Toya Gayrimenkul Toya Next Projesi ve Fiyat Listesi

Toya Next, Toya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Toya Gayrimenkul Toya Next Projesi ve Fiyat Listesi

" Toya Gayrimenkul "un İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği " Toya Next " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

19 bin metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Toya Next projesi TEM Otoyolu’na 1,7 km, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolu’na 4 km, D-100 Karayolu’na 5 km, Atatürk Havalimanı’na 7 km mesafede konumlanırken toplu taşıma araçları açısından da yeni açılacak Basın Ekspres Evren Mahallesi Metro İstasyonu’nun hemen yanı başında yer alacak. Projenin konumu Halkalı – Gebze Marmaray Hattı’na 5,5 km ve Bakırköy İDO İskelesi’ne de 12 km uzaklığıyla büyük avantaj sağlıyor.

Proje nezih bir aile ortamı sunuyor.

Toya Next’de aynı zamanda açık/kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, spa, açık/kapalı fitness salonu, AVM gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Toya Next projesinde 1+0’den 4+1’e kadar daire tipleri bulunuyor.


Toya Next Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Toya Next projesinde " 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

1+0 Daireler; " 39 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 402.000 TL " olarak belirlenmiş.

1+1 Daireler; " 70 ile 71 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 412.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 124 ile 133 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 561.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 175 ile 183 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 651.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 250 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 2.034.000 TL " olarak belirlenmiş.

Toya Next Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Toya Next projesinden ev sahibi olmak isteyenleri uygun bir kampanya bekliyor. Kampanya kapsamında; kişiye özel ödeme koşulları uygulanabiliyor. Ayrıca proje krediye uygun durumda.


Toya Next Nerede? (Konum ve Adres)

Basın Ekspres Yolu Evren Mah. Bahar Cad. No:3 Bağcılar/İstanbul

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.