Trafik Kurallarına Uymayanlar Artık WhatsApp'tan Şikayet Edilecek

İstanbul’da trafik terörüyle mücadelede yeni bir dönem başlıyor.
Trafik Kurallarına Uymayanlar Artık WhatsApp'tan Şikayet Edilecek

Son dönemlerde haberlerde ve Youtube’da gördüğümüz trafikte tehlike saçan kişilerin videoları gitgide artmaya başladı. Trafik kurallarına uymayan bu kişiler için artık yeni bir dönem başlıyor. Seyir halindeyken karşılaşılacak bu durumlar fotoğraflanıp ya da video ya çekilerek Youtube’a yükleme yerine artık WhatsApp üzerinden şikayet edebilecek. Bu yeni uygulama sayesinde trafikte güvenli akışın korunması hedefleniyor.

trafik-teroru-001.jpg

Trafik Terörüne Darbe

Trafik terörünün önüne geçilmesi için devreye sokulan bu yeni uygulama ile artık trafik polisinin olmadığı yerlerde de güvenli bir yolculuk yapılabilmesi hedefleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapana İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Gezer, trafik denetiminin artırılması için böyle bir uygulamaya gidildiğini ve bu nedenle "533 155 0 155" ve "552 155 0 155" numaralı iki özel hat aldıklarını belirti. Güvenli bir trafik ortamının oluşması için atılan bu adım şimdilik sadece İstanbul’da geçerli olacak. Eğer bu uygulama İstanbul’da başarılı olursa diğer illerde de uygulanacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.