Trabzon' un En İyi Otelleri

Trabzon' da Sümela Manastırı'ndan tutun da o muhteşem yaylalarına kadar gez gez bıkmayacağınız ve sonunda yorgunluğunuzu atmak ve bu güzel şehirde konaklamak için birçok alternatif var. Bunları sizler için sıraladık..
Trabzon' un En İyi Otelleri

Trabzon' da hem şehir merkezinde, hem de Trabzon' un ilçelerinde güzel otel, apart veya muhteşem manzarının tam yanı başında pansiyonlar bulunmakta. Trabzon' da birçok otel size evinizdeymiş hissini vermek için tüm hizmeti sunmaya hazır. Evinizdeymiş gibi oteldeki odanızın mutfağında istediğiniz yemekleri pişirebilir, size evinizin yatak odasındaymış gibi hissettirecek eksiksiz eşyalarıyla, Trabzon turu yaptıktan sonra odanızda deliksiz bir uyku çekebilirsiniz.

Karabina Apart

Trabzon şehir merkezinde konaklamak istiyorsanız Karabina Apart tercihleriniz arasında olabilir. Trabzon' da sizi evinizde gibi hissettirecek otellerden bahsetmiştik. İşte Karabina Apart o otellerden bir tanesidir. Trabzon Havalimanı'na 10 km mesafede olup, şehir merkezinde olduğu için ulaşım her yere çok kolay ve rahattır. Otelde deniz manzaralı dairelerde Trabzon manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Oda seçenekleri, 3 yatak odalı daire, superior suit, ekonomik stüdyo daire, standart daire şeklindedir.

karabina-apart.jpg

3 yatak odalı daire de konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 300 TL.

Adres: 2 Nolu Beşirli Mah. 920 Nolu SK. Mavi Kent Sitesi, TB

Telefon: 0551 600 02 69

Trabzon Yalı Park Otel

Trabzon Yalı Park Otel tam havalimanın karşısında bulunmaktadır. Trabzon' da kalıp, modern zevklerinizden de ödün vermek istemiyorsanız bu otel tam size göre. Otelin odalarının manzarasına bayılacaksınız. Otelde alakart restoran, snack bar bulunmaktadır. Kahvaltınızı açık büfesinde lezzetine doyamayacağınız tatlarla yapabilirsiniz. Oda seçenekleri, standart çift kişilik oda, standart iki yataklı oda ve suit olarak hizmete sunulmaktadır.

trabzon-yali-park-otel.jpg

Standart çift kişilik oda da konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 500 TL.

Adres: Yalı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:8 Havaalanı/ Trabzon

Telefon: 0462 300 00 11

Zorlu Grand Hotel

Tam şehrin göbeğinde bulunan 5 yıldızlı bu otel misafirleri için hiçbir masraftan kaçınmamış, otelin dizaynı olsun, konforu, odaları, yemekleri ve daha sayamadığımız birçok özelliği ile misafirlerinin aklında unutulmaz Trabzon günleri olarak imzasını atan muhteşem otel. Modern ve klasik çizgileri birleştirmişl otel de, superior oda, deluxe oda, 1 kraliçe yataklı suit gibi daha bir çok oda çeşidi bulunmaktadır. Ailenizle gönül rahatlığı içinde, Trabzon' da hiçbir şeyden ödün vermeden konaklamak istiyorsanız bu oteli kesinlikle tercihleriniz arasında en başa koymalısınız.

zorlu-grand-hotel.jpg

Aile odasında konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 2.900 TL.

Adres: Kemerkaya Mah. Kahramanmaraş Cd. No:9, 61010 Trabzon

Telefon: 0462 326 84 00

Çamlık Apart Hotel

Trabzon' a gittiğinizde merkezde değil de doğayla başbaşa kalacağınız bir yer arıyorsanız listenin hemen en başına Çamlık Apart Hoteli alın. Maçka'da bulunan hotel, Sümela Manastırı'na da 12 km kadar yakın. Oteldeki dairelerde mutfak, oturma odası, yatak odası bulunmakta. En güzel yanı da etrafında bulunan çok sayıda Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerine yer veren restoranlar olması.

camlik-apart-hotel.jpg

İki yatak odalı bir dairesinde konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 500 TL.

Adres: Sümela Manastırı Yolu 3.km Anayol üzeri, Çoşandere Köyü ( Sümer Alabalık Çiftliği Üzeri), 61750

Telefon: 0533 312 10 68

My Home Maçka

Yine Maçka da bulunan ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir diğer seçenek My Home Maçka. Maçka köyünde bulunan otelin dairelerinde mutfak, banyo, yatak odaı ve oturma odası bulunmaktadır. Mutfağında yemeklerinizi rahatça pişirebilirsiniz. Dairelerden görünen muhteşem maçka nehrinin manzarasına doyamayacaksınız.

my-home-macka.jpg

Üç yataklı odalı bir dairesinde konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 500 TL.

Adres: Merkez Mah. Atatürk Cad. No: 34, 61750 Maçka/ Trabzon

Telefon: 0536 244 12 73

İnan Kardeşler Bungalow Motel

Trabzon' da Uzungöl' de bulunan bu motel, bungalow severlerin tercih edebileceği Trabzon' da bulunan konaklama yerlerinin en güzelleri arasındadır. Açık büfe kahvaltısında ve orman manzarasıyla birlikte çok güzel vakit geçirebileceğiniz İnan kardeşlerin bu motelini de listenize mutlaka ekleyin.

inan-kardesler-bungalow-motel.jpg

Çift kişilik Bungalovunda konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 400 TL.

Adres: Gölbaşı mah. Fatih Cad. Uzungöl Çaykara 61960 Uzungöl/ Trabzon

Telefon: 0462 656 62 60

Uzungöl Önder Hotel & Spa

Trabzon Uzungöl'de konaklayabileceğiniz bir diğer otel seçeneği de Uzungöl Önder Hotel. Apart tercih etmeyip daha otel havasında, ayrıntılı bir otelse aradığınız bu otel tam size göre. 4 yıldızlı bir oteldir. Kapalı yüzme havuzu, alacart restoranı, akşam profesyonel ekibin sahne aldığı ve daha bir çok hizmeti bulunan otel sizi yeterince memnun etmeye yetecektir.

uzungol-onder-hotel-spa.jpg

Standart Çift Kişilik Oda da konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 700 TL.

Adres: Fatih Caddesi. No:42 Gölbaşı Mevkii, 61940 Uzungöl, Trabzon

Telefon: 444 5 0 61

Royal Life Residence 2

Trabzon' da bulunan Royal Life Residence hem doğayla etrafı çevrili, hem şehrin içinde olduğu için çok avantajlı otellerden bir tanesidir. Yine otel de daireler şeklinde konumlanmış olup, dairelerin içinde eksiksiz her şeyi bulabileceğiniz ve kendi yemeklerinizi pişirebileceğiniz şekilde hizmet sunulmaktadır. Her sabah açık büfe kahvaltısı bulunup, dilerseniz otelin yemek restoranından da faydalanabilirsiniz.

royal-life-rezidence-2.jpg

Executive Daire de konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 1000 TL.

Adres: 2 Nolu Bostancı Mah. Temel Reis Sk. No:16, 61100 Trabzon, Türkiye

Telefon: 0462 344 07 20

Fengo Hotel & Spa

Yine Trabzon' da bir yandan da denizin kenarında olan bu otelde de biraz kafa dinlemek, Trabzon' un güzelliğiyle başbaşa kalmak istiyorsanız tecih edebilirsiniz. Muhteşem deniz manzarasına sahip. Her sabah açık büfe kahvaltısı ve lezzetli alacart restoranı mevcut.

fengo-hotel-spa.jpg

Deniz manzaralı aile odasında konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 700 TL.

Adres: Yalıncak Beldesi Gülyalı Mah. Rize Cad. No:107, 61000 Trabzon, Türkiye

Telefon: (0462) 335 50 50

Buruj VIP 2

Hemen Trabzon Havalimanı'nın dibindedir. Otelin tüm daireleri deniz manzaralıdır. Dairelerin içinde her şey mevcut olup özenle döşenmiştir. Eğer bu otelde konaklamaya karar verirseniz Havaalanı'ndan hemen inip otelinize geçip kafanızı dinleyebilirsiniz.

buruj-vip.jpg

Deniz manzaralı dairede konaklamak için: 1 gece için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 500 TL.

Adres: Kanuni mah. Konak Cd. No: 15/5, 61100 Trabzon, Türkiye

Telefon:  0850 550 55 50

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.