Toshiba Estia Hem Kombi Hem Klima

Toshiba’dan müşterilerine yepyeni bir Japon mucizesi. Hem klima hem kombi ikisi bir arada sadece Toshiba’da… Sizde, konforun zirvesini yaşatan bu icat hakkında bilinmesi gerekenleri içeriğimizde okuyabilirsiniz.
Toshiba Estia Hem Kombi Hem Klima

" Toshiba Estia ", hem klima hem kombi özelliğini içerisinde barındırmaktadır.

Estia, kışın ısıtma, yazın soğutma ve sıcak su temini için en ideal sıcaklığı sunmak için tasarlanmış komple bir sistemdir.

YERDEN ISITMA İLE ÇALIŞMAKTADIR

Estia radyatörleri, fancoil ya da yerden ısıtma ile çalışacak şekilde dizayn edilmiştir. Kışın ısıtma yapan sistem, yazın fancoil ile soğutma da yapabilir.(Fankoil klima iç üniteleri olup ayrıca fiyatlandırılır).Kullanım suyu için Boyler kullanılır ve ayrıca fiyatlandırılır.

4 MEVSİM İÇİN GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ

Estia, birkaç uygulama için aynı anda farklı sıcaklıklarda su üretebilir. Dış ortamın -20°C olduğu sıcaklıklarda evinizi ısıtırken, yaz aylarında sıcaklık 43°C olsa bile soğutma yapabilecektir. " Toshiba " havadan suya ısı pompası 4 mevsim aynı konforu yaşamanız için geliştirildi. Estia dış ünitesinde, buz oluşumunu önlemek için özel bir sistem kullanılmıştır.

toshiba hem klima hem kombi

TASARRUFLUDUR

Dünyanın en yüksek verim oranına (4.88 COP*) sahip olmasının yanı sıra üstün teknolojisi ile bir o kadar da tasarrufludur. İhtiyacı kadar elektrik tüketen Estia, ekonomik tasarruf sağlarken, atmosferdeki CO2 emisyonunun da düşmesine katkıda bulunur.

TOSHİBA ESTİA ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

" DC Twin Rotary Kompresöre " gelen güç talebini hesaplayan ve optimize eden yüksek hızlı dönüştürücü devre ile performans daha da artırılır. Toshiba, uzun yıllar süren mühendislik çalışmalarının patentli birer ürünü olan Twin Rotary kompresörler ve IPDU gibi yenilikçi teknolojiler ile enerji tasarrufunu maksimuma taşırken, size de dört mevsim bunun keyfini çıkarmak kalıyor.

 KOLAY MONTAJ

Estia sisteminin " montajı çok kolaydır. " Hydro Unit evinizin en uygun bölümüne monte edilecek boyutlarda ve estetiktedir. Evinizde baca, havalandırma ya da yakıt tankı için ilave bir uygulama yapmanıza gerek yoktur. Dış ünite yaşam alanının dışına ya da balkonunuza monte edilebilir. Ne de olsa Estia uzun borulama mesafelerine sahiptir.

DOĞRU ZAMANDA DOĞRU SICAKLIK

Estia, birkaç uygulama için aynı anda farklı sıcaklıklarda su üretebilir. " Dış ortamın -20°C olduğu sıcaklıklarda " evinizi ısıtırken, yaz aylarında sıcaklık 43°C olsa bile soğutma yapabilecektir. Toshiba havadan suya ısı pompası 4 mevsim aynı konforu yaşamanız için geliştirildi. Estia dış ünitesinde, buz oluşumunu önlemek için özel bir sistem kullanılmıştır.

İKİ BÖLGEDE FARKLI SICAKLIK

Sistemi parmaklarınızın ucuna taşıyan uzaktan kumandanın kullanımı çok basittir. Evinizde iki bölge bulunması durumunda her bölgenin parametreleri aynı anda kontrol edilebilir ve görüntülenebilir. Uzaktan kumandanızda bir bölümde sıcak kullanım suyu ayar ve görüntülenmesi için ayrılmıştır.

HAFTALIK PROGRAMLAMA

Haftanın hergünü için ayrı ayrı çalışma programı yapmanız mümkündür.

(Her gün için " 10 program " yapılabilir.)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum