Toyitoy Kid Spinner Tır Tır Oyuncak Yorumları & İncelemesi

24 aylık ve daha büyük çocuklar için eğitici, öğretici hem de eğlenceli Kid Spinner Toyitoy Tır Tır Oyuncak ile iç mekan aktiviteleri artık çok keyifli!
Toyitoy Kid Spinner Tır Tır Oyuncak Yorumları & İncelemesi

Ailelerin çok sevdiği, yeni yürümeye başlayan çocuklara yönelik klasik dönen aktivite oyuncağı Kid Spinner,  çocuklar için uzun vakit geçirebileceği eğlenceli oyun seçeneğini evinize getiriyor! 

Aktif iç mekan oyunları için harika olan Toyitoy tır tır oyuncak, hızlı veya yavaş hareket edebilen, döndürmesi kolay bir tasarımla yürümeye başlayan çocuğunuzun dönme hareketini kontrol etmesini sağlıyor. 

Tüm bunların yanında Kid Spinner Tır Tır Oyuncak, 24 aylık ve daha büyük çocukların aktif oyun dengesi, koordinasyonu, dönme becerileri ve hatta oyun sonrası uykuya teşvik etmeye yardımcı olabilir!

Toyitoy Kid Spinner Tır Tır Oyuncak İncelemesi

2-20221125163136.webp

Trendyol Fiyatını Gör

Kid Spinner maksimum 25 kilogram kapasiteye sahip olan ve eğlenceyi eve taşıyan çok yönlü bir oyuncaktır. Yalnızca 1.7 kg ağırlığındaki Tır tır oyuncak, 3-6 yaş aralığındaki çocuklarınıza keyifli bir oyun arkadaşı olur. Bununla birlikte aile ve ebeveyn gözetimi altında oynanması güvenlik açısından daha uygun olacaktır. Aynı zamanda 3 yaşından küçük çocukların da kullanması tavsiye edilmemektedir.

Ürün Özellikler
Ağırlık1.7 kg
Max. Kullanıcı Ağırlığı25 kg
Yaş Aralığı3-6 yaş
GüvenlikEbeveyn Gözetimi

Ne İşe Yarar?

3-20221125163136.webp

Toyitoy Kid Spinner, 3-6 yaş arasındaki çocukların evde eğlenceli ve verimli zaman geçirmesi için tasarlanmıştır. Döner alt tablası eğlenceyi en üst seviyelere çıkarırken sabit çubuk yapısı da çocuğunuzun kol kaslarının ve el - göz koordinasyonlarının gelişmesine katkı sağlar. Bununla birlikte oyun uyumunu da destekleyerek çocuklarınıza çok yönlü bir kullanım sunar.

Kullanma Talimatı

Tır Tır Oyuncak oynanması olduğu kadar kurulumu da eğlenceli olan bir oyuncaktır. Üstelik kurulum için yalnızca yıldız tornavidaya ihtiyaç duyarsınız. Kurulumu yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri de parçaların doğru yerlere ve güvenli bir şekilde yerleştirmesidir. Aynı zamanda montaj için ihtiyaç duyacağınız küçük parçalar, 3 yaşından küçük çocuklar için tehlike oluşturabilmesi nedeniyle montaj öncesinde ve sırasında onlardan uzak olmanız daha doğru olacaktır.

Toyitoy Kid Spinner Tır Tır Oyuncak Kullananlar

4-994.webp

👤 * *: 2 yaşındaki çocuğum için aldım 8 yaşındaki 26 kilo çocuğum da bindi. sabahtan beri donup duruyorlar çok eğlenceli olduğunu soyluyorlar. Almaya değer mi kesinlikle değer baya oyalayıcı. çocuklu evler için ideal bir oyuncak. Kurulumu da son derece basit. ben ortasındaki yuvarlak çevrilince donuyor sanıyordum meğerse ortasındaki kırmızı yuvarlak sabit ortan destek alıp altını donduruyorlar gayet güzel tavsiye ederim.

👤 * *: Ürün 2 oğlum içinde çok eğlenceli, çünkü 2 gün oldu hala oynamaya devam ediyorlar. Büyük oğlum 10 yaşında 40 kilo ama rahatça oynayabiliyor. Küçük oğlum da parkta ilk gittiği oyun buna benzer bir oyun olduğu için çok mutlu görünüyor. Oyuncak bir yandan sporda yaptırıyor, eğlendiriyor, hayal gücüne dayalı çeşitli hareketlerde üretebiliyor. Ben ve çocuklarım adına bayıldık darısı oyuncağı alamayanlara olsun

👤 * *: Çok güzel bir oyuncak, kızım baya zaman geçirerek oynuyor.

👤* *: Kurumu çok basit kızımın vazgeçilmez oyuncağı oldu kızım 28 kilo çok rahatlıkla oynuyor gönül rahatlığıyla alın derim hem spor hem oyun 👍

👤* *: Oyuncağı aldığımızdan beri çok eğleniyor oğlum. Tavsiye ederim anne babalara.

👤* *: Çok eğlenceli, kızım çok sevdi.

👤* *: Oyuncak mantığı güzel eğlenceli ama kilo sınırı çok düşük.

👤* *: Direksiyon kısmını tam oturtamadım ama çok güzel bir ürün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum