Tuğçe Işınsu Kimdir

Spiritüel Yaşam Danışmanlığı yapan ve Türkiye’nin ilk popüler anlamda Melek Koçu olan Tuğçe Işınsu, 3 Ocak 1977 tarihinde İstanbul'da doğdu.
Tuğçe Işınsu Kimdir

Tuğçe Işınsu’nun Biyografisi

Tuğçe Işınsu, liseyi özel Işık Lisesi’nde okudu ve sonrasında üniversite sınavlarına girerek İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversiten mezun olduktan sonra iş hayatına giriş yaptı ve ilk olarak öğretmenlik mesleğini yerine getirdi. Sonraki yıllarda ise reklam yazarlığı, bilgi destek, yaratıcı yönetmenlik gibi işlerde uzun süre çalıştı.

tuğçe ışınsu yaşam koçu

Tuğçe Işınsu Spiritüel Yaşam Danışmanlığı

Bu sektörlerin yanı sıra hep yapmak istediği ve asıl ilgi alanı olan Spiritüel Yaşam Danışmanlığı işini yapmaya başladı. Bu alanda simge bilim, melek koçu, kehanetler ve havas enerjisi gibi konularda özel eğitimler aldı. Rüya yorumculuğu, Tılsımlar, Angel Touch- Melek Terapisi, şifalı taşlar konularında hizmet verdi.

Spiritüel Yaşam Koçluğu alanın ismini duyuran Tuğçe Işınsu, bu alanla ilgili televizyon ekranlarında programlar yapmaya başladı. Bu programlardan ‘’ Yeni Hayat ‘’ isimlisi halen devam etmektedir.

Tuğçe Işınsu, Türkiye’nin ilk melek koçudur. Çıktığı programlarda ve yazılı basında burç yorumları yapmaktadır.

Tuğçe Işınsu’nun Kitapları

  • Biz Tatlı Cadılar
  • Onu Baştan Çıkar
  • Aşk Ve Cazibe Akademisi
  • Melekler Ve Dünyanın Kurtuluşu
  • Onu Kendine Aşık Et
  • Aşk Kartları

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum