendi ve üç yıl sonra boşandı.

Modelliğinin yanı sıra oyunculuk da yapan Tuğçe Kazaz, kamera karşısına ilk kez 2003’te Kampüsistan isimli gençlik dizisi ile geçti. Dizi, İstanbul’da üniversite okuyan bir avuç gencin yaşadığı zorlukları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kaan Urgancıoğlu, Tuğçe Kazaz, Engin Hepileri, Göksun Çam, Irmak Ünal, Burak Altay, İpek Değer ve Ferit Aktuğ yer aldı. Daha sonra ise Can isimli filmde rol aldı. Film, Can isimli genç bir kızın ünlü olmak için yaptıklarını sonrasında ise düştüğü kötü durumu anlatıyor. Filmin başrollerinde Tuğçe Kazaz, Berke Üzrek, Nurseli İdiz ve Zeki Alasya yer aldı. 

2012’de ise Son Yaz Balkanlar isimli dizide yer aldı. Dizi, Osmanlı’nın son dönemlerinde yaşanan kargaşa günlerinde bir ailenin göç hikâyesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise, Tardu Flordun, Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz, Furkan Palalı ve Ertan Sabah yer aldı. Aynı sene Uzun Hikâye isimli filmde Münire karakterini canlandırdı. Film, sevdiği kadını kaçıran Ali isimli bir gencin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Tuğçe Kazaz ve Ushan Çakır yer aldı. 

2013’te ise Gönül Hırsızı isimli dizide Hülya karakterini canlandırdı. Dizi, hayatlarını boşverip günlerini tembellik içinde geçiren bir ailenin birdenbire kendilerine gelmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz, Cem Kılıç, Nurcan Eren ve İpek Tenolcay yer aldı. Ardından Kafkas isimli filmde rol aldı. Film, Karabağ’da çıkan savaşta yaralanan ve bu yaralanma nedeniyle yavaş yavaş ölen bir müzisyenin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Erhan Güleryüz, Tuğçe Kazaz, Nursel Köse, Hasan Kaçan ve Koray Minciozlu yer aldı. 

Rol Aldığı Filmler : 

  • 2014 - Kafkas 
  • 2013 - Gönül Hırsızı 
  • 2012 - Uzun Hikaye 
  • 2012 - Son Yaz Balkanlar 1912 
  • 2008 - Cin Geçidi 
  • 2007 - Can 

Rol Aldığı Diziler

  • 2003 - Kampüsistan (Arzu)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.