Trendyol Mega Eylül İndirim Kuponu: Hangi Ürünler Geçerli?

Trendyol Mega Eylül İndirim Günleri kampanyasında binlerce üründe geçerli dev indirim fırsatları sizleri bekliyor. Üstelik indirim kupon kodları da cabası.
Trendyol Mega Eylül İndirim Kuponu: Hangi Ürünler Geçerli?

Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği Trendyol Mega İndirim Günleri başladı! 6-9 Eylül tarihleri arasında geçerli mega fırsatlar arasında; spor giyimden yazın en trend plaj modasına, kışlık ihtiyaçlarınızdan son teknoloji elektronik ürünlere, ev dekorasyonunda beyaz eşyaya, okul ihtiyaçlarından süpermarket ürünlerine, kozmetikten küçük ev aletlerine kadar yüz binlerce üründe geçerli dev indirim fırsatları sizleri bekliyor...

Trendyol Mega Eylül İndirim Kuponları

Trendyol Mega Eylül indirim kuponu ile alışverişleriniz hem daha ucuz hem de daha eğlenceli hale geliyor. Toplamda 250 TL kupon kazanma şansı yakalayacağınız Trendyol Mega Eylül kampanyası ile sende takip ettiğin satıcıları ve koleksiyonlarını paylaş, 250 TL'ye varan indirim kuponu kazan!

Trendyol Mega Eylül İndirimli Ürünler

İlgili kategorilerde TOPLA KAZAN ekranı sayesinde indirim kodu kuponlarını ihtiyaçlarınıza göre seçip hemen indirimli alışverişinizi yapabilirsiniz. 

KozmetikKupon ve İndirimleri GÖR
ElektronikKupon ve İndirimleri GÖR
Kadın ModaKupon ve İndirimleri GÖR
Ayakkabı - ÇantaKupon ve İndirimleri GÖR
Saat - AksesuarKupon ve İndirimleri GÖR
ÇocukKupon ve İndirimleri GÖR
SüpermarketKupon ve İndirimleri GÖR
Ev TekstilKupon ve İndirimleri GÖR
BanyoKupon ve İndirimleri GÖR
MobilyaKupon ve İndirimleri GÖR
KitapKupon ve İndirimleri GÖR
KırtasiyeKupon ve İndirimleri GÖR
BahçeKupon ve İndirimleri GÖR
Spor AletleriKupon ve İndirimleri GÖR
OutdoorKupon ve İndirimleri GÖR
Spor GiyimKupon ve İndirimleri GÖR
Beyaz EşyaKupon ve İndirimleri GÖR

Trendyol Mega Eylül indirim günleri kapsamında 6 - 9 Eylül tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerde binlerce markaya ait milyonlarca ürün çeşidi arasında size uygun olan en hesaplı fiyata satın alabilirsiniz.

Takip Ettiğin Satıcıyı Paylaş 125 TL Kazan

Takip ettiğin satıcı mağazalarını paylaşarak 50 takipçi sayısına ulaşmanız durumunda 25 TL kupon kazanabilirsiniz. Paylaşılan link üzerinden yapılan her alışveriş için ürün fiyatının %5'i oranında toplamda 100 TL Trendyol Cüzdan kuponu kazanabilirsiniz. Alt limiti 200 TL'dir.

  • Trendyol uygulamasına giriş yap.
  • Arama kısmına paylaşmak istediğin mağazanın adını yaz.
  • Mağazayı takip et ve paylaşma linkini oluştur.
  • Whatsapp, Facebook, Twitter ya da diğer platformlardan paylaş.

Koleksiyonlarını Paylaş 125 TL Kazan

Trendyol hesabından oluşturacağın koleksiyonları paylaşarak 50 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL değerinde Trendyol cüzdan kuponu kazanabilirsin! Alt limitin 100 TL olarak belirlendiği bu indirim kuponu dışında koleksiyonlarını kaydedenlerin yapacağı alışverişlerde ürünü fiyatının %5'i oranında toplamda 100 TL'ye varan Trendyol cüzdan kuponu kazanabilirsiniz! 

  • Trendyol uygulamasına giriş yapın.
  • Favoriler kısmına giriş yapın.
  • Koleksiyonlarım butonuna basın.
  • Beğendiğiniz ürünleri koleksiyona ekleyin.
  • Paylaş butonuna basarak koleksiyonunuzu paylaşın.

Not: Trendyol Mega Eylül indirimleri kapsamında kazanacağınız ödüller 26 Eylül 18:00'de cüzdan kuponu olarak Trendyol Hesabına tanımlanacaktır. Kazandığınız alt limitli kuponlarınızı 2 Ekim 23:59:59'a kadar kullanabilirsiniz.

Hangi Ürünlerde İndirim ve Kuponlar Var?

Beyaz eşyada buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge, robot süpürge, küçük ev aletleri, arıtma cihazları, televizyon gibi pek çok üründe kampanya mevcut.

Elektronik kategorisinde cep telefonu, müzik ses sistemleri, bilgisayar, tablet, laptop, elektrikli scooter, elektrikli bisiklet gibi pek çok üründe kuponlar yer alıyor.

Spor giyimde ayakkabı, tayt, dambıl, spor ekipmanları, istasyon, protein tozu gibi ürünler kampanyalarda yer alıyor.

Outdoor sporlarla ilgilenenler için çadır, ayakkabı, gömlek, kargo pantolonu, olta takımları, koşu ve yürüyüş ayakkabılarından büyük indirimler mevcut.

Okullar açıldığından okul çantası, kıyafet, defter, kitap, suluk gibi pek çok ürün indirime girmiş durumda.

Kış yaklaşırken önden alabileceğiniz bot, mont, pardesü, palto gibi ürünler de yine indirime girmiş durumda.

Kozmetik kategorisinde şampuan, parfüm, saç serumu, cilt serumu, vitaminler, dış celi, diş macunu, diş fırçası, cilt ve saç maskeleri, vücut losyonları gibi pek çok üründe indirimler yer alıyor.

Mega Eylül kampanyası nedir?

Trendyol Mega Eylül kampanyası, Trendyol.com'da yer alan binlerce mağazanın yüz binlerce ürününde geçerli sadece 3 gün süren bir indirim fırsatıdır. Alışveriş severler bu yıl 6-9 Eylül 2022 tarihinde düzenlenen Trendyol Mega Eylül kampanyası kapsamında %70'e varan indirim fırsatlarından yararlanarak alışverişlerini daha hesaplı hale getiriyor. 

Trendyol mega indirim kuponları ne zaman?

Trendyol Mega Eylül indirim kuponları bu yıl 6-9 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olup, toplamda 3 gün sürmektedir. Trendyol Mega Eylül indirimleri kapsamında yapacağınız paylaş kazan işlemi ile toplamda 250 TL değerinde kupon kazanma şansı yakalayabilirsiniz. 

Trendyol Mega Eylül kuponları hesabıma ne zaman tanımlanacak?

Trendyol Mega Eylül kapsamında gerçekleştireceğiniz paylaş kazan kuponları Trendyol Cüzdan hesabınıza 26 Eylül saat 18:00'da tanımlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.