Petzztedarik: Türkiye'nin 1 Numaralı Toptan Petshop Ürünleri

Petzztedarik Xml stoksuz satış yöntemi ile toptan petshop ürünlerini dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden satabilir, evden kazanç elde edebilirsiniz.
Petzztedarik: Türkiye'nin 1 Numaralı Toptan Petshop Ürünleri

Günümüzün yoğun iş ortamında, kolay ve uygun sipariş sürecinin mutlak bir zorunluluk olduğunun farkındayız. Çok çeşitli evcil hayvan ürünlerini tek bir yerden temin edebileceğiniz Türkiye'nin 1 numaralı toptan pet shop ürünleri tedarikçisi Petzztedarik, bayilik ve XML (stoksuz satış) entegrasyonları aracılığı ile yepyeni bir iş modeliyle geliyor.

Bayilik Başvurusu İçin Tıklayın

Türkiye'nin en büyük evcil hayvan ürünleri ve malzemeleri satış platformu olarak şu anda 200'ün üzerinde güvenilir marka grubu ile 20.000'den fazla evcil hayvan ürününü sizlerle buluşturan Petzztedarik, toptan kedi maması ve toptan köpek maması başta olmak üzere birden fazla evcil hayvan ürününü tek bir yerden tedarik etmenin en uygun yolunu müşterilerine sunan geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Petzztedarik XML stoksuz satış yöntemi hakkında detaylı bilgi almak için kullanıcılar tarafından sıkça sorulan sorular kısmına göz atmanızı öneririz.

Toptan Petshop Ürünleri Listesi

SıraKategoriÜrünÇeşitlilik
1Kedimama, oyuncak, tasma, taşıma çantası, aksesuar, kıyafet, kum, yatak, kafes, tuvalet ürünleri5.000+
2Köpekmama, oyuncak, tasma, taşıma çantası, aksesuar, kıyafet, yatak, kafes, sağlık ürünleri11.000+
3Kuşyem, ödüller, sağlık ürünleri, aksesuar, oyuncak, kafes, bakım ürünleri1.500+
4Kemirgenyem, ödül, bakım ürünleri, kafes, oyuncak, aksesuar, sağlık ürünleri, taşıma çantası1.000+
5Sürüngenyem, bakım ürünleri, yaşam alanları, ısıtıcı, aksesuar, lamba1.500+
6Akvaryumakvaryum, yem, sağlık ürünleri, aksesuar, filtre, motor, bakım ürünleri2.500+

Toptan Pet Shop Ürünleri

Toptan pet shop ürünleri satış sistemi; kedi, köpek, kuş, kemirgen, sürüngen ve akvaryum canlıları için mama, oyuncak, çanta, kıyafet, kafes, aksesuar, tuvalet, tasma, isimlik, bakım ve sağlık ürünlerinde yüzbinlerce toptan petshop ürününü internet üzerinden XML sistemi ile satma fırsatı sunuyor.

Petzztedarik kuru ve yaş mamalardan ödül mamasına, bakım ve sağlık ürünlerinden eğitim ürünlerine, tasma ve isimliklerden oyuncaklara, taşıma çantası ve kafeslerden kedi tuvaletine, kıyafet ve aksesuarlardan yataklara kadar binlerce kalem ürün çeşidi ile kedi, köpek, kuş, kemirgen, sürüngen ve akvaryum olmak üzere 6 ana kategoride hizmet sağlıyor. Toptan petshop Xml bayilik almak için buraya tıklayın.

İşte toptan petshop ürünleri:

#1 Kedi Ürünleri

Toptan Petshop Ürünleri

Petzztedarik, kedi sahiplerinin patili dostlarını mutlu ve bakımlı tutmak için ihtiyaç duyduğu her şeyi içeren çok çeşitli toptan kedi malzemeleri satın alabilirsiniz.

Toptan kedi ürünler: kedi maması, kedi kumu, kedi oyuncakları, kedi besleme ekipmanları ve çok daha fazlasına sahip olan Petzztedarik ile çok çeşitli kedi malzemeleri ve kedi aksesuarlarını en hesaplı fiyata satın alarak stoksuz satış yapabilirsiniz.

Toptan Kedi Ürünleri

SıraÜrünGöz At
1Mama ve KonservelerTıklayın
2Bakım ve SağlıkTıklayın
3Oyuncak ve TasmalarTıklayın
4Seyahat ve Taşıma ÇantalarıTıklayın
5Aksesuar ve KıyafetlerTıklayın
6Kum ve Tuvalet ÜrünleriTıklayın
7Tırmala TahtasıTıklayın
8YataklarTıklayın
9KapılarTıklayın
10KafeslerTıklayın

#2 Köpek Ürünleri

Toptan Petshop Ürünleri

Toptan köpek ürünleri satıcısı Petzztedarik, Türkiye'deki perakende ticaret, köpek kulübeleri ve diğer büyük ölçekli son kullanıcılara yönelik köpek maması ve toptan köpek malzemelerinin ülkemizde önde gelen distribütörlerinden biridir.

Toptan köpek ürünleri: premium kuru köpek maması, köpek ödül maması, köpek ödül ve oyuncakları, köpek bakım ve sağlık ürünleri, köpek eğitim ürünleri, köpek tasma ve isimlikleri, köpek kafesleri, taşıma ve seyahat ürünleri ve daha fazlasını sahip.

Toptan Köpek Ürünleri

SıraÜrünGöz At
1Mama ve KonservelerTıklayın
2Bakım ve SağlıkTıklayın
3Eğitim ÜrünleriTıklayın
4İsimlik ve TasmalarTıklayın
5Kap ve KafeslerTıklayın
6Taşıma ve Seyahat ÜrünleriTıklayın
7AyakkabıTıklayın
8YataklarTıklayın
9KlübelerTıklayın
10AksesuarlarTıklayın

#3 Kuş Ürünleri

Toptan Petshop Ürünleri

İşletmenizi çok çeşitli kuş ürünleriyle dolu tutmanıza olanak sağlayan Petzztedarik ile en hesaplı fiyata binlerce kalem ütünü toptan satın alabilirsiniz. Kuş sahipleri için en çok satan ve en yeni ürün grubunu bünyesinde barındıran firma, her daim müşterilerine eşsiz fırsatlar sunuyor.

Toptan kuş ürünleri arasında yemler, ödüller, bakım ürünleri, oyuncaklar, kuş kafesleri ve aksesuarlar başta olmak üzere geniş bir ürün çeşitliliği ile dünyanın önde gelen markalarına ait kuş ürünlerini hesaplı fiyata toptan satın alabilirsiniz.

Toptan Kuş Ürünleri

SıraÜrünGöz At
1YemlerTıklayın
2ÖdüllerTıklayın
3Bakım ÜrünleriTıklayın
4Sağlık ÜrünleriTıklayın
5KafeslerTıklayın
6OyuncaklarTıklayın
7AksesuarlarTıklayın

#4 Kemirgen Ürünleri

Toptan Petshop Ürünleri

Evcil hayvanlarımızın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak hem hedefimiz hem de yükümlülüğümüzdür diyen Petzztedarik, toptan kemirgen ürünleri ile hamster, tavşan, fare, gerbil ve ginepig gibi evde beslenebilen hayvanlara özel binlerce ürün çeşitliliğe sahip.

Toptan kemirgen ürünleri arasında yer alan yemler, ödül mamaları, bakım ürünleri, sağlık ürünleri, kafesler, oyuncaklar, aksesuarlar, taşıma çantaları ve daha fazlasını uygun fiyat garantisiyle online olarak toptan sipariş verebilirsiniz.

Toptan Kemirgen Ürünleri

SıraÜrünGöz At
1YemlerTıklayın
2ÖdüllerTıklayın
3Bakım ÜrünleriTıklayın
4Sağlık ÜrünleriTıklayın
5KafeslerTıklayın
6OyuncaklarTıklayın
7AksesuarlarTıklayın
8Taşıma ÇantasıTıklayın

#5 Sürüngen Ürünleri

Toptan Petshop Ürünleri

Petzztedarik ile aydınlatma, yaşam alanları, besleme malzemeleri ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli toptan sürüngen malzemeleri ve aksesuarları en uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Toptan sürüngen ürünleri arasında; yemlerden bakım ürünlerine, yaşam alanlarından ısıtıcılara, aksesuarlardan lambalara kadar kaplumbağa, sakallı ejder, kurbağa, iguana, bukalemun ürünlerine ait geniş bir yelpaze yer alıyor.

Toptan Sürüngen Ürünleri

SıraÜrünGöz At
1YemTıklayın
2Bakım ÜrünleriTıklayın
3Yaşam AlanlarıTıklayın
4IsıtıcılarTıklayın
5AksesuarlarTıklayın
6LambalarTıklayın

#6 Akvaryum Ürünleri

Toptan Petshop Ürünleri

Akvaryum tutkunlarının ihtiyaç duyduğu her şeyi içeren çok çeşitli toptan akvaryum malzemelerini Petzztedarik ile kolayca satın alabilirsiniz. Balıklar için gerekli olan tüm ürünleri en hesaplı fiyata satın alabileceğiniz toptan akvaryum malzemeleri ile evinizden para kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Toptan akvaryum ürünleri arasında; akvaryumlar, balık yemi, antibakteriyel, mantar ve parazit ilaçları, akvaryum dekorasyonları, filtreler ve motorlar, filtre malzemeleri ve daha fazlası dahil olmak üzere suda yaşayan evcil hayvanların düzenli ihtiyaçları için en iyi ürün çeşitliliğine sahip.

Toptan Akvaryum Ürünleri

SıraÜrünGöz At
1AkvaryumlarTıklayın
2YemlerTıklayın
3Sağlık ÜrünleriTıklayın
4Filtre MalzemeleriTıklayın
5FiltrelerTıklayın
6MotorlarTıklayın
7Bakım ÜrünleriTıklayın

Benzer Tavsiye Önerileri
Petzzshop YorumlarıPetzzshop İndirimleri

Petzztedarik XML stoksuz satış hakkında sıkça sorulan sorular... 

Bayilik Başvurusu İçin Tıklayın

Toptan pet shop ürünleri neler?

Toptan petshop ürünleri; kedi, köpek, kuş, sürüngen, kemirgen ve akvaryum olmak üzere 6 farklı kategoriden oluşan ve toplamda 20.000'den fazla çeşidi içerisinde barındıran XML stoksuz satış sistemi ile dropshipping yaparak evinizden kolayca para kazanabileceğiniz petzztedarik zinciridir

Petzztedarik güvenilir mi?

Petzztedarik, Türkiye'nin 1 numaralı online pet shop mağazası Petzzshop bünyesinde hizmet veren ve evcil hayvan ürünleri başta olmak üzere 6 farklı kategoride 20.000'den fazla ürün çeşitliliği ile aylık yüz binlerce kullanıcıya güvenilir online petshop hizmeti sunuyor.

Petzztedarik nasıl üye olunur?

  • Petzztedarik.com adresine giriş yapın.
  • Üye Ol butonuna tıklayın.
  • Bilgilerinizi girin.
  • Üyeliğinizi onaylayın.
  • Artık hazırsınız!

Petzztedarik müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım?

Petzztedarik XML Nedir?

Petzztedarik XML stoksuz satış yöntemi; kedi, köpek, akvaryum, kuş, sürüngen, kemirgen ve diğer petshop ürünlerini stok satın almadan satış yapabileceğiniz bir iş modelidir. Petzztedarik XML stoksuz satış sistemine dahil olarak evinizden çıkmadan dilediğiniz platform veya internet sayfası üzerinden kolayca para kazanabilirsiniz.

Petzztedarik Dropshipping XML nasıl alırım?

Petzztedarik dropshipping stoksuz satış programına dahil olmak için www.petzztedaril.com adresine giriş yaparak başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Ardından firma tarafından talep edilen belge ve evrakların temin edilmesi ile Petzztedarik stoksuz satış sisteminin bir parçası olabilirsiniz.

XML nedir?

XML Stoksuz satış, mağaza sahiplerinin envanteri kendilerinin yönetmediği bir sipariş karşılama türüdür. Bunun yerine, stoksuz satış yapanlar ürünleri, müşterilerin siparişlerini kendileri için yerine getiren bir üçüncü taraf tedarikçiden satın alır.

Dropshipping nedir?

Drop-shipping, bir satıcının bir web sitesi kurduğu ve satıcının stokta bulundurmadığı ürünleri sattığı yerdir. Bir sipariş verildiğinde satıcı, ürünü doğrudan alıcıya gönderen üçüncü bir tarafa (üreticiye, başka bir perakendeciye veya bir toptancıya) gönderir.

Kısacası dropshipping, mağazaların herhangi bir fiziksel envanter tutmadan ürün satmalarını sağlayan bir e-ticaret perakende modelidir.

Petshop XML stoksuz satış nedir?

Petshop XML stoksuz satış, nispeten daha az sermaye yatırımı ve genel gider gerektirdiğinden, daha küçük perakendeciler ve girişimciler için çekicidir. Stoksuz satış, satıcıyı sipariş karşılama yönetiminden kurtarmanın yanı sıra satıcının envanter, depolama ve lojistik maliyetlerini ortadan kaldırarak potansiyel olarak daha fazla kâr sağlar.

Toptan kedi ürünleri neler?

Toptan kedi ürünleri arasında: kuru ve yaş mamaları, kum ve kum kabı, sağlık ve bakım ürünleri, kafes ve seyahat ürünleri, aksesuar ve kıyafetler, oyuncaklar ve ödüller yer alıyor.

Toptan köpek ürünleri neler?

Toptan köpek ürünleri arasında: kuru ve ödül mamaları, sağlık ve bakım ürünleri, kafes ve seyahat ürünleri, aksesuar ve kıyafetler, oyuncak ve su kapları, ayakkabı ve isimlikler, klübe ve yataklar yer alıyor.

Toptan akvaryum ürünleri neler?

Toptan akvaryum malzemeleri arasında: akvaryumlar, filtreler, motorlar, yemler, dekoratif ürünler, temizleyiciler, bakım ürünleri, yemler ve sağlık ürünleri yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.