Tomb Raider Hileleri | Ölümsüzlük, Mermi, Işınlanma Hilesi

Tomb Raider oyununda yapabileceğiniz tüm hileleri aşağıda bulunan yazımızda bulabilir, istediğiniz hileyi yapabilirsiniz.
Tomb Raider Hileleri | Ölümsüzlük, Mermi, Işınlanma Hilesi

Tomb Raider'da mevcut olan Lara Croft karakteri ilk olarak video oyunları ile ortaya çıkmıştır. Daha sonrasında ise Tomb Raider'ın filmleri, kitapları, çizgi romanları ve daha birçok yan ürünü yapılmıştır. Maceraperest ve arkeolog olan Lara Croft'un maceralarını konu alan Tomb Raider 4 Mart 2013 yılında piyasaya sürülmüştür.

Tomb Raider serisinin en iyi oyunlarından birisi olan bu oyun sürükleyici bir hikayeye sahiptir. Oyunu oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlayamazsınız. Tomb Raider oyununda eğlenceli anlarınızı daha da artıracak, görevleri kolayca geçmenizi sağlayacak hileleri makalemizde listeledik. İşte Tomb Raider hileleri;

Tomb Raider Hileleri Nasıl Aktif Edilir?

Tomb Raider oyununda hile yapabileceğiniz bir mod yoktur. Oyunun resmi olarak duyurduğu bir hile de olmadığı için Trainer'lara başvurmak gerekir. Trainer sayesinde tek tuşla istediğiniz hileyi aktif hale getirebilirsiniz. Trainer'ı indirmek için tarayıcınızın arama motoruna "Tomb Raider Trainer" yazın. Oyununuzun sürümüyle uyumlu olan Trainer'ı bilgisayarınıza indirin. RAR dosyasından çıkartarak masaüstüne yapıştırın.

Eğer oyunu Steam üzerinden satın alıp indirdiyseniz bunun için ilk olarak Steam'i açmanız gerekir. Daha sonrasında Kütüphane>Tomb Raider>Sağ Tık>Özellikler>Yerel Dosyalar>Göz At kısmına girin. Masaüstüne yapıştırdığınız Tomb Raider Trainer dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atın ve çalıştırarak oyuna giriş yapın.

Tomb Raider'ı Steam üzerinden indirmeyip, farklı kaynaklardan indirdiyseniz masaüstünde bulunan Tomb Raider kısayoluna sağ tıklayın. Daha sonrasında "Dosya Konumunu Aç" diyerek oyunun kurulu olduğu yere gidin. Yine aynı şekilde Tomb Raider Trainer dosyasını buraya yapıştırın ve çalıştır diyip oyuna giriş yapın. Bundan sonra tek yapmanız gereken aşağıda vermiş olduğumuz hile kısayollarını kullanarak istediğiniz hileyi yapmak.

Tomb Raider Hileleri

Aşağıda sizlere vermiş olduğumuz hileleri yapmak için klavyenizin sağ kısmında bulunan Numlock tuşlarını kullanmanız gerekmektedir. Üst tarafta bulunan rakamlara bastığınızda hileyi aktif edemezsiniz. Hileyi kapatmak için tekrar aynı tuşa basmanız yeterli olacaktır.

  • Numpad 1: Ölümsüzlük Hilesi
  • Numpad 2: XP Hilesi
  • Numpad 3: Skill Hilesi
  • Numpad 4: Kurtarma Hilesi
  • Numpad 5: Sınırsız Mermi Hilesi
  • Numpad 6: Yeniden Yükle
  • Numpad 7: Pozisyonu Kaydet
  • Numpad 8: Işınlanma Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum