Toptan Maske Satış Kulak Acıtmayan Cerrahi Meltblown Maske Çeşitleri ve Çocuk Maskeleri

Toptan maske fiyatları, cerrahi tek kullanımlık maske modelleri, çocuk maskesi, virüs maskesi, renkli maskeler, direk üreticiden toptan fiyatına kargo ile tarafınıza gönderilmektedir. Yeni nesil elastik kulakçıklı maske çeşitleri ve ucuz sponbond maskeler
Toptan Maske Satış Kulak Acıtmayan Cerrahi Meltblown Maske Çeşitleri ve Çocuk Maskeleri

Sayfamızda 3 katlı cerrahi maske fiyatları yer almaktadır. Direk üreticiden fiyatlar bu listede yer almaktadır.

Toptan Maske Fiyatları

1. Yuvarlak Lastikli Spunbond 3 Katlı; 0,19

2. Yuvarlak Lastikli Meltblown 3 Katlı; 0,27

3. Elastik Kulakçıklı Yeni Nesil Spunbond 3 Katlı; 0,22

4. Elastik Kulakçıklı Yeni Nesil Çocuk 3 Katlı; 0,22

5. Elastik Kulakçıklı Yeni Nesil Meltblown 3 Katlı; 0,28

6. Yuvarlak Lastikli Desenli 3 Katlı; 0,35

Mavi, Yeşil, Siyah, Desenli ve farklı renklerde stoklarımız mevcuttur. Çocuk maskesi ve yetişkin cerrahi maske çeşitlerimiz mevcuttur.

İletişim ve WhatsApp; 0535 050 38 14

Beyaz renkli cerrahi maske, mavi renk toptan maske ve yeşil renk 3 katlı full ultrasonik toptan maske fiyatları. Toptan yeni nesil çocuk maskesi, desenli ve renkli maske çeşitlerini üreticiden toptan fiyatlarla size ulaştırıyoruz.

Yeni Nesil Toptan Çocuk ve Yetişkin Cerrahi Maske

yeni-nesil-cocuk-maskesi.jpg

Elastik kulak cerrahi maske çeşitlerimiz de mevcuttur. Elastik kulakçıklı maskeler kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra Meltblown filtresi sayesinde Avrupa standartlarında koruma sağlamaktadır. Maskelerimiz UTS kayıtlıdır.


Elastik Kulakçıklı Maske

Kulak acıtmayan elastik kulakçıklardan oluşan cerrahi maskeler uzun süreli kullanımlarda dahi kulaklarınızın acımasını ve deforme olmasını önlemektedir.

elastik-yassi-kulak-maske.jpg

Yeni nesil olarak adlandırılan bu maskeleri farklı renklerde ve desenlerde yetişkin ve çocuk maskeleri olarak üretmekteyiz.

maske-001.jpeg


Stok sorunu yoktur. Minimum sipariş adeti 2500 adettir. İl dışı siparişleri için kargo alıcıya aittir. İhracata uygundur. Ödeme yöntemi havaledir. Maske ihracat fiyatları için arayabilirsiniz.

maske.jpeg


Virüsten Korunmak İçin Neler Yapmalıyız?

Tıpkı grip gibi temasla bulaşan Corona Virüsü ölümcül bir virüstür. Bu yüzden ellerinizi sıklıkla yıkamanız ve virüsten koruyan maskeler kullanmanız gerekmektedir. Virüsler en kolay toplu taşıma araçlarında bulaşmaktadır. Bu yüzden toplu taşıma araçlarını çok sık kullanmamanız gerekmektedir.


Virüsten Koruyan Maske Çeşitleri ve Fiyatları

İnsanlar tarih boyunca yüzlerce ölümcül hastalıkla uğraşmıştır. Milyonlarca insanın ölümüne neden olan salgın hastalıkları teknolojinin gelişmesiyle azalmaya başlamıştır. Günümüzde her geçen gün hızla yayılmaya devam eden Corona virüsüyle uğraşan insanlar bu virüs için henüz tedavi bulamamıştır. Bu ölümcül virüsten korunmanın tek yolu ise maskedir. Peki sizi virüsten koruyacak en iyi maske türü hangisidir?


Toz Maskesi

Virüsten Koruyan Maske Satın Al

Avrupa standartlarına göre üretilen FFP kodlu maskeler tıpkı N95'te olduğu gibi filtreleme özelliğine sahiptir. Dumanlara, ince tozlara, yağ ve su bazlı sislere karşı koruma sağlayan toz maskeleri corona virüsünden de koruyabilmektedir. FFP3 tipi maske %99 oranında koruma sağlarken FFP2 maskesi %94 oranında koruma sağlamaktadır.


Ameliyat Maskesi

Virüsten Koruyan Maske Toptan Satın Al

Genellikle hastanelerde ve ameliyatlarda kullanılan ameliyat maskeleri doktorların ameliyat sırasında yaşayacağı hapşırma ve öksürme gibi durumlarda hastaya bakteri ya da virüs bulaştırmaması için kullanılmaktadır. Havada dolaşan virüslere karşı koruma sağlamayan maske çok fazla işe yaramamaktadır fakat birinin direkt olarak hapşırdığı durumlarda az da olsa koruma sağlayabilmektedir.

Maske Fiyatları


N95

Virüsten Koruyan Maske Çeşitleri ve Fiyatları

Ameliyat maskelerine göre çok daha iyi koruma sağlayan ve virüsü taşıma olasılığı olan insanlarla ilgilinen personellerin kullandığı N95 adlı maske, havadaki küçük parçacıklı virüslerin %95'ini filtreleyebilmektedir. 5 mikrondan küçük partükülleri bile tutabilen maskeyi takarken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur hiçbir şekilde hava girecek boşluğun bırakılmamasıdır. Ayrıca havayı %95 oranında filtreleyen maskenin içerisinde nefes almakta oldukça zordur. N95 maskesi normal fiyatlardan satılan burnu açık maskelere göre çok daha iyi koruma sağlamaktadır.

Doktor Maskesi


Yarım Yüz Gaz Maskeleri

Virüsten Koruyan Maske Çeşitleri ve Fiyatları

Havadaki virüslere karşı üst düzey koruma sağlayan yarım yüz gaz maskeleri %99.95 oranında koruma vadetmektedir. Genellikle madencilik gibi ağır maddelerin bulunduğu çalışma alanlarında tercih edilen yarim yüz gaz maskeleri n95 maskelerinden çok daha uzun ömürlüdür.

3 Katlı Maske


Tam Yüz Maskeleri

Virüsten Koruyan Maske Çeşitleri ve Fiyatları

Genellikle uzmanların kullandığı tam yüz maskeleri %99.99 koruma sağlar. Yukarıda yer alan maskelerden daha iyi koruma sağlayan tam yüz maskeleri Corona Virüsünün yoğun olduğu bölgelerde kullanılmaktadır.

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
52 Yorum