Toxic Ne Demek?

Oyunlarda ve sosyal medya platformlarında sıkça karşılaştığımız Toxic kelimesinin anlamını bu yazımızda bulabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Toxic nedir, ne anlama gelir? İşte Toxic kelimesinin anlamı;
Toxic Ne Demek?

Toxic Nedir?

Daha çok sosyal medyada ve oyunlarda karşılaştığımız toxic türkçe anlamıyla toksik kelimesi birini rahatsız eden, kötü ve kışkırtıcı sözler kullanan insanlara söylenmektedir.

Toxic kişiler oyunlarda laf atarak kışkırtır ve oyununun huzurunu kaçırmaya yönelik hareketler yaparlar. Eğer birisi size çok toxicsin gibi kelimeler kullanıyorsa davranışlarınızı düzeltmeniz gerekmektedir.

Toxic Ne Demek


Toxic Tam Olarak Ne Demek?

Toxic kelimesi tam olarak rahatsız eden, kötü sözlerle, yaptığı hareketlerle insanı kışkırtan kişi anlamına gelmektedir. Oyunu zehir eden davranışlar sergileyen oyuncular için de toxic kelimesi sıkça kullanılmaktadır.


Toxic Kişi Ne Demek?

Toxic bir kişi oyunlarda veya sosyal medya platformlarında sürekli insanları kışkırtarak, sinir bozucu hareketler yapar. Bulunduğu ortamın huzurunu kaçıran toxic kişiler çoğunlukla toplum tarafından dışlanmış kişilerdir.


Toxic Sevgili, İlişki Ne Demek?

Toksik ilişki kendinizi kötü hissettirir. Hayatınızı her anlamda olumsuz etkiler. Bir şeylerin yanlış olduğunu hissederek partnerinize "Ne oldu?" diye sorduğunuzda hiçbir şeyin olmadığını söyledikten sonra size soğuk davranıyorsa toxic bir ilişkiye sahipsiniz demektir.

Sürekli bir şeyleri ispatlama gereği duyuyorsanız sağlıklı bir ilişki yürütmeniz mümkün olmayacaktır. Partneriniz sizi aşağılayan bir şey söyledikten sonra bunun şaka olduğunu söylüyorsa ilişkiniz toksik bir ilişkidir.

Partnerinizin ne zaman kızgın ne zaman mutlu olacağını asla tahmin edememeniz, sürekli tedirgin olmanız, partnerinize ayak uydururken yorgun düşmeniz, kendinizi sürekli rahatsız hissetmeniz, ilişkiniz yüzünden sevdiğiniz dostlarınıza veya ailenize vakit ayıramamanız toksik bir ilişkiye sahip olduğunuz anlamına gelir.


Oyunda Toxic Ne Demek?

Oyunu zehir eden, sürekli insanları kışkırtan, kötü söz söyleyen kişilere toxic denir. Oyundaki toxic kişiler çok fazladır. Toksik oyuncu olmak istemiyorsanız oyun oynadığınız insanlara düzgün davranmalı, saygılı olmalısınız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.